Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anevnemfontos

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Ezen beszartok 2013.12.09 12:30:47
Na vajon mi ez? A megfejtés és további képek alant! Úgy van! BRAZÍLIÁBÓL kaptam csomagot, a Horror-Mirror képviseletében! :) De mit is? Pontosan! A Beyond the Grave c. brazil horror úgynevezett screenerét. Ilyeneket kapnak a kritikusok, hogy írhassanak a filmről:) Igaz, hogy…..
anevnemfontos 2013.12.10 22:38:27
A Fibonacci körút nem egy újabb köztérátnevezési hullám terméke, hanem egy szellemes elnevezés arra a térképre, amit hugyosjoska posztolt. Nem tudom, hogy vagytok vele, engem mindig is zavart, hogy Budán nem folytatódik a pesti nagykörút szabályossága. Erre tessék. Kiderül, hogy…..
anevnemfontos 2013.11.20 20:16:13
anevnemfontos 2013.11.20 20:18:38
@chinymie: vagy mégis...
Sajnos a negyedik évad nagyon hamar eljutott a "leülés" pontig. Mert bár történtek érdekességek, de attól még... Az új ellenség, a Nátha iszonyatos sebességgel szedi áldozatait, hiába égette el valaki rögtön az első két beteget (jó, ez nem pontos meghatározás, de értitek)…..
anevnemfontos 2013.11.01 16:31:15
@prophecy942: Már abból lehetett tudni, hogy Carol volt, amikor elbőgte magát a vizeshordók között. De azért szépen szájbarágósan ki is mondatták Rickkel meg Carollal a dolgot.
..
anevnemfontos 2013.10.28 01:39:28
A Gravity története az utóbbi idők legjobb sci-fi ötlete szerintem.
Azonban ennek a filmnek sokkal jobbat tett volna, ha két ismeretlenebb színész játszik benne. Túlságosan elvonják a figyelmet a történetről és főleg a hangulatról. Mindezt annak ellenére mondom, hogy Sandra Bullock tényleg jól játszik, de nekem mégis kicsit hiteltelen az űrhajós tudós, sőt az anya szerepében is. Lehet, h erre az érzésre ráerősít, h a hétvégén véletlenül belebotlottam a Beépített szépség 2 c. filmbe, és legalább 5 percet láttam is belőle. De pont erről van szó, ezért nem neki kéne játszania. George Clooney-t a Solaris óta szívesen látom sci-fi-ben, de ide jobban illet volna egy kis lengyel vagy orosz akcentussal beszélő esetlegesen külföldi színész. Ha már az ISS nemzetközi legénységéről van szó, és amúgy is Kowalsky a neve a karakternek. És pont azért, mert űrhajósok folyamatosan vannak az űrben, még híreket is lehet néha hallani róluk, főleg, ha az ember valamennyire követi ezeket a eseményeket, mégis ezeknek a tudósoknak az arca, személye általában kevésbé ismert, nekem ezért is lett volna még hitelesebb, ha ismeretlen színészek szerepelnek a filmben.
Lehet, hogy nincs sok szöveg a Gravitációban, de szerintem ebben az esetben a még kevesebb, néha több elv kellett volna, hogy működjön. Sandra Bullock "narrációjának"/monológjainak nagy része teljesen felesleges. A narráció alkalmazásáról általában azt gondolom, hogy egy gyenge filmes eszköz, amivel a jól megírt történet hiányát és a rossz színészi játékot szokták ellensúlyozni, helyettesíteni. Itt azonban a jó történet és a szép színészi játék is adott volt, tehát a szöveg sokszor felesleges szájbarágásnak tűnik, ami inkább kizökkent a hihetetlen atmoszférából, amit nagyrészt a képi világ teremt. Azok a részek a legjobbak, amikor magában dünnyög vagy a kutya-ugatás, valamint a rádiós párbeszédek-jelentések, de ennél sokkal többre nem is lett volna szükség.

