Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TOTENKOPF

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
TOTENKOPF 2012.10.11 18:18:35
Babtte,az a baj hogy a könyveket nem lehet elhozni a tanfolyamrol. a volt barátnöm se hozhatott haza semmit.
egy megoldás lenne hogy ha valakinek lenne ismeröse aki posta vezetö körökben mozog,egyszer egy ilyen tréninget rögziteni mobitelefonnal..
szerintem döbbenne mindenki.
nekem elég sokkolo volt a barátnöm változását végigélni,hogy egy törtetö,üvöltözö agyatlan munkamániás zombit csináltak belöle.

itt egy cikk,hogy milyen összefonódások vannak.
"
A Drogmentes Magyarországért Maratont 2002-ben egy szcientológus magánszemély, Kunfalvy Ákos (Magyar tőrvívó bajnok, és költő) indította el. A mozgalmat ma már nem kisebb szervezetek, mint az „Együtt egy drogmentes Magyarországért Mozgalom” (Héliosz Alapítvány), az Országos Polgárőr Szövetség, és a magyar Olimpiai Bajnokok Klubja közösen szervezi.
Célunk hogy a különböző világnézetű emberek összefogjanak ebben a kérdésben, és tényleges tettekkel demonstrálják ezt; függetlenül attól, hogy a pilismaróti katolikus plébánosról, az Ezoterikus Egyház vezetőjéről, a Magyar Muszlim közösség vezetőjéről, vagy akár Janics Natasa olimpiai bajnokról van szó.
Védnökeink (pl. Gálvölgyi János, Török Ottó, Erdei-Madár Zsolt, vagy Székhelyi József) és támogatóink (pl. Nike, Aegon Biztosító, a Ségécé Plázalánc, a Magyar Posta vagy az Agip)

bövebben itt:
blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=frezia25&pid=33149&blog_cim=Szcientol%F3gus%20rendezv%E9nyt%20t%E1mo

további info a linkekeken.ahol látni lehet hogy az emlitett mozgalom mi is igazábol..érdemes a kommenteket elolvasni

objektivszcn.blog.hu/2010/12/28/a_drogmentes_maraton_titkos_alapszabalya

amugy a posta nagyon is tudja kit támogat és nem véletlenül teszik.
ugyanis WISE cég.
ami ugye a hubbard elvekre épül.
hazánkban rengeteg ilyen cég van,ha rákerestek döbbenni fogtok.
ha ezeket a szavakat halljátok hogy (AUDITÁLÁS,WISE,ELINDULNI A HIDON,MINÖSÉGBIZTOSITÁSI IRÁNYELVEK)és a falra jol láthato helyre ki van függesztve a minöségbiztositási irányelv na akkor biztosak lehettek hogy nálatok is ott vannak
pl a 100 legbefolyásosabb szcientologus között is találunk "tanácsadókat"akik bedolgoznak a magyar postának.
ök hoznak mindenféle álomtervet ami persze teljesithetetlen.
aztán vannak az ugynevezett "támogatok",akik végrehajtják a megalázást,ott koslatnak az ablakban ülö kolléganö nyakában,és figyelik minden rezdülését,közben jegyzetelnek,minden apro hibát felirnak,és késöbb a fejére üvöltik.
nem egy kolléganöm ült az ablakban kisirt szemekkel,az ügyfeleknek is feltünt,de ha rákérdeztek(mert régi ismerös)nem mert semmit mondani,mert nem lehet tudni ki áll a sorban,

ha postán jártok és az ablakban ülö kolléga mögött álldogál egy jol öltözött kivénhedt csatakanca,vagy egy dagadt mangalica jegyzetfüzettel,akkor tudjátok mostmár kicsoda..

szoval igaz a régi mondás:fejétöl büzlik a hal.

most például uj vezérigazgatoi iránylevet tettek közzé.
körbehordoztak egy darab papirt,amit mindenki elolvashatott,és alá kellett irnia.
hogy tudomásul vesszük,aki nem megfelelöen,a posta arculatához méltoan tartozkodik a munkahelyen,annak azonnali hatályu felmondás a vége.
és itt kitértek a munkaruha viselésére,a hajviseletre,a bortválkozásra.
szoval megint egy kidobo ok,amiért ki lehet rugni ok nélkül valakit,ugyanis nincs leirva hogy milyen a posta arculata,minek kell megfelelni.
ha ugy teszi kedve a fönöknek kirugja a 4 hoszu haju kollégát,kirugja a szakállas mikulásbácsit(mi csak igy hivjuk öt)mert nem illenek bele a képbe.

