Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rhianne

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azt hittem ő azért jobb formában van. Persze mindenkiről lehet borzalmas képet csinálni. ..
Rhianne 2013.08.31 14:32:50
@Niurka: Semmi baj ezzel. Ha a genetikán kiderült volna, hogy baj van, én elvetettem volna. Azt sem tudom elítélni, aki intézetbe adja a beteg gyerekét. Nagyon nagy és fájdalmas döntés ez, de aki nincs ebben a helyzetben, az nem ítélhet el senkit. Nekem egyedül az esett rosszul, hogy ezeket az embereket filodendronnak tituláltad. Ez nagyon szíven ütött. De erőt is adott, hogy mindent megtegyek és a végsőkig elmenjek érte.
Mindegy. Nem gondolom, hogy ezt te komolyan gondoltad. Szerintem jobb lenne ezt a témát annyiban hagyni. Sokunkat érint fájdalmasan.

Scala, te egyszer írtad, hogy a picidet hordtad Dévényre. Leírnád a tapasztalataidat? Köszi
Noha nem szeretem a vetélytárs szót, jobb kifejezést nem találtam arra az emberi kapcsolatra (vagy nem-kapcsolatra), amely két olyan lényt köt össze, akik ugyanazt a harmadik embert kívánják, szeretik, esetleg csak igényt tartanak rá valamilyen szinten (legyen az érzelmi, szellemi…..
Rhianne 2013.01.11 17:58:30
@Szemekbe zárt titkok:
@Pearl77: Az utolsó kezdeséden akadtam meg.
"Ha neje megtudná, hogy én is létezek, úgy tudom nagyon fájna neki, de nem csinálna jelenetet, nem keresne meg. Elviselné némán. Ezt feltételezi párom. "

Ne! Ne hidd el! Sajnos beleestem én is ebbe a hibába néhány évvel ezelőtt. Az úrinőnek kikiáltott intelligens feleség felhívta a férjemet,
felvilágosította a viszonyunkról, miközben hisztizett, kiborult, sírt, ordítozott..

---

Hát igen, de ismerős a szitu, nem vagyok rá büszke. Én se viseltem jól, amikor kiderült, hogy a férjemnek szeretője van. Pedig elméletileg tanult, intelligens, empatikus ember vagyok. Mentségemre legyen mondva, hogy valahol ők kényszerítették ki belőlem a reakcióimat. Amikor kiderült a dolog, a férjem tagadott. Én pedig vakon bíztam benne, soha nem tételeztem volna fel róla, hogy ezt teszi velem. Annyira naiv voltam, hogy még a szeretőjének is szóltam, hogy tudja-e hogy milyen pletyka folyik a városban, és hogy van-e fogalma róla, hogy ez miért lehet. Ő is a szemembe hazudott. Pedig ha a párom rögtön bevallott volna mindent, akkor idáig nem fajultak volna a dolgok. De aztán naponta új dolgokat hallottam vissza az egyik oldalról, míg a férjemék körmük szakadtából tagadtak. Azt hittem belebolondulok, most kinek higgyek. Olyan lelkiállapotban még sose voltam. Én nem azon kattantam ki, hogy a szeretője elcsábította a férjem, hanem amik később derültek ki. Igenis vannak olyan határok, amiket nem szabadna átlépni egy szeretőnek, de egyébként más embereknek sem. Soha nem tettem volna azt, amit tettem, ha nem próbál pofátlanul beszivárogni az én és a családom életébe, nem fitymál le, nem nyomozgat utánam stb. (ne menjünk bele). Sokáig gyűlöltem, pedig nem akartam. De aztán ahogy teltek a hónapok, ahogy kezdtem tisztába jönni a házasságommal, ez elmúlt. Ma is görcsbe rándul a gyomrom, ha meglátom, de egyébként már nem érdekel, inkább kicsit szánom is, hogy ilyen eszközöket vetett be egy pasiért. De ő csak egy szerelmes nő volt, aki gondolom magát akarta csak igazolni a tetteivel. Jobban érezte volna magát, ha kiderül rólam, hogy szar nő vagyok.
Én azt tanácsolom kedves Pearl, hogy ha lebuktok, akkor a barátod ne tagadjon, hanem őszintén beszéljen. Ne csináljatok idegroncsot a feleségből, mert elkezd nyomozgatni, felspannolja magát, és ekkor jöhetnek a (hozzá egyébként lehet hogy) méltatlan megnyilvánulások.
Vajon rátok is hatással van, ha egy partneretekkel voltatok egy bizonyos helyen, legyen az akár park, akár szálloda, akár lakás, és utána felmerül, hogy egy másikkal is oda kell mennetek? Ti is gondoltokrá, ha arra jártok éppen, hogy ekkor és ekkor kivel találkoztatok ott? Főleg, ha…..
Telefon. Ismeretlen szám. Vagy éppen ismerős. Mit sem sejtve felveszed. "Hogy képzelted, te rohadék?" "Nyissa már ki a szemét, maga szerint mit csinál a férjecskéje, mikor késő estig dolgozik?" "Csak jót akarok magának, higgye el, tudnia kell, mi folyik a háta mögött." "Hagyja…..
Rhianne 2012.10.10 21:47:34
@skarlát betű:
Persze hogy akartam tudni. Én úgy gondoltam, hogy kimondottan boldogok vagyunk (minden téren). Biztonságban, szeretetben éreztem magam ebben a kapcsolatban. Én most sem tudnék rosszat mondani a férjemről a megcsaláson kívül, de szerintem a férjem sem rólam. Szóval engem ezért sokkolt a dolog. Ha gondjaink lettek volna, akkor azért erre biztos felkészültem volna. Így azért ez nagy pofára esés volt, bár anyósom többször is mondta a múltban, hogy nem jó, hogy annyira kimutatom a rajongásom a fia iránt. A párom nem igazán nyilatkozik róla. "Nem tudom"- ált. ennyit. De azt mondta, hogy túlságosan biztos volt bennem, és ott volt a nő, aki nyitott felé egyértelműen. És megtehette. De ki tudja? Persze okolom magam, mert lehet, hogy kicsit beszürkültünk a sok év alatt. Nem tudom...

