Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kem-fiz

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocsánatot kérek. Nem mások, egyszerűen csak a magam nevében. Nem olyanoktól, akikkel talán még csak ezután fogok találkozni (ha egyáltalán valaha), hanem olyanoktól, akik felé korábban használtam az érintettek közül a „betegség” szót. Belátom, erős kifejezés volt, lehetett benne valami skatulyázás.…..
kem-fiz 2016.07.14 11:57:21
@IstvanNy: a kérdésed nagyon jó. A válasz meg egyszerű: TI az összes hívő ókori mesékben hisztek.

Elmaradottság:
Nos a XXI. században vagyunk. 300-350 éve rendületlenül halad a tudomány, napról-napra ér el olyan eredményeket, melyről az átlag ember azt sem tudja eszik e vagy isszák (ezek hívjátok ti hívők csodáknak, tudod amit nem tudsz megmagyarázni és ezért az istenkéded tömködöd be a lukba).
Napi szinten használod a tudomány eredményeit, igen-igen most amin pötyögsz és a válaszod írod, vagy a hszemet olvasod, az is ennek a sátáni tudománynak az eredménye :-) és nem-nem, semmi köze nincs a te bibliádhoz, a megváltó yézusodhoz, és az istenedhez.

Mind emellett ez a sötét tudomány azt mondja, hogy bár kicsit hibás, de a homoszexuális ember is ember (hibás (biológiailag) mert nem az ellentétes nemet választja, de nem bűnös, nem bűn amit csinál, csak hát biológia szempontból/reprodukciós szempontból nem jó, nem hasznos). Bizonyos szempontból teljes értékű, sőt mivel sok közöttük a hiperérzékeny, sok közöttük az elismert művész is. Tehát hasznos tagjai a társadalmunknak. Azt is meg merem kockáztatni, hogy szükség van rájuk.

És akkor jössz te, meg a többi hívő és kígyót békát kiabálsz a homoszexuálisokra, mert "nem normális" a szexuális orientációjuk. Nem tudod tolerálni azt hogy ő máshogy mint te, mert a te sötét istened (valójában ókori emberek) azt mondta, hogy halni kell a homokosnak...

Nem pörgök tovább a témán. Egyetlen egyféle embert tudok elfogadni és tisztelni, azt aki addig amíg a másik ember nem okoz neki kárt/vagy fájdalmat, addig nem akar ő sem ilyet tenni. Tehát ha te hívő vagy, ám legyél, nekem nem fáj, egészen addig amíg nem harsogod a buta könyved mégbutább tanait/dogmáit a világba.

Tehát addig amíg a homo azon küzd hogy bánjanak vele ember módjára, legyen ugyanaz a joga mint neked, vagy nekem... addig a homo pártján fogok állni, és nem a sötét hívő pártján aki azt harsogja bele a világba, hogy fúúúj buzi és meg kell halnia...

Élni és élni hagyni :-D
Chez DuBarry A jó házasság titka 2012.11.24 15:13:31
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vannak jó házasságok. Nem is annyira kevés, tíz százalékra saccolom. Néhány gondolat arról, hogy mi ezekben a közös. 1. Legalább az egyik feltétel nélkül szereti a másikat, így elvállalja a szülő szerepet kettejük…..
  Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Előjáróban: ez a beszéd nem az a beszéd - ha valaki esetleg azért jött volna.   Magyarország a hitelválságban az előadásom címe, ám akkor sem kezdhetjük mással, mint Európával, hiszen Magyarország nem sziget, hanem az európai gazdaság…..
kem-fiz 2012.10.22 20:32:17
@873ujr3rk: basszus nem tudom milyen az észt minta, de ha ez az ember ki meri mondani amit felsoroltál, és egy csepp esély is van arra, hogy ez az ember véghezviszi azt amit itt elmondott, 18 év után először én is lemegyek szavazni... RÁ
A múlt hét péntekén (október 5.) Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter ismertette a kormány gazdasági intézkedéseit, a jövőre vonatkozóan. A 400 milliárd forintos EGYENLEGJAVÍTÓ (szigorúan nem megszorító) programra a 2013-as költségvetésen esett vagy esendő lyukak…..
kem-fiz 2012.10.08 21:14:31
@Zébácsi: Minden tiszteletem a főorvosoké, de basszus azért egy 10 perces telóra bírja már odaszánni az időőőőt, ha már a gyerekéről van szó :-)
kem-fiz 2012.10.08 21:33:03
@Zébácsi: Ez az ovos dolog is el van misztifikálva kishazánkban. 5 év egyetem + min 3 év rezidens. Ez miért oly rettenetesen sok? Persze tudom szakvizsga + ráképzések. Csak úgy mint egy tanárnál. Ha jól tudom a tanarak sem lógathatják a lábukat, néhany évente nekik is össze kell szedni jópár kreditet továbbképzéssel.

Nem akarom ledegradálni az orovoskat, vagy az orvostanhallgatókat, de lássuk be az is "csak" egy természettudomány, amit ugyanúgy megtudna bárki más is tanulni. És nyílván itt is megvan az a jómagyar rendszer ami mindenhol máshol, hierarchia, nehéz előrejutás, egymás taposása, kihalásos rendszer stb. stb. stb.

Egy orvos nem attól jó orvos, hogy elvégezte az egyetemet, hanem az irdatlan tapasztalattól amit az évek során felszed. De lássuk be ez minden szakmára (legyen az diplomás, vagy sem) igaz.
kem-fiz 2012.10.08 21:45:09
@kem-fiz: Még egy utolsót szólok aztán megigérem befogom a számat:

Életem egyetlen politikai megmozdulása a következő volt. Debrecen május elseje. Három gyerkkel majális. Mitadisten az egyik gyereknek piros, a másiknak narancssárga, a harmadiknak meg világoskék lufi kelett. Hát apuci megszerezte mind a hármat állami pénzen :-)