Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klkk

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ legnagyobb könyve  készült el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arnóton, a csaknem másfél tonnás  kötet lapjainak hossza 4 méter, szélessége 3,6 méter, és 346 oldalból áll. A könyv az Aggteleki Nemzeti Parkról szól, annak barlangrendszerét, épített…..
klkk 2013.01.15 16:00:08
Vastagbőr BÚÉK 2013! 2012.12.31 22:33:02
Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Nehéz lenne pár sorban összefoglalni a mögöttünk állót, volt minden, amit el sem tudtunk volna képzelni 2012 elején. Azért megpróbáljuk nagyjából összefoglalni (nem feltétlenül időrendben). A NER unortodox gyorsnaszádja tovább…..
budapest Kurva maják 2012.12.21 11:42:34
Nem, ma már nem vagyok hajlandó facebookot nézni. Még én is előttem egy világvége "poént" az egyik munkahelyi emailben, rettenetes. Ez tényleg rettenetesen lohasztó, legalább annyira mint pl Ördög Nóri felfuttatása, hogy minden egyes rohadék médiumból nyomatják, pedig ő egy…..
2012. december 24. Végre sikerült lejutnom Ugornyára, a havas és csúszós út ellenére. Mindenképp akartam egy pár téli képet. Sikerült lencsevégre kapnom  Ugornya állatvilágából egy részletet, belebotlottam egy pár kiskutyába és sétáltam az új hídon. Nagyon jó volt a…..
Én természetesen vasútpárti vagyok mindig, minden körülmény között, de azért nem árt meghallgatni a másik oldal álláspontját is. Már régóta gondolkozom ezen a témán, és most a Baszk Y miatt újra eszembe jutott! A vasút jó dolog, környezetbarát, kicsi a területfoglalása,…..
Luxus hajóutakból bármennyit találhatunk, de olyat, ami igazán megfelel az ízlésünknek, már kevesebbet. Megpróbálunk segíteni, ezért összegyűjtöttünk ötöt a jelenleg legnépszerűbb (és nagy valószínűséggel egyben a legjobb) ajánlatok közül. Silversea A Silversea…..
Múlt héten személyesen Niki Lauda nyitotta meg Németországban, Hamburgban a Knuffingen Repülőteret, ami mindössze 150 négyzetméteres területen fekszik a Miniatur Wunderland területén. Jelenleg ez a világ legnagyobb működő repülőtér-terepasztala. Knuffingen a hamburgi nemzetközi…..
klkk 2012.12.23 17:46:19
A Nyugat- és multiellenes unortodox magyar gazdaságpolitikai részeként(!) Orbán Viktor a magyar kormány nevében eddig hat stratégiai partnerségi megállapodást kötött multicégekkel, akiket "jó"nak tart. 2012.07.20.: Coca-Cola2012.11.02.: Richter (pdf)2012.11.07.: Alcoa-Köfém…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Az állami támogatásból a civil egyesület politikai hirdetése, amivel a BKV jut reklámbevételhez Simicska Lajos cégének hirdetési felületén keresztül.Ezt szárnyald túl!Várom a kis füzetet is, amit minden háztartásnak elküldenek, remek lesz!(kép: vasarnapihirek.hu)…..
Egy nem annyira vicces, viszont elgondolkodtató videó a The Kloons komédiacsapatától, akik kb. egy percben vázolják fel a Google, mint legújabbkori nagy testvérrel szemben támasztott személyiségi jogi aggályaikat. A Streetview-n belül a Google által lefotózott vidéken böngészgetve…..
A fideszes Rogán Antal, Babák Mihály és Kapus Krisztián szombaton benyújtott egy módosító javaslatot a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényhez. A módosítás értelmében a harmadik országbeli (vagyis EU-n kívüli) emberek…..
Norbi menni Kína Az érkezés 2012.08.29 16:20:29
Kezdjük a történetet hétfő hajnalban, amikor indulás előtt felkeltem hajnali 4 körül otthon, az esti vihar maradéka tépdeste a fákat a távolban ami a hajnali első fényektől egyfajta hitchcocki hangulatot kapott este mintegy ómen. Aztán indulás; az első utam Brüsszelbe vezetett,…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
klkk 2012.10.28 18:21:23
@eMJe: "ugye megvan, hogy előfordult, hogy az áruló megkapta az aranyát, de csak a bőrébe töltve?"

Azok az idők sajnos már pár száz éve elmúltak...
Boksuli-express Zöld falu 2012.10.20 19:25:35
“Green village”-nek neveznek egy teljesen önfenntartó és környezetbarát házak összességét. Amitől ez érdekes, az az hogy Balin az Ayung folyó melletti völgyben található, és ezek az egyedi házak bambuszból készültek. Mivel az építés során fontos szempont volt a…..
Keddi hír, hogy a Fidesz-közeli Századvég igen drágán mérte a tanácsait. Három hónap alatt egymilliárdot számláztak, azaz napi kilenc és fél millió forintért dolgoztak a fejlesztési minisztériumnak. Az Eötvös Károly Intézet jóindulatú számítása szerint a tanulmányaik egy…..
A magas energiaár átalakítja a világot. Vannak közösségek, amelyek szerint itt az idő egy mélyebb átalakulásra. Itt a ZöldPók filmsorozatának első része a jövő közösségeiről. Benne:Sölétormos Jenő (Krisna-völgy), Ámon Ada (Energiaklub), Hetesi Zsolt (ELTE, FFEK), Ferenczi…..
Több tucat játékhőst zsúfolt egy képre egy ismeretlen grafikus – hogy ki, azt nem tudom, mert sajnos a kép eredeti forrását nem tudtam kinyomozni (a képet innen szedtem, de a cirill betűs feliratokból ítélve orosz lehet az elkövető). A karikatúraszerűen megrajzolt karakterek…..
klkk 2012.10.11 23:35:17
. . A McDonald testvérek, Richard és Maurice már 1937-ben BBQ éttermet üzemeltettek a kaliforniai Monrovia reptér közelében, de miután 1940-ben San Bernadinoba költöztek, új létesítményüket McDonald's néven és egyszerűsített menüvel nyitották…..
klkk 2012.10.07 16:42:34
@Uva:
Egyetértek, akkor még valószínűleg nem ugyanaz volt, mint most.