Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ordaska

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan azt hittem, rosszul hallok! Minden idők legflegmább kormányszóvivője ezt bírta mondani saját pici száján keresztül: "Amikor nagy vihar van a tengeren, akkor azt is értékelni kell tudni, hogyha valaki kikötőbe vezet minket, nem biztos, hogy éppen konyakot kell rendelni."A…..
ordaska 2012.10.06 23:07:37
Egy kedves ismerősöm kifejtette, hogy milyen fontos lenne nekünk az anyagi megbecsülés. Én már az erkölcsinek is örülnék. Már annak is, ha nem néznének hülyének. Megtisztelnének vele.
Igaza van egy korábbi hozzászólónak abban, hogy a szülők is hamarosan érezni fogják a saját és gyerekeik bőrén a következményeket. Nem lesz mindig jó megoldás, hogy majd az ökör tanárra lőcsölnek mindent.
Nem mindegy, hogy milyen lesz, ha rosszul fizetett tanárok foglalkoznak majd a gyerekekkel??? És most milyenek foglalkoznak a gyerekekkel? 29 éve vagyok a pályán, négy szakmába illő felsőfokú végzettséggel azért a szaros 130-ért 51 évesen. (Gíró Úr! Ebből nem telik konyakra.)
Nyugodt lélekkel mondhatom, hogy az oktatást az elmúlt 20 évben a tanárok tapasztalata, elhivatottsága és felelősségérzete vitte a vállán.
A sztrájktörvényünk meg úgy rossz, ahogy van. Sztrájkolhatok, de közben vigyáznom kell a gyerekekre (nincs ám lakatot az iskolára!) Aztán majd le kell dolgozni. Szülő röhög: a gyereket ugyanúgy leteszi majd a kapuban. Fenntartó/kormány/vezérkar röhög, ugrálj csak, most is dolgozol közben, és még újra le is dolgozod majd.
Lakat kellene minden iskolára egy szép nap reggelén. Mondjuk kedden, hogy ne legyen ideje senkinek nagymamák után rohangálni. Úgy csütörtök estig. Szembesülne vele mindenki, hogy mit is jelent letenni a gyermekeket reggelente, aztán délután megetetve, kitanítva, nevelgetve, épen, egészségesen átvenni.
Hogy Bérenc Giró András mit hord össze... terhelje az ő lelkiismeretét, ha van neki.
ordaska 2012.10.08 00:40:28
@István 55: Okosabbnak tűnne, ha csendben maradt volna.