Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoffmann András

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Hit)e hagyottak Újra otthon! 2013.12.26 14:07:29
Kedves Ex Hitesek! Most hozzátok szólok akik valaha a Hit gyülekezetéhez tartoztatok de vélt vagy valós sérelem ért, esetleg csak szimplán megfáradtál, úgy hitted, hogy egyedül közösség nélkül is meg tudod élni a hitedet, amiről ha őszinte vagy már tudod, hogy nem…..
  Az exkommunista uralkodói összeesküvés!     Hazánkba soha nem látott szegénység uralkodik miközben sokan a rendszerváltás győztesei és óriási gazdagságot halmoztak fel! Az olló a szegények és gazdagok közt egyre csak nyílik és mélyül a szakadék. A polgári…..
Tekintettel arra, hogy politikai, jogi, egyéb témákat is sűrűn szétoffoltatok a homoszexualitás megvitatásával, eleget teszek az olvasói igénynek, és posztot írok erről is - már csak azért is, mert hasonló tárgyú posztokban magam is sűrűn kifejtettem a véleményemet…..
A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a párt vezetésű kormány ezer sebből vérzik hazánkban. Ez sok demokratikus országban nem jelent gondot és nagyon is jól működik de hazánkban ahol a párt egy különös uralkodói státuszt jelent ott ez nem működik. Éppen ezért felmerült az mint…..
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Terjed a hülyeség a Facebookon, ugyanis egy magát mértékadónak nevező online magazin (bár ugye az önmegjelölés ritkán jelent bármit) hosszú cikkben taglalja, hogy miért híve a fizikai fenyítésnek, büntetésnek. Őszintén nem szeretném népszerűsíteni, így nem linkelem be, de…..