Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hazger

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van az új Mad Max-film hazai premierje, a szaksajtó éppen hanyattesett tőle, ezen fellelkesülve kaptok egy toplistát, mint az Avengers-filmnél. Ugye jön majd ősszel az új Mad Max-játék is, addig is itt van tíz fasza játék vagy játéksorozat időrendben, ami valamilyen szempontból…..
hazger 2015.05.22 10:17:51
Az Olasz nagydíjat, ahogyan várható volt, a két Mercedes játszi könnyedséggel nyerte meg, ezúttal Lewis győzött, aki a bizonytalan Rosberget gyűrte le. Mögöttük a Williams-Mercedessel keményen hajtó Felipe Massa végzett, a tifosi nagy örömére.  A negyedik helyen Valtteri Bottas…..
Harmadik sor! A körülményekhez képest egyszerűen fantasztikus eredményt értek el a srácok Olaszországban, ugyanis kisajátították a harmadik sort a rajtrácson (5-6. hely), ezúttal Kevin végzett előrébb.  Az élen a szokásos sorrend, a gyári Mercedesek tönkrevertek mindenkit,…..
A hétvégén rendezik meg az idei világbajnokság tizenharmadik futamát, az olasz nagydíjat, a legendás monzai pályán. A hétvége több kérdést is felvet, de mind közül kiemelkedik az, hogy vajon a két gyári Mercedes-csillagharcos mennyire tudta rendezni a viszonyát, vajon…..
Sziasztok!  Az elmúlt cirka másfél év nem úgy alakult kedvenc csapatunknál, mint azt elterveztük, sőt...A blog aktivitása is lecsökkent, na de majd most... Új éra, új szabályok, gyakorlatilag egy vadonatúj Forma-1 köszöntött be idén. Sajnos csapatunk a bivalyerős…..
Abu Dhabi Nagydíj   Nos, elöljáróban annyit, nem voltam dühös, amikor leintették az idei második arab futamot. Annak ellenére sem, hogy Lewis az élről esett ki, magabiztos vezetésnél, sorozatos leggyorsabb körök után. Kínomban röhögnöm kellett már azon a…..
Az FIA megbüntette a Red Bullt, illetve Vettelt, amiért az előírt 1 liter helyett, csak 850 ml üzemanyag maradt az RB8-asban az időmérő után. Ezzel a német az utolsó helyről fog indulni a holnap futamon.  Először arra gondoltam, egy ilyen képet teszek ki:  De aztán…..
McLarenről szubjektíven Pole! 2012.11.03 15:38:12
Végre. Az utóbbi hetek küszködései után kijött a lépés egy időmérő edzésen, és magabiztos fölénnyel szereztük meg a pole pozíciót Lewis révén.  Vegyes érzéseim vannak egyébként, Jenson csak a hatodik lett, elég nagy hátránnyal...Mindegy, lehet majd a futamon…..
Mint tudjátok, a hétvégén megrendezésre kerül a második indiai nagydíj. Nagy reményeket nem fűzök a mi jó szereplésünkhöz, a nagy horderejű nyilatkozatok ellenére sem ("az összes hátralévő versenyt meg akarjuk nyerni", "konstruktőri bajnoki cím a cél", stb.), egyszerűen…..
Ebben a posztban az új motorformuláról, valamint annak a McLarenre való (lehetséges) hatásairól értekeznék pár gondolatban! Jelenleg ez a gyönyörűség hajtja a kocsijainkat, ő a Mercedes-Benz FO108Z néven fut, 2398 köbcentis, V8-as erőforrás.  Azonban! 2014-ben jön az új…..
Ebben a postban egy régi klasszikus videót, és néhány gondolatot osztanék meg a nagyérdeművel. Ez volt az első McLaren-világbajnoki cím, amit élő egyenesben már én is láthattam (sajnálatos módon a Senna-éra alatt még járni is alig tudtam, nemhogy F1-et nézni).  Mika, és az…..
Koreai Nagydíj   Szóhoz sem jutok...Ez a mai futam tökéletes lenyomata volt az egész szezonunknak. Sőt, inkább az egész hétvége hűen tükrözte a tényeket: újabb egy évet pazaroltunk el.  Kezdjük a rajttal, most csak a mienkről írnék...JB jól jött el, de az első…..
Nos, elérkeztünk Koreához, az időmérőn már túl is vagyunk, ahol a remek harmadik, és 11-ik helyet sikerült összehozni a srácoknak (Chevo 12.). Vegyes érzéseim vannak...JB tudott volna jobbat menni, ám a szokásos, már-már tendenciózusan érkező pech megakadályozta ebben. No,…..
Japán Nagydíj, Suzuka Érdekes futamot láthattunk, egyrészt azért, mert a Red Bull dominanciája váratlanul előbukkant ismét, másrészt azért, mert a Ferrari, és Alonso szépen kezdik elengedni azt a bizonyos világbajnoki serleget.  Kezdjük a rajttal! Vettel remekül jött el,…..
Üdvözlök Mindenkit! Engedjétek meg, hogy pár szóban bemutatkozzam, és a blogról ejtsek néhány szót! 24 éves, immáron dolgozó férfiú vagyok. Az autósportok már akkor lenyűgöztek, amióta nagyjából járni tudok. :) A Forma-1, és azon belül is a McLaren már a '90-es évek…..