Kedves LostInLove! Elolvastam az összes hozzászólásod, és sokat segített. Igazából attól is félek, hogy emiatt a hűtlenség miatt majd a jövőben én is benyújtom a számlát. Hogy majd ha lesz egy problémánk, akkor ez újra előjön, és majd nem tudok úgy kitartani ebben a kapcsolatban, ahogy kellene. Itt nem a hűségre gondolok, bár akár még az is benne lehet. Engem is az évek alatt értek kísértések. Találkztam olyan férfiakkal, akikhez vonzódtam, és akik nyitottak volna felém. De soha eszembe nem jutott volna ennek engedni. Ez amúgy nem is volt áldozat, mert tényleg értékeltem azt, ami otthon várt, és nekem ez alap, hogy hűséges vagyok. Engem kikészítene a játszmázgatás. De most már félek, hogy ezzel a fájdalommal a szívemben könnyebben robbanok majd, könnyebben belemegyek veszekedésbe, amit egyébként lehet, hogy lenyeltem volna.
Na mindegy, bonyolultak az érzéseim, igazából meg sem tudom fogalmazni. Az illúzióimat siratom.
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt.
Rhianne 2012.10.11 07:55:28
@Philiphe1963:
Mi pasik sokszor ezért menekülünk el, mert nem bírjuk a kirakat-kapcsolatot.

Kirakatkapcsolat? Csak az érdekel, hogy mit gondolnak mások? Jesszus...
Ilyet honnan veszel? Barbieds feltette a kérdést, hogy a párom tényleg "csaló"-e, hogy engem csalt-e meg, vagy az eszményképet, ami bennem él. Erre én azt válaszoltam, hogy én úgy érzem, hogy engem, és hogy hagyjuk figyelmen kívül az érzelmeket, az igényeket stb.,ezeket itt már többször átbeszélték. De nekem az IS árulás volt, hogy kitett a pletykáknak. Ezt fejtettem ki bővebben, nem az érzelmi részt. Ettől engem nem csak az érdekel, hogy ki mit gondol a környezetemben. De igen, az is számít. Vessetek meg érte...
Mert ő valamilyen szinten cserbenhagyott, és rossz helyzetbe hozott. Sok minden mellett az is fáj, hogy kitett ennek.