És végül még annyit, hogy a 3D-ről pontosan ugyanazt gondoltam, mint Te. Lehet, hogy a Gravity megnyert engem ennek a műfajnak.
Hosszú idő után ismét horror került a hazai mozikba. Megérte rá várni? Kiderül alant! A bűn éjszakája - The Purge (2013) Rendezte: James DeMonaco Az alapötlet, ha nem is hibátlan, de kurva jó. A közeli jövőben ugyanis Amerika bevezet egy olyan napot (estét pontosabban),…..
Ha a magyar forgalmazókon múlna, nemcsak a tévés világvetítésről, de az 50. évfordulót ünneplő epizód mozis bemutatójáról is lemaradnánk. November 23-án nyolc országban vetítik majd egyszerre a mozik a David Tennant - Matt Smith crossover részt, amiben a két kísérő, Jenna…..
anevnemfontos 2013.10.25 17:29:36
Az ősz jelenlétét mi sem bizonyítja jobban, hogy a lehulló levelek mellett a zombik is szépen hullanak a képernyőn. Igen, az American Horror Story után a The Walking Dead legújabb, negyedik évada is elstartolt! Először is kezdjük a szokásos ki-kicsoda…..
anevnemfontos 2013.10.15 21:31:23
Az alkesz szanitéc természetesen csak akkor lehet Johnny Walker, ha megzombul és walker lesz :D És igazából a zombi-esőt már most az alkoholizmusa okozta. Mi jöhet még? Lehet, ebből tanult és végleg leáll a piáról... Ha nem szomorodik el nagyon, h Beth pasijának halálát ő okozta, akkor én a Tejbetökre szavazok. :D

Beth karakterét pedig tényleg elég kétségbeesetten próbálják egy kis tartalommal feltölteni, de valóban nem nagyon sikerül... A pasija érdekesebb volt a maga két perces szereplésével, mint ő 2 évad alatt. :D (Szerintem ez utóbbi igaz T-Bone 3.0-ra és a csajára is. A csaj csak átlag reggeli zombidarabolást végzett, ráadásul a kerítésen belülről, de mégis már érdekesebbnek tűnik a pasinál. Vagy csak valamiért szimpi volt, nemtom...)

Carlon véégre nincs kalap. Micsoda megkönnyebbülés!

Az öngyilkos csajnak tényleg zombi színe volt. Duurva!

Engem a kis kocka selypítő(?!!) börtön-fertőző karakter baromira idegesített. De tényleg milyen udvarias volt. Örülök, hogy vége.

Sinead O'Connor önvédelmi oktatása kissé hatásvadászan volt megoldva, de figyelembe véve az adott körülményeket (ZOMBIAPOKALIPSZIS), akkor az, hogy Marlboro Man nem engedi önvédelemre oktatni a gyerekeket, inkább azt mutatja, hogy még nem teljesen gyógyult meg a feje az előző évad óta.

Nekem amúgy az egész epizód egy kicsit hatásvadász volt. De lehet, hogy csak az az oka, hogy túl sok mindent kellett az évadnyitóba tuszkolni, és ezért kissé didaktikusra sikerült... Ennek ellenére ígéretes kezdés az előző évad végéhez képest.
anevnemfontos 2013.10.16 11:51:03
@doggfather: A walking dead képregény mekkora ötlet! :DD

Én arra gondoltam, ha ekkora bevásárló központjaik vannak (amik nincsenek még kirámolva), akkor biztos tudnak elemet rakni a walkmanbe :D Persze ez akkor is pazarlás. Lehet, h én félretenném zseblámpába... Mondjuk Woodburry-ben voltak valami generátor cuccok, nem? Lehet, h áthozták őket a börtönbe, és van némi áramuk...
anevnemfontos 2013.10.16 21:03:15
@prophecy942: A zombiállatok hiánya kicsit fájó pont. Minden szívfájdalom nélkül megfosztanám a friss hústól és vegetáriánus életmódra kényszeríteném az apokalipszis túlélőit... :D Azonban Robert Kirkman a képregény kapcsán többször kifejtette, h zombiállatok márpedig nincsenek. De mi van a zombibabákkal?
Amúgy meg Herschel állatorvos, nem? Igazán megvizsgálhatta volna Violetet, ha már attól függ az életük, hogy hány malacot tudnak kitépni a szomorkodó Mini Cowboy kezéből és hízóvá nevelni.