amikor megkérdezem hogy ebböl a papirbol kaphatnék e másolatot,az volt a válasz hogy ez egy belsö dokumentum,akkor kaphatok másolatot,ha ügyvédi meghagyást viszek,ami azonnali felmondással jár,csak tudjak rola.

szerintem kollégák készüljetek fel ti is.
TOTENKOPF 2012.10.11 20:03:04
@1vidéki:
édes f@szom...ez a xenu történet kiverte a biztositékot nálam..

ha ezek normálisak akkor nekünk akik normálisnak hisszük magunkat a diliházban a helyünk,ami egy vulkán belsejében van,és külön termekben vetitenek filmeket nekünk...:-))

és komoly emberek hisznek ilyenekben???

a száz legbefolyásosabb szcientologus listája fent van a HVG.hun.döbbenetes milyen nevek vannak..
TOTENKOPF 2012.11.04 18:56:45
hát igen ez durva.
szó szerint száműzik a nem értékesitö kézbesitöket...tölünk 3 embert zavartak el.és persze nem hoztak helyette mást,a járatokat felosztoptták,és igy van aki dupla járatot visz. napi 200 ajánlott, a rengeteg szórolap,stb. van olyan akinek 2000nél több cimhelye van..eltudjátok képzelni ezt az irdatlan számot??
a másik ami nagyon patkány dolog. a munkaidö..
papiron 6-14 ig szól,vagy kinek kinek szerzödés szerint de 8!!óra.
na most a jelenléti ivet vezetni kell,reggel megérkezéskor beirja az ember az idöt,és délután amikor hazamegy.
de a kézbesitök 90%a még este 5-6 órakor kint van,mert annyi a munka,a posta bevállalt minden szórólapot,amire ad 2 napot!az anyag rengeteg(még jo hogy a szóvivö kis luvnya szerint a levélforgalom a magyar postánál visszaesö tendenciát mutat)KÁR HOGY MI NEM EZT LÁTJUK!!
szoval bejön a kézbesitö este 5 kor,de nem irhatja be csak 14óráig magát,mert ha véletlenül beirja akkor mehet a szönyeg szélére,üvöltöznek vele,megalázzák,stb.ugyanis nem lehet javitani a jelenléti ivet,szóval nem törölhetik ki.
persze túlórát nem számolnak el,semmit.ingyen dolgozunk sokkal többet!
és nem egyszeri alkalomrol van szo,hanem a honap 20 napjábol 18 minimum!!
van olyan vidéki kolléga aki reggel 6ra jön,és este 8 !!orakor megy haza,annyi a munka,olyan óriási a körzete,neki van a 2000körüli cimhelye.
ha segitséget merészel kérni,azt mondják ,el lehet menni,van 100 ember a kapuban aki röhögve megcsinálja a járatot..
nem tudom nem érné e meg egy feljelentés a hatóságnál..nagyon ugranak a munkaidös témára.
mert mi van akkor ha véletlenül baleset éri a kézbesitöt délután 6 kor?
ö lesz a hibás hogy mit keresett még kint?mert tuti ez lenne. a posta NEM áll ki a dolgozoiért,söt ott tesz keresztbe nekik ahol tud.
ezek az éves tervek amiket hozni kell,holott NEM KÖTELEZÖ ÉRTÉKESITENI a kis szóvivö csaj szerint(hogy innen is üzenem neki hogy csókoltatom)

szóval össze kéne fognunk és egy közös feljelentést irni a média és hirközlési hatóságnak..
MI CSAK EMBERI BÁNÁSMÓDOT SZERETNÉNK.
DOLGOZNI SZERETNÉNK,MERT SZERETJÜK A MUNKÁNKAT!!
NEM AZ ÉRTÉKESITÉST,AMIKOR SZART KELL ELADNI,RÁSÓZNI VALAKIRE,!
ha ennyire jok a termékek akkor a posta miért az allianznál biztositja az ÖSSZES jármüvét,és épületét?ezen kéne elgondolkodni..