Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hotelajanlo

19 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hungaryrooms oldala egy nagyon szépen összerakott oldal, minden tekintetben megfelel a web 2.0 követelményeinek.Akciós, wellness kategóriák, Last minute és extra, Programajánlatok, Vendéglátók, és Látnivalók, illetve Prémium klub is található az oldalon.Könnyíti a foglalásokat…..
A Szállásguru.hu oldal szép átfogó listát ad a belföldi szálláslehetőségekről és egyben tartalmaz egy online foglalási rendszert.Jelenleg több mint 375 szállásról ad részletes leírást.A leírások nagyon korrektek, ráadásul az adott vendéglátóhelyről egyéb információkat…..
Nagyon súlyos, nagyon addict :)Még csak a 12 pályánál tartok, de ezt végig fogom csinálni!Nem kifejezetten point klick, inkább riddle jellegű.12 -ig egyszerű volt.http://www.moregames24.com/2008/01/never-ending-level-game.html..
Gondolom a booking.com példájára hozták létre a booking.hu oldalt.Magyarországi Hotelek - GyorsmenüBudapesti szállodákBalatoni hotelek4-csillagos szállodákBelföldi szállásKonferencia szállodák3-csillagos szállodákGyógy- és wellness hotel5-csillagos szállodákOlcsó…..
A minap az egyik pécsi Tescoban fotóztam a kiírást, és elgondolkoztam rajta, vajon hogy' értik ezt az áruház dolgozói... Volt már olyan eset, ami miatt ki kellett helyezni ezt a táblát? :) Ezt kérdezte Chinga, a válasz pedig - bármennyire is berzenkedik vallásos-konzervatív-állati…..
Egy hete közöltük Attila levelét, aki megrökönyödve vette észre, hogy az Ingatlandepo kiszámlázott neki egy hirdetést, amit nem is adott fel. Mára kiderítette, hogy mégis ő adta fel, vagyis valaki a rokonságából, úgyhogy speciális körülményre tekintettel töröltük az eredeti…..
Ajánlom az oldalt mindenkinek, de főleg a vékony pénztárcájú turistáknak.Bizonyos szállásoknál itt is lehet on-line foglalást kezdeményezni.Nem írok az oldalról sokat, beszéljen magáért az alábbi szolgáltatások listája:Termál hotelek Lakások Panziók Hotel /kategóriák…..
Az oldal egyik egyedülálló szolgáltatása az online szállásfoglalás, ahol meg kell adni az időpontokat, hogy hány fős szobákakat hány vendégre, és mely városban szeretne foglalni.Ezek után felsorolja a lehetséges hoteleket, melyeket értékeltek is már.A szálláskereső…..
A linkcenter hotel oldalán budapesti és vidéki szállások kategóriánkénti (1-5 csillagos) bontása mellett rengeteg hotelkeresőt találhat az idelátogató.Kicsit nekem furcsának tűnik miért vannak kiemelve pont a hortobágyi, győri, siófoki hotelek, mert ilyen kategóriákat is…..
A Sanoma gondozásában megjelenő lap.hu család egyik legjobb gyűjteménye szerintem a http://hotel.lap.hu oldal. Megyeszékhelyek és környékeik hotelek, gyerekbarát hotelek, apartmanhotelek, kastélyszállók, és a témához kapcsolódó egyéb lap.hu oldalak találhatóak itt.…..
   A Hostelbrookers.com egy remek nemzetközi hostel kereső.Kipróbáltam Budapestre, és 23 találatot adott, térképpel, a hostelek szolgáltatásaival, árakkal [euroban, de ez állítható].Meg lehet adni, hogy mikor érkezel, hány főre foglalnál szállást, és hány…..
Gondoljunk a fiatalokra is, légyen itt néhány Youth Hostel is.Az oldalon még: Látnivaló, szórakozás, szabadidő, városnézés, eseménynaptár, google térkép, stb...Szép oldal.Nyelvek: magyar, angol, német.http://www.youthhostels.hu/..
A Homárt minden alkalommal meleg bizsergés fogja el, amikor hepiendről hall. Legfrissebb szerencsés naiv ügyfelünk Labdacs, aki a melegebb éghajlatra vágyó VW poszt után mágikus módon kapott egy csereautót:Engedd meg, hogy tájékoztassalak a legújabb fejleményekről, annál is…..
hotelajanlo 2007.11.27 18:54:15
@zöldkocka:
"felfedezés: a homárnak erősebb hatása van, mint a fogyasztóvédelemnek!!!"