A víz, igen, tuti azért mutatták a vizet. Pont, mint a Hell on Wheels utolsó évadában. Kolera-járvány a fertőzött víztől. Amikor a kis nyomi kocka betegeskedett, én azt hittem "csak" vmi komoly járvány lesz, de úgy tűnik nem akarták az ezzel kapcsolatos lelkizéssel és antibiotikumok keresgélésével húzni a sorozat idejét, hanem rögtön a dolgok közepébe vágtak a börtönön belülről induló zombulással.
Egyébként ezt jól mondta feljebb mruniverzum, erre odafigyelhetnének. Főleg a gyerekekre, hogy egészségesek-e. Főleg, ha már orvosuk is van. Még ha kicsit új is meg alkesz is, na.
Amúgy Okoskában ez volt az egyetlen szimpatikus, hogy beteg volt, de mégsem rinyált . A sors fintora, hogy pont ezzel végül egy csomó bentlakó halálát okozta.
Ahogy már írtunk róla korábban is, végre úgy néz ki, hogy a hazai tévécsatornák tulajdonosainak is megjött az eszük és beruháztak néhány olyan sorozatra, amit érdemes mindenkinek néznie. Az Egyesült Államokban néhány napon belül véget ér az első évad, de hazánkban még…..
Lehet, hogy sokaknak nevetséges a "természetfeletti okokból gyilkoló felvonó" történet, de nekem bejövős, mivel mindig is kirázott a hideg ezektől a szerkezetektől (és akkor még a páternoszterről még nem is beszéltünk, brrr). Igaz, a Lift to Hell előzetese nem valami meggyőző,…..
anevnemfontos 2013.02.10 22:22:10
@purga: Igen ez igaz, ami szerintem egy kicsit kár is. Az a film addig nézhető kb, amíg ki nem derül a megoldás. :) Legalábbis amennyire emlékszem... :)
Helmut Newton korunk egyik legjelentősebb fényképésze 1920. október 31-én, Berlinben született. 1936-ban félbeszakította gimnáziumi tanulmányait, mert már ekkor is az úszás, a lányok és a fényképészet érdekelte. Ezután Berlin egyik ismert fényképészénél, Yva Else Simonnál…..
anevnemfontos 2012.11.28 15:01:02
@1kutya: nagyon jó:))
Horror-Mirror The Walking Dead 3x07 2012.11.27 20:43:00
Meglehetősen eseménytelen, de szükséges epizód volt, hiszen szépen megágyazott a következőnek, ami viszont igazi adrenalinlöketnek fog ígérkezni. Addig is nézzük át a jelen történéseit. Mivel legutóbb nem érkezett panasz a szerkesztést illetően, így most is háromfelé osztom…..
Talán derenghet néhány embernek, hogy évekkel ezelőtt hallott a Gallowwalkers zombis westernről, amelyben Wesley Snipes játssza a központi karaktert. Volt előzetes is, de aztán szép csendben lekerült a radarról. A produkcióhoz eredetileg 2005-ben láttak volna hozzá Chow Yun-Fat és…..
anevnemfontos 2012.10.28 13:42:41
Vincenzo Natali, A kocka és a Hibrid rendezője készítette ezt a The Undeading rövidfilmet a The Heart and Stroke Foundation számára. ..
anevnemfontos 2012.10.07 22:54:17