Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZuluGabor

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MSI valaha készült legjobb alaplapja Az MSI Z77 MPOWER-rel egy kiváló terméket hozott létre, amellyel bárki egy igényes és a hét minden napjának 24 óráján keresztül is stabilan működő, de mégis túlhajtott alaplap tulajdonosa lehet. Minden bemutató és összehasonlító teszt…..
Az Arctic "újdonsága" a jól megismert formát viszi tovább, ám ezúttal Bluetooth szolgáltatást is kap a P402-es füles. A dizájn, a kényelmes fülpárnák és a kedvező ár marad, mindössze a kábelt tüntette el a CPU hűtésgyártásban ismert cég, akik egyre jobban kacsintgatnak a…..
Hamarosan a Bluechipnél is kapható perifériákat jelentett be a cég. KB-G225 Felhasználóink régóta vártak a Genius palettájára egy világító billentyűzetet. A KB-G225-tel, amelyet természetesen nemcsak a játékosok használhatnak, ez a típus is megérkezett. Tartozéka a…..
Gizmológia A vizek istene, Seidon 2012.10.18 14:28:11
Na jó, legyen csak félisten, hiszen a Po-t elhagytuk a Seidon elöl. A közeljövőben nem egy, hanem mindjárt két folyadékhűtés család is gyártásra kerül. Az egyik a bővíthető, alakítható Eisberg, a másik pedig a teljesen compact és zárt Seidon. A Seidonok gyártása…..
Mi kell egy jó estéhez? Egy pohár jó bor, egy jó műsor a TV-ben? Mindkettő egyszerre? Az előbbit könnyebb orvosolni, sajnos a jó TV műsorra azonban nincs garancia. Mit tehet ilyenkor az ember? Próbálja tartalmasan eltölteni az estét. Előveszi a notebookját, majd kényelembe helyezi…..
A játékosoknak szánt G-széria újabb taggal bővül, érkezik a G710+. A mechanikus billentyűzetek egyre népszerűbbek, hiszen a kicsit zajosabb használat mellé precízebb használatot tesznek lehetővé. Az új modell a már megszokott ergonómikus kialakítást ötvözi a legújabb…..
A mérges madarak ismét az űrbe látogatnak, november 8-án érkezik az új rész. Az Angry Birds franchise nem kisebb univerzumot támad be, mint a Star Wars zegzugos és szerteágazó világát.  A szoftveren és a szokásos ajándéktárgyakon kívül ezúttal a Hasbroval összeállva…..