Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zotyóka67

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeljünk el Budapest egyik legforgalmasabb rakpartján egy több hónapig tartó fotókiállítást, ahol a képeken barbibabákkal mutatják be a magyar zsidók összegyűjtését, deportálását, a magyar Ken bakaruhában gépfegyverrel a kezében erőszakolja meg a ruhájától megfosztott…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Zotyóka67 2012.10.07 01:18:23
@kuki123: Kedves kuki123!
Én egy 8 általánossal rendelkező 20 éve postán dolgozó vagyok... Te ki vagy? Szimpi a szöveged! Kihagytad a kukásokat a utcaseprőket a bányászokat a segédmunkásokat a betegtologatókat (szállítók)a szippantókat (szarszállítók) stb. Ezeknél te sokkal jobb vagy!??? Mi a végzettséged? Kitől kaptad a bölcsességed? Nem kell válaszolnod mert a az írásod már elárulta kivagy! Egy kommentelő kritizáló GENNYGÓC! Sok a postások között az egyszerű ember meg van seggfej is! A főnökök nagy része meg szar ember!!! Élősködök! Olyan a posta mint az ország... manapság! te is csak itt a neten kritizálsz arctalanul jellemtelenül. Kívánok neked hosszú életet hogy minél többször megoszthasd velünk a bölcseleteidet! Ha szorgalmas leszel akkor majd mindenki kivétel nélkül értelmiségi lesz és majd a boltokban az árút is diplomával pakolják a polcra és a szart is diplomások kezelik a megelégedésedre. Minden jót neked kuki illetve te pöcs!