Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1M-aniac

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rezsicsökkentés áramkikötéscunamit eredményezett, ami cserébe torlódásokat okoz az ügyfélszolgálaton. Naiv ügyfél több mint másfél órája várt, amikor behívták az utána érkező angol úriembert: A történet előzményei: elfelejtettem befizetni egy elműs számlát, az…..
1M-aniac 2013.10.15 15:08:17
@TheSlaydo: nem voltam ott, nem láttam az esetet. de ha időpontot kértél előre, a gépből a sorszámot akkor is ki kell kérni, ezzel a jeggyel mész az info pulthoz és közlik hol vár az előre foglalt ügyintéződ. a másik, hogy az angol-német stb ügyintézés valószinűleg úgy van szétválasztva, hogy nem minden ügyintéző beszél üzleti szinten idegen nyelvet, ezért a nyelveket jól beszélő emberhez kerül a külföldi - talán akkor is ha épp nem ő jönne (mivel más ügyfélszolgoshoz nem tud odaülni, hiába vár- ha a másik ELMU alkalmazott nem beszél angolul). nem az ELMU-t akarom védeni, de rengetegen hisztiznek hivatalokban, ügyfélszolgálaton stb ahelyett, hogy egy ici picit előre gondolkoznának. MINDENHOVÁ lehet kérni időpontot, okmányirodától kezdve, az áramellátóig. butaság, lustaság, odanemfigyelés miatt idegeskednek az emberek feleslegesen. továbbra is az a véleményem, hogy volt időpontja - esetleg előre jelezte, hogy ő biz angol ezért szerezzenek neki egy ügyfélszolgálatost aki tud angolol.
TComment Az utolsó tégla 2012.11.23 09:57:04
Sokat azért inkább nem forogtam a sárban, mert a traktorosnak el nem tudtam volna magyarázni, hol vagyok éppen Ha ön szereti a kutyákat és kerülné a feltűnést, akkor az X-Trail az ön autója még mindig. Mert kedves, puha és jóindulatú, mint egy öregedő retriever és a családja…..
1M-aniac 2012.11.23 17:36:48
@Dövan: de, sőt egy ideig nézegettem a wrangler-ből a dobozos nagyot is. a végén nem lett belőle. egy Grand Cherokee főleg az új, már elég jó.

@tie: van 5 ajtós evoque, nem csak coupe.... nem értem mire érted :) nézd csak meg :) a disco 4 pedig felszerelve volt 17 szalonban pesten (raktárról) ha most rendelnél is 20ban megáll. és tény, egy sokkal jobb szebb nagyobb autó.
Emlékeznek tán, két adással ezelőtt a kompaktálást - mint rendezői terminus technicust - próbáltam nagyjából elmagyarázni önöknek több-kevesebb sikerrel. Nos, a kompaktálás a forgatás szöveges részének (szakszóval: vaker) egyik sarokköve. A másik a hibátlanul elmondott,…..
1M-aniac 2012.11.07 22:49:40
@Shadowbull: www.youtube.com/watch?v=pEw3v8toOSA&feature=g-upl
részlet egy másik 1M kalandjaiból ezen az állat jó rendezvényen :)