Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feno

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az üzleti életben való tevékenységeim kapcsán sokféle szerepben voltam már. Voltam értékesítő, ügyfél, melós, telemarketinges, szakember, specialista, megfigyelő, coach, HR-es stb. Amiről ebben a cikkben írni akarok az a szakember és az ügyfél kapcsolata egy adott munka kapcsán. Az ügyféllel való…..
Jópár éve téma a szabadban bárhol megtalálható és sok betegséget okozó kullancsok jelenléte. Én második éve foglalkozom fűnyírással és ez idő alatt nagyon sok elhanyagolt kertben jártam, de nem találkoztam kullanccsal. A legtöbb munkám a Velencei tó környékén volt, vagyis ebben a tekintetben ez az…..
Gyakori kérdés egy kert vagy telek esetén, hogy fűnyírót vagy fűkaszát szerezzen be a tulajdonos a fű gondozásához. Lentebb összegyűjtöttük mindkét választás előnyeit: Fűkasza előnyei:- Mindenhová odafér, nem kell külön szerszám a szegélyekhez, szélekhez- A damilos fűkasza használata kisebb…..
Gyakran látunk elhanyagolt fűves területet nyaraló övezetben, de előfordul lakott területen lévő családi házaknál is. Viszont az elhanyagolt fűvel csak a gond van, de egy kis odafigyeléssel megelőzhetjük, hogy ez bekövetkezzen.  Az életünk manapság még annyira sem kiszámítható, mint a fű…..