Igen, és tudod miért? Mert nem csinál semmi mást, csak közzé teszi a panaszokat, oszt vagy reagálnak rá a vezetők és változtatnak, vagy nem.

Nézzétek meg ezt:
www.mediainfo.hu/hirek/article.php?id=6722


[hír]
Fogyasztóvédelem: feketelista készül
2006-01-24 10:13 [Marketinginfo.hu]

Hamarosan feketelistát tesz közzé a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, amelyben a jogsértő cégek nevét és a velük szemben felmerült panaszokat ismerteti a lakossággal.

MUHAAAAHHHAAAA!

És azóta nincs ilyen lista.
Aztán érdemes Firefox alatt megnézni a fogyasztóvédelem honlapját is:

www.fogyasztovedelem.hu/Uj/Fogyi_Index.htm

Na ennyit erről...
A háziállat.hu oldal készítői voltak olyan kedvesek, és gondoltak azokra is, akik esetleg kutyával mennének túrázni, utazni. Összegyűjtöttek egy oldalra 32 ilyen belföldi szállást, és 3 külföldit is.http://www.haziallat.hu/index.php?menu=cikk&cikkid=808..
Jó munkához idő kell, de aztán az meghozza a gyümölcsét.Látszott a készítőkön, hogy kicsit többet szeretnének egy egyszerű gyűjteménynél, így hát vannak fent tesztek a hotelekről, hírek, ajánlók, szolgáltatások, programok, nyereményjáték, extra kedvezmények és még sok…..
Viszonylag egyszerű oldal, jelenleg 556 hotel információját tartalmazza.Település, megye és besorolás alapján lehet keresni.http://www.hotelkalauz.hu/..
w Lopók között szegényember 2007.11.19 10:00:00
Talán a nagymamákhoz is eljutott a Nagy Warezrazzia híre. Megrohanták az ávósok a szerverszobákat, elhurcolták a jajveszékelő gépeket kihallgatásra. Az intézkedés nyomában, mint rendesen, ott hetvenkedett az ASVA, az Artisjus, meg a BSA. Mivel e szervezetek jobbára értelmetlenül…..
Ez egy viszonylag kisebb oldal, jelenleg 68 szállásajánlattal, 49 étteremmel.A programok, látnivalók alatt 12 látnivalót taláhat, a szórakozás alatt pedig mindössze három elem van, de biztosan majd egyszer bővülni fog. Rendezvényszervezésre viszont 42 is vannak.Van még egy nem túl…..
Nem egy szép oldal, viszont roppant tartalmas.Több ezer szállás közül válogathat a következő kategóriákban:Vár- és kastélyszállókGyógyüdülők, szanatóriumokPanziókMotelekApartmanházakKempingekBungalók, bungalótelepekÜdülők, üdülőházakVendégfogadókFalusi…..
Hotelek és szállások Hírdetés 2007.11.20 14:47:00
..
A Magyarországi Szállásjegyzék oldalon a következő kategóriákba vannak sorolva az hotelek, szállások:KastélyszállókIfjusági szállásokKonferencia hotelekGyógy- és WellnessEnnek ellenére találhatóak még simán hotelek, panziók, kollégiumok, vendégházak, kempingek,…..
Az oldal nevében az szerepel, hogy budapest hotel reservations, mégis rengeteg minden más is van itt:Budapesti szállodákSzállodai akciókVidéki szállodákBalatoni szállodákWellness szállodákApartmanok3,4,5 csillagos szállodákOlcsó szállodákKastélyszállókKonferencia…..