Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yuri G

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kollégánk, Vályi István a múlt héten meggyőző fölénnyel megnyerte a Totalcar fotópályázatát, mert az olvasók szavazatai alapján ő készítette a legjobb képet az Opel szupercuki kisautójáról, az Adam-ről. Istvánt pillanatokon belül elragadja a világhír, ezért talán ez az…..
Az egész úgy kezdődött, hogy a Puzsér Róbert nevű, mára megélhetési celebritássá avanzsált egykori megmondóembernek tele lett az összes fasza Hajdú Péterrel. Azok kedvéért, akik az elmúlt 15 évben a tévét csak a csipketerítők és porcelánnippek (pl. őzsutára támadnak a…..
yuri G 2013.04.26 15:23:03
@sixx: puzsér már akkor mikor kibaszták a rádió káféból lenyilatkozta több helyen hogy neki rengeteg arca van,tud ilyen is lenni meg olyan is..mint pom-pom. most a celeb ekéző kritikus szerepet játsza.tökéletesen.ha valaki a mocsokban turkál akkor ő maga is piszkos,büdös lesz kicsit.ez vele jár.nekem pont ettől hiteles hogy odatolja a pofáját ,és belehugyozik a puncsostálba.a magad módján ezt teszed te is itt,és csak így tovább.
Az ember fiatalkori hülyeségeivel gyakran az a legnagyobb gond, hogy nem marad róla fénykép. A fillérekből, műhely, szerszámok és szaktudás nélküli motorépítés pont ilyen kellemes emlék, így nagyon örültem, hogy ráakadtam erre a pár papírképre. Persze jobban örültem…..