Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egypostás

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Egypostás 2012.10.07 17:18:58
@GiaMarie: Már lehet a postán dohányterméket is vásárolni...... :)
Egypostás 2012.10.07 23:25:41
@tff: 1.) Én pl. amikor 11 éve aláírtam a munkaszerződésemet, még más világ volt..., ilyesmikről még szó sem volt, így nincs benne.
2.)A munkahely-utasításban van egy "bűvös" mondat, ami a feladataink után van: további feladat, amire a vezető utasítást ad.
3.) nagyon sok kolléga nem nagyon tud ugrálni, család, gyerekek, hitelek....
4.) a bérre reagálva nekem pl hosszú évek után az idén nem béremelést, hanem bércsökkentést "kaptam". Választásom annyi volt, hogy vagy elfogadom, vagy mehetek.
A kézbesítőkről pedig: én a világ összes pénzéért nem csinálnám... Minden tiszteletem az Övéké.

Meg a mai világban tényleg olyan könnyű munkahelyet váltani....
Egypostás 2012.10.07 23:51:11
@tff: Az a.) lehetőséged csak az új belépőkre igaz. Az, aki már 10-20 éve a postán dolgozik, nem igazán tud mást csinálni, mint elfogadni...
Én pl. hitelt fizetek (tudom, sokan mások is), így én e miatt nem merek lépni. Ez a végzettségem, ezt csinálom, amióta dolgozom, és kevés a pénz, de legalább ez van.... Bizonytalanra nem hagyhatom el a munkahelyem.