Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bad_company

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy domina blogja Hétvége és S. 2012.10.08 09:08:05
S. nálam töltötte a hétvégét, amit alapvetően régóta terveztem, de mostanra sikerült kellően szabaddá tennem magam, hogy fogadni tudjam. Mint mindig, most sem terveztem semmit, de arra egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ekkora beszélgetések, ennyi kérdés, és ennyi válasz lesz…..
bad_company 2012.10.08 21:33:30
@Úrnő: Kedves Úrnő. Tiszteletem teljes tudatában,először is azt hiszem rosszul/félrevezetően fejeztem ki magam,ezt korrigálnám,ha megengedi. :) A Nőknek is szüksége van a testiségre természetesen,de náluk a lelki egyensúly (a kapcsolatban) is nagyon fontos,a férfiaknál nem annyira (persze akadnak kivételek mind a 2 oldalon,ez csak a nagy átlagolás végeredménye)
Viszont amit nem értek (idézem) "..megtaláljam milyen irányba kell haladjak a változáshoz.." Nevezzen bár földhözragadtnak,de ez számomra nem így működik. Ha változni akarok valamiben,mert nekem nem jó,akkor változom,de ez nem egy ennyire összetett és misztikus folyamat. Ha változni akarok (mert nem jó nekem valami) akkor más -meglátásom szerint- felesleges hozzá. Én tudom,hogy mi nem jó,miben akarok változni,és változom. Egy személyben. Természetesen ez csak az én véleményem,és nem bántó szándékkal írtam. Ha szabad még 1 gondolatot: izgalommal várom a köv. bejegyzést,érdekes kis metszetet mutat egy Nő életéből. :)
bad_company 2012.10.10 13:34:10
@Úrnő: Ez igaz! Ott a pont. :)
Egy domina blogja kezdeményezések 2012.10.09 08:14:24
Épp a minap fejtettem ki, mennyire nem esik jól mostanában ha egy férfi kezdeményez, vagy hozzám ér "hívatlanul", engedély nélkül. Valószínűleg ez Murphy, vagy az asztorlógus-ezoterikus vonalban ez a bevonzás, de tegnap este, fél óra leforgása alatt két hím próbálkozott. Az…..
Csak BDSM kapcsolataim vannak már egy ideje. Csak úgy közeledek egy férfihoz, hogy sub, és csak úgy engedek magamhoz közelíteni, hogy dominaként tekintenek rám. Gondoltam, itt van a menzeszem mindjárt, kellene pótolni a hiányt, de csináljam most máshogy. Kerestem egy olyan férfit,…..
Egy domina blogja új szerzemény 2012.10.04 12:37:46
A mai bevásárlásom végeredménye, egy gyönyörű, bőrtalpú Calvin Klein cipő. Nem érdekel, hogy mennyibe került, ahogy az sem, hogy eredetileg csak a kutyámnak mentem be jutalomfalatért a bevásárlóközpontba. Íme, lehet irigykedni!: ..