Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wonderwoman92

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balog Peti Feltett szándékod, hogy végre valahára valóra váltod a legszebb álmod, és elmész körbeutazni a világot, vagy legalábbis mindig is nagyon kíváncsi voltál Baranya megyére. Van egy kis összekuporgatott pénzed, vettél egy hátizsákot, esetleg repülőjegyet is, de azért alapvetően jó…..
Amikor meghallják az emberek, hogy tejtermékeket sem fogyasztok, akkor általában elkerekedik a szemük és groteszkebb lesz az arcuk. :) Na és persze jönnek a kérdések, hogy akkor mit és hogyan helyettesítek, és hogy az biztos nagyon drága. Tény, hogy a növényi tejek drágábbak, mint…..
LifeTILT RunT!lt Futás Október 28 2012.10.26 12:01:48
3 különböző táv lesz. 2 km, 4 km, és 5.3 km ami a teljes szigetkört jelenti. Mindenki a saját erőállapotának és fizikai szintjének megfelelő távot válassza. Ja és -3 fok és hóesés várható, úgyhogy ajánlom Kristóf, Téli edzések c. cikkének alaposabb…..
wonderwoman92 2012.10.26 14:20:06
LifeTILT Kudarcok 2012.10.18 20:44:41
Steve Jobs mostanra már történelmivé érett Stanford-i beszéde nagy hatással volt rám, de különösen az a rész, amikor a dolgok összekapcsolódásáról beszélt. Érdemes odafigyelni az olyan kaliberű emberekre mint Jobs, és úgy általában azokra, akik maradandót alkottak, valami…..
wonderwoman92 2012.10.19 15:17:54
@ColT: ha neked ennyiben kimerül amit az életben elszeretnél érni (biztos állás, család) , akkor az tökre rendben van:) de mindenkit más hajt, ahogy a cikkben is szerepel, és azt nem feltétlenül lehet elérni az irodában ülve naphosszat. Te ezt az áldozatot hozod a biztonságodért.
Van aki mást akar az élettől, mindennapjait az saját céljainak elérésnek szentelni. úgy értem a munkád legyen az életed. az a baj a multikkal szerintem, hogy az nem a te életed, a feladat amit ellátsz a pénzen kívül nem segíti a boldogulásodat, nem magadért vagy számodra fontos célért cselekszel nap mint nap, így nem tudod kiadni magadból a tehetséget ami benned rejlik.
a fél életet olyan tevékenységgel tölteni amit nem érzel magadénak szerintem borzalmas.
de szerencsére ez abszolút ember típusfüggő, mert elég nagy gáz lenne ha senki nem akarna monotonabb foglalkozásokat végezni.
szerintem egy cég működése is sokkal jobb ha az embereknek szívügye a feladat amit végeznek látják a célt amibe időt és energiát fektetnek, -munkájuk gyümölcsét-, különben csak a munkaidő végét várják, meg a fizetést, hogy végre elmehessenek élni a saját életüket a nap megmaradt részében, míg holnap kezdődik az egész előröl.
Az egyént felülírja a közösség, a közösséget a nemzeti érdek, de a nemzet nem élhet utánpótlás nélkül, így mindent felülír a jövő, a jövő pedig nem más, mint a fejlődés, az innováció, és a jövő generációjának megfelelő kinevelése. Ez a blog régen rólam szólt…..
wonderwoman92 2012.10.08 14:18:38
@TomPlatz: pont az ilyen rövidlátó önző buzik miatt van a probléma mert hatalmat kaptak a kezükbe.