Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DobozosTej

8 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petit Prince Régi nyár 2016.05.30 21:45:39
A fiú feje finoman koppant a fa asztal lapján. Ragadós, sötét, elnyűtt felület. Sör és cigarettahamu keveréke teríti. Ekkor még minden asztalon volt egy hamutartó. Az egész maga a hamutartó. A fiú feje tehát koppan az asztalon, a világ forog vele és nélküle. Távolról, a szomszéd teremből kiszűrődik…..
Petit Prince Választunk valakit... 2016.05.04 20:22:25
Választunk valakit. Nem véletlenül. Mert jó vele. Együtt kelünk, fekszünk hónapokon, néha éveken át. Értjük és érezzük a másik embert. A gondolatait, a rezgéseit, a hanglejtésének változását, egyszóval mindent ami Ő. Aztán valami elromlik, eltörik. És egyik pillanatról a másikra ki kell, ki kellene…..
Május van, hajnali 5, már világosodik. Kilépek a kertbe, a kutya ugat. Már egy hónapja itt lakom ebben a házban, de még mindig nem szokott meg. Kurva idegesítő. Behúzom magam mögött a kaput, jobbra nézek, majd balra, sehol egy lélek. Hűvös a reggel, de nem bánom, jobban…..
...itt állok a kapui előtt. Az egész blog hirtelen felindulásból született, csak ki akartam írni magamból ezt-azt ami akkor épp bennem volt, persze ha csak erről szólna az egész ahhoz nem kéne egy nyilvános felület. Mégis miről szól akkor? Egy srácról aki nem mindig akar…..
Petit Prince Képzelt riport... 2015.03.09 09:41:51
Nem tudom mással is előfordul-e (remélem igen), hogy egy-egy cím annyira megragadja a fantáziáját, hogy továbbképzeli, mögöttes tartalommal ruházza fel még ha magának a műnek semmi köze sincs ahhoz amit belelát. Így van ez velem és a 'Pop, csajok, satöbbi'-vel, a 'Tétova…..
Petit Prince Magányos csónak 2015.03.04 13:30:00
Az önmegismerés rögös útját járom... Mondhatnám, de nem lenne igaz. Az előbbi mondat arra engedne következtetni, hogy van egy kijelölt ösvény amin haladok, csak épp göröngyökkel és bukkanókkal teli. Itt nem erről van szó. Sokkal inkább egy csónak vagyok a nyílt tengeren.…..
Petit Prince Fények, nagyváros 2015.03.03 07:57:46
Ez a két szó egy barátom blogjának címe.. Felmerül a kérdés jó ötlet-e egy blogot egy másik promózásával kezdeni? A válaszom egyszerű: bele sem kezdtem volna a saját oldalamba, ha nem lett volna ez a két szó. (És még egy másik barátom blogja, de róla majd…..
EasterEggs Próbapost 2009.11.02 21:40:00
Álljon itt egy bejegyzés próbaként...
DobozosTej 2010.05.02 12:16:04
Bla
DobozosTej 2010.05.02 12:18:17
@DobozosTej: hello
Utóbbi napokban sokan írták, hogy a Nesquik gabonapelyhekhez ingyen adják (többek között) az itt múltkor bemutatott Pet Racer játékot. Mondjuk ismerve azok árát, annyira nem tekinthető ingyenesnek, de az már más tészta.Ha esetleg beszereznétek, szerintem 10-15 percig játszható,…..
A Vice City az egyetlen GTA, amelyhez nem volt szerencsém (Szerintem a GTA 1 a legjobb, utána a S.A.), így nem tudom mennyire lesz meglepő mindenkinek az, amit "Dinnye" küldött nekem.Barátom mutatott egy érdekességet a GTA vice city-ben, ami este 23-24 óra környékén látható…..
Szeretnék témailag továbblépni, Radaconte pár hete küldött nekem egy Big Rigs modifikációt, ahol ha Stella politikus lenne, szerintem így nézne ki a kampánybusza Streets Racer 2 videó jövő hét elejére várhatóUI: Mozikritikám egy király filmről..