Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rezeda úr (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Apokrif Zakatol a szentcsalád Isten tömi Máriát, József nem tud elaludni, keres valami piát. Nem lel, felkel. Pizsamára húz fel inget és gatyát, lemegy a Háromkirályba, hogy egy fröccsöt legalább --- --- "Megint Isten?" --- "Az hát, megint." Sóhajt, nagyot húz, és legyint:…..
Rezeda úr (törölt) 2012.10.08 19:25:09
@tesz-vesz: " itt teljesíteni kell."
Ne röhögtess. Nézd meg, miket "teljesítettél". "Fideszes", "mszp"-s, "posztkommunista", "zsidó" - ezeket a jelzőket halmozod, variálod. "komcsik történetírása"... Ezen jelzők mentén építed föl a világot magadnak. Micsoda szánalom. Te beszélsz színvonalról?
"nuanszok":
Képtelen vagy felfogni, amit írok, ha és akár én, akár más nem a szájad íze szerint vélekedik, kapásból lehülyézed (nemcsak engem). Na ez a primitív, barátom, nézd csak:
"majd ha úgy kiáll orbán védhetetlen mondatai mellett, ahogy esterházy és nádas gyurcsány öszödi beszéde mellett, akkor mondhatjuk rá, hogy nem független."
Ez a mondatod annyira jellemző rád, pontosan jelzi, hogy mennyire egysíkú, kezdetleges a gondolkodásod. Hogy miért, azt ne tőlem kérdezd, hanem magadtól. Gondolkozzál. Ha megy neked egyáltalán. Gondolom, nem is érted, mi a baj ezzel a mondattal, igaz? Semmi csodálkoznivaló nincs abban, ha egy hülye ember nemhogy nem hajlandó, hanem képtelen arra, hogy belássa a saját hülyeségét. Hiszen akkor megszűnne hülye lenni. Márpedig te a jelek szerint soha nem szűnsz meg hülye lenni. Azért majd értesíts, ha mégis, jó?
Takarót ismertem, mint mondtam, nem fogok neked róla történeteket mesélni, de ott vannak a cikkei, meg az előadásai, amiket Frederick belinkelt. Én őt pár mondatban jellemeztem, ennyit tudtam tenni neked, te kis hálátlan. Hozzád képest persze, hogy nem buta, hanem fordítva, te még őnála is jóval butább vagy, hiszen te még olyat se tudsz összehozni, amit ő. Attól még azért nem okos ő, hogy vannak nála butábbak. "Irodalomtudományi munkásságának" javarésze abból áll. hogy revideálni próbálja az irodalmi kánont. Amivel önmagában nem lenne baj, csak az ő rekanonizációs alapelvei enyhén szólva rém gyengék és megkérdőjelezhetőek, és messziről bűzlenek az ideológiai indíttatástól. Nem a komcsi, hanem másfajta ideológiától. Na ezért javasoltam neked, te észkombájn és grafomán poszt-toló, hogy nézz mán bele a cikkeibe, De te, persze, nem vetted a fáradságot, hogy elolvasd és értelmezd őket, hanem tőlem várod a sült galambocskát, és mivel én ezt nem adom meg neked, beveted a jól bevált gyalázkodásaidat. Na, ez az, ami nemcsak primitív és retardált, de tisztességtelen is - egyetlen szóval és röviden: GYÖKÉR. Ami TM biográfiáját illeti, ő egyházkerületi főgondnoki pozíciójában sok kárt okozott az egyházának, ill. egyházkerületének, anyagit és erkölcsit egyaránt. Erről ne várj tőlem konkrétumokat, hanem - ha tényleg érdekel - menj utána magad, te kis hülye. Ezt is megírtam már. Nem tudod értelmezni az írottakat? Ha ehhez 500 km-t kell utaznod, tedd(vedd) azt. (De nem kell, mert feltalálták a postát, telefont meg az internetet.) Addig meg szitkozódj, tilts ki, zsidózz egyet - amit akarsz. Egészségedre, te rakás szerencsétlenség. Főállású posztolószoftver.
Rezeda úr (törölt) 2012.10.08 23:45:12
@tesz-vesz: "mi - takaró és én - magyarok vagyunk Magyarországon, te nem vagy az, ezért objektívnek tartod a zsidózást és a magyarozást itthon :)"
Már miért ne lenne magyar Frederick? Szerinted ő svéd vagy koreai? Miből gondolod, hogy nem magyar? De persze te az vagy. Sőt: ti - takaró és te magyarok vagytok. Elegendő, ha te mondod, és akkor automatikusan úgy van. Vegyünk egy példát. Vegyünk egy kúpot. Különben, vegyünk inkább egy csonka gúlát. A példa legyen az, hogy Tesz-vesz nem magyar. Mért? Csak. Mert én azt mondom, mert nem tetszik a pofája, nem tetszik, amit ír.
Ugye mekkora nonszensz?
Mennyit blogolsz, oszt ennyire telik....