Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zakuro67

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
zakuro67 2012.10.07 20:58:48
@kuki123: Nem arról van szó, hogy ki tökéletes és ki nem. Csak nyomod az MLM rendszeres nagy dumát (mielőtt le ugatnál tudom milyen "forevereztem"). Ott is mindig a "hozzá állásunkal" volt mindenki felakadva ha nem sikerült épp senki be szervezni. A postán meg az "értékesítés támogatók" nyomják ez a szöveget. Csak nem te is ezt csinálod? Egy előttem szóló nagyon pontosan leírta, hogy a postai biztosítás és egyéb "nagyszerű" befektetés egy nagy rakás hulladék. És elsősorban TE nézz magadba olvasd már vissza a kommentjeidet. Te tartod magad tökéletesnek és az alap cikk után a postásokat (na és utánuk a többi embert) egy szarkupacnak.
zakuro67 2012.10.07 18:11:49
@Egypostás: Teljesen a szívemből szóltál. Én 15 év után feladtam. Nagyon sok türelmet, erőt és kitartást kivánok. Maradj továbbra is ügyfélbarát amig csak teheted. Hátha a postán belül van BELŐLED több is és vissza szerzitek a posta jóhírét. Köszönöm :)