Egyébként nem értem, nálad most az verte ki a biztosítékot, hogy én úgy gondoltam, hogy mi szeretjük egymást a férjemmel? Én őt, és ő is engem. Sokszor átpörgettem az agyamon, hogy mit ronthattam el, kaptam-e valami jelzést, hogy esetleg gáz lehet... Biztosan, de ezek szerint nem vettem az adást.

@Philiphe1963:
A hozzászólásaibdól az jön le, Téged sem érdekel semmi más, csak hogy mit gondolnak rólatok mások. Mindenki érdekel téged, csak a pasi nem, aki melletted él. Egy a fontos, hogy jól játszon a színházadban. Változtass, hogy a dolgok változzanak!!!!

Na ezt tényleg nem értem... Szerinted itt lennék ezen a fórumon, ha nem érdekelne engem a férfi, aki mellettem él? Kitenném magam igen kemény, és fájdalmas kritikáknak (mint amilyet pl. tőled kaptam?). Meg akarom érteni, és nem sajnáltatni magam. De szerintem nektek is jobban meg kellene érteni, hogy milyen lelki problémákat indíthat el egy megcsalás. Egyébként ha nekem csak a mások véleménye számítana, akkor hagynám az egészet, játszanám a szegény megcsalt feleséget, akit sajnálni kell. Esetleg új életet kezdenék, mert megtehetném ezt is elég könnyen.
"Egy a fontos, hogy jól játsszon a színházadban!" Ezt sem értem. Ha a hűségről van szó, akkor igen, szeretném, hogy hűséges legyen hozzám.
"Változtass, hogy a dolgok változzanak!!!!" - Na ezt meg végképp nem értem?! Ezt igazán kifejthetnéd, mert ez a téma érdekel a legjobban. Hogy miben kell változtatnom. De most ez komoly, nem gúny.

Furcsa dolog egy férfitől ilyen hozzászólást olvasni. Azért a feleségeddel kapcsolatban neked is lehet néhány rejtett indulatod. Szerinted ő kirakatkapcsolatban akar élni? Köztetek gondok voltak, azért mentél félre? Neki jelezted, hogy gondok vannak? Mert lehet, hogy ő sem vette lapot, hogy már csak kirakatkapcsolatban él...
Visszatérve a külvilág véleményéhez. Ha a feleséged téged "nyilvánosan" megcsalna (barátaid, családod, munkatársaid tudnának róla), akkor te azt hogy viselnéd? Mert ugye ott a férfiúi büszkeség, hogy más férfi dugja a nőmet... Neked akkor sem számítana, hogy rólad pletykálnak az emberek? És lesajnálnak... Az én férjem engem kidobna ilyen helyzetben elmondása szerint. Érdekes, nem? De hangsúlyozom, ez csak egy része a fájdalomnak. A megalázottság fájdalma.
Rhianne 2012.10.11 18:01:25
@skarlát betű:
Igazából ha belegondolok, akkor nem is igazán az zavar, hogy mit beszélnek az emberek. Hanem a "cserbenhagyás" része. Hogy a társam kitett ennek. Tudod, ha nem szeretnek, azt könnyebben el tudom fogadni, mert abban biztosan én is benne vagyok. De az már más, ha nem is tisztelnek.

@Philiphe1963:
Én nagyon szívesen meghallgatom más véleményét. Tényleg. Attól sem sértődöm meg, ha valaki a képembe vágja az igazságot. Sőt... Erre van szükségem, szóval szívesen veszem a meglátásaidat. Én igazán szeretném, ha a párom is a szemembe elmondaná a teljes igazságot.
Csak úgy érzem, hogy a hozzászólásodban te engem ismeretlenül a feleségedhez hasonlítottál. Pedig én pont az ellentéte vagyok egyébként. A párom jóval idősebb nálam, a kapcsolatunkban általában ő az irányító. Én igénylem is az "erős" férfit. Lehet, hogy kicsit "áldozattípus" is vagyok, beismerem. Ezen biztos változtatnom kell.
Érdekes viszont, hogy szeretőnek a feleségeddel ellentétes nőtípust választasz. Az én párom is az én ellentétemmel kavart.