Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeder65

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Julika fülbevalót kapott a fülébe. Most is csak egy pici baba, de most már olyan lányos. Hogy mikor is lesz belőle feleség, azt még nem lehet tudni, de eljön majd az az idő is. Viszont ebben a könyvben, amit most fejeztem be, négy feleség is van. Naomi Wood nagyon jól megírta ezt a könyvet. Ez…..
Varrtam már pár foltvarrásos takarót, de még csak most találkoztam a tűzési folyamattal. Keresgéltem a neten, hogy hogyan is lehetne ezt megoldani, és annyira szép habos-babos takarókat találtam. Gondoltam megpróbálkozom vele. Mivel nincs ehhez való speciális gépem, gondoltam kézzel próbálkozom .…..
Tegnap túrós rétest sütöttem, és véletelenül négy előre fagyasztott tésztát vettem ki. Az utolsók voltak, és nem figyeltem ,hogy hány darab is. A túróm háromra volt elég, így a negyediket egy új módszerrel töltöttem meg. Kisodortam a tésztát két tepsi nagyságúra, az egyiket beleterítettem a…..
Igaz, hogy ma már ötödike van, de tegnap nagyon sűrű napom volt, s nem maradt időm írini. Megszületett a második unokánk, Julika, ahogy Marci hívja a kis hugát. Éljen soká Julika, és éljen Amerika!!!! A fejem tele érdekes gondolatokkal, Szepes Máriát olvasok...A vörös oroszlánt...aki olvasta ezt…..
És ismét eltelt egy év. Marci ma betöltötte a negyedik életévét. Dióst tortát sütöttem, pókhálóval és pókkal. Hát először nagy gondban voltam, mert a pók lábai nem akartak megállni , aztán még egy próbát tettem, a második olvasztott csokit tisztán próbáltam formázni,nem olajjal. S lám sikerült. A…..
Nagyon szeretem a hagymás virágokat, csak az a baj, hogy némelyik második évben valami miatt nem virágzik. Tavaly volt egy sokszirmú tulipán fajtám, az idén csak levele van. Egy ismerős azt mondja, talán speciális földre lenne szüksége. Tudtok erről valamit? Ez már a második esetem a sokszirmúkkal...
A múlt héten lehoztam a tavaly termett tököket, lesmirgliztem és próbáltam kifesteni. Volt ,hogy elcsurgott a festék, de nem adtam fel, újra festettem,hagytam száradni, s a végeredmény ilyen lett...
szeder65 2016.04.24 18:20:09
@Amerika24: ez nagyon aranyos történet :) és persze igazán ötletes, amit tettél, nekem sose jutott volna eszembe, de hát én inkább tollat fogok, mint ecsetet :)
Tegnap felszeltem a Pali-szeletet is. Ez az  a süti, amit bármelyik ünnepnapon szívesen eszünk! A receptje megtalálható itt:     .... Pali szelet  ..
Nem nagyon szoktam fantasy könyveket olvasni, talán egyet olvastam ez idáig, a Füst és csont leánya. Nem volt rossz az se, no meg ez sem. Tele van varázslattal, mágiával, bábákkal, mágus üldözőkkel. A szomszéd kölcsönözte, azt mondta a fészbukon lelt rá, és állítólag csak csak százat nyomattak…..
A héten megsütöttem a Margit féle perecet, ami nagyon finom lett, igaz , én nem ezt vártam, azt hittem ropogós felületet ad majd a szódabikarbóna fürdő, ez viszont puha maradt. Még másnap is pont olyan finom puha. Befejeztem egy csodálatos könyvet is, ami nagyon nagyon jó volt, …..
Ma megsütöttem a "Margit féle" túrós pogácsát. Igaz, nem állt egész éjjel a hűtőben, de azért egy délelőttöt ott töltött. Aztán délután kivettem, s hajtogattam háromszor, s vissza a hidegre, akár a krafli tésztát. Nagyon finom! Igaz, nem annyira olcsó mint a töpörtyűs…..
szeder65 2015.12.25 10:30:23
1.(Zenés-táncos szórakozóhely, szombaton)"Kapcsold már le a zenét, így nem tudunk Kérdezz-Feleleket játszani"2. "Gyere el velem buzibárba, Lady Dömper lesz, szerintem neked tetszene"3. "...dehogy jövök én vele össze. Androidos telefonja van. Legalább egy iPhone 4-e lenne....."..
Az élet onnan küldi a pofonjait, ahonnan sose várnád. Azt veszed észre, hogy az otthon maradottak közül a legtöbb embert már nem érdekli a történeted. Erről, a külföld pszichológiájáról szól a mai poszt, Péter írása. „Miután oly sokat olvastam a mások által beküldött…..
szeder65 2013.01.05 11:18:15
@fourgee: nézd,nem mindenki bassza el a minimálbért.az előbb írtam erről.
örülök,hogy te ilyen szerencsés vagy.
nekem hiányzik a fiam,és ég a pofám,hogy neki kell eltartania...
Tessék, sokan kértétek, megkaptátok a Gőte-blogot.A gőtebeli ilyen-olyan történetek ezentúl itt lesznek összegyűjtve.Így egyrészt könnyebb lesz visszaolvasgatni, másrészt pedig nem fárasztok senkit azzal, hogy elárasztom a szép hosszú sztorikkal az üzenőfalat. A dizájn Babarci…..