Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szityaförgeteg

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
szityaförgeteg 2012.10.13 18:49:52
@AnnaKarenina: Azért ha azt mondod nyolcvanas évek,azt mondom Iron Maiden(is).Itthon Kft,Első Emelet stb...De ha azt mondod kétezres évek,na itthon senki.Celebek,playback huszárok,kereskedelmi hulladékok,feka klónok.
szityaförgeteg 2012.10.13 19:40:00
@Patreides: Zámbó Jimmy is sokáig topon volt.
szityaförgeteg 2012.10.13 21:01:18
@AnnaKarenina: Ja,más is,pl.nem szeretem feka klónokat.Akkor már inkább eredeti feka előadókat hallgatok.A másik,a média annyira erőszakosan tolja ezeket a "sztárokat",olyan stílusban beszélnek róluk,hogy még ha egy hangyányit tetszik is a hangjuk,a többitől hányingerem van
Tudom,ez a sóbiz,de akkor is.
Bear Grylls egészen tavalyig a Discovery egyik aranytojást tojó tyúkja volt, megmászott mindent, amit pedig kurvára nem kellett volna, és túlélte azt is, amit nem is lehet. Mindezt persze csak a kamerák előtt, nem egyszer többször felvéve, közben szállodai szobában és nem nyakig…..
szityaförgeteg 2012.10.10 20:24:06
@Link Elek: Te is mindent elhiszel amit mondanak meg írnak.
Cseke Eszter és S. Takács András pénteken Karlovy Varyban vehette át a zsűri különdíját a legrégebbi turisztikai-utazási filmfesztiválon, az idén 45 éves TourFilmen az M1-en vetített On The Spot: Törzsek című sorozat erbore törzsről szóló epizódjáért. A fesztiválon…..
szityaförgeteg 2012.10.08 22:36:31
@Nadine: Én örülnék.Csak ne jutna eszembe az Alibi törzs c.szösszenet.Szeretem a Bear Grylls féle túléléseket is,egy komplett stábbal.Ma már mint minden más műsort,ezeket is némi fenntartással kell kezelni.A média mára teljes mértékben prostituálódott.
Tegnap este a másik két mentorházban is volt sírás-rívás, meg némi éneklés is, már ha nagyon lazán értelmezzük a dolgot, és nem hasonlítgatjuk a tehetségkutatónak álcázott sztárgyár indulóit valódi énekesekhez. A csapatokat idén Feró kapta meg, ő került abba a nehéz…..
szityaförgeteg 2012.10.08 14:45:56
@vitaygeorgina: Lehet hogy így az.Viszont az emberek jelentős része rettentően sötét.Mindent elhisz amit a tévében lát,vagy a bulvársajtóban olvas,nem is beszélve a politika sajtóról.
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
szityaförgeteg 2012.10.07 22:14:00
@szgy: Meg a ( vagy inkább csak )reklám bevételek miatt.1 perc kb. 1 milla.Számold ki egy széria alatt hány perc reklám van,na ehhez képest tuti aprópénz az sms.Csak egy adalék:az utolsó Tahó Világ retek szerint kb.900 milla volt tokkal vonóval,a reklám bevételek a számított reklám idő és a publikus árak alapján
kb.1.2 milliárd.Na erre szokták azt mondani, ugye nem gondoljátok komolyan hogy ennyi lóvé sorsát a nézőkre bízzák?
szityaförgeteg 2012.10.07 23:01:17
@szgy: Ez az extra profit.De a bekerülési költséget meg egy szolidabb nyereséget
a reklámokból fedezik,szerintem.Mondjuk ez annyiból lényegtelen,hogy mindkét esetben erőteljes manipulációs technikákat alkalmaznak.