Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thargoid

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostani bejegyzésünkben a V-Wing „végigjátszását” osztjuk meg veletek. Méghozzá meglehetősen speciális módon, hiszen, ez a készlet újradizájnolt, ami annyit tesz, hogy egy korábban már kiadott jármű kapott átszabott külsőt. S, hogy mitől lesz speciális a…..
thargoid 2011.10.03 13:42:30
Eléggé meghízott a börtönkoszton és még mindig nagy a dumája, de valahogy már nem tudtam röhögni. (HírTV, kapd be a faszom 2011-ben a Media Playereddel!) ..
A lazikai háború lezárultával nem sok minden változott a korábbiakhoz képest. A status quo állt helyre ismét. De annak ellenére, hogy a két nagyhatalom közötti háborúk nagy része rendre ide vezetett, számtalan folyamat okozta azt, hogy ezt a status quo-t mindkét nagyhatalom…..
A nemrégen bevezetett jókedv tilalommal változnak a szórakozóhelyek is. Elsőként a Zöld Pardon vezet be bizonyos változtatásokat, ezzel is jelezvén, bár ők az egyetlen szórakozóhely, amelyik nyitva lehet 22 után, nem élnek vissza helyzetükkel, hanem megpróbálnak minden…..
Subba Asszonypilóta 2009.05.22 12:17:00
Sosem lehet tudni milyen belső démonokkal küzdött meg ez a női vezető abban az autóban. Öt percben sikerült megoldania, egy nagyjából két másodperces feladatot. A pedig, hogy a léhűtő túrista végig kamerázta a manővert egyáltalán nem segített.   ..
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
thargoid 2009.05.14 09:24:34
Ezt a primitív pics@t... És olvashatatlan is...
Gondolom elsőre mindenkinek értelmetlennek tűnik a cím, de ezzel semmi gond nincs alapból. Hamarosan megértitek miről van szó, ám előtte egy rövid bevezető történet. A múlthét folyamán sétáltam és fotóztam a belvárosban, a blogra készítettem képeket. Egyik barátom éppen…..
 Bor, koton, masszázsolaj az ágy mellé kikészítve - mindenki elégedett volt.Modellnek látszó tárgy...Tavaly nyáron két haverom elrángatott bulizni. Jómagam nem rajongok a manapság trendi tuctuc zenéért, de (nem kevés) alkohol hatása alatt ideig-óráig elviselem.Bementünk a…..
thargoid 2009.04.14 14:05:16
Mondtam neki nem szeretnék mire nekiállt velem kiabálni, hogy ő ahhoz van hozzászokva hogy az emberek azt csinálják amit ő mond. A kép innen Sziasztok!   Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat, hogy egy férfi hogyan ne viselkedjen egy nővel szerintem, velem…..
thargoid 2009.03.26 09:19:55
@Parajka: Kurvára ezt hívják áldozat hibáztatásnak. Kb mint amikor megkérdezik a nőt, h mit tett mielőtt megerőszakolták, biztos kihívóan öltözködött...
Bálint Csaba 2009-es bejegyzésének bővített, aktualizált változata Erről a témáról nem lehet elégszer írni. Ahogy Szarajevóról vagy Srebrenicáról sem. Blogunk több mint hat éves működése során a Horvátországban vagy Boszniában (szerbek és nem szerbek részéről egyaránt) elkövetett bűncselekményekről…..
thargoid 2009.03.24 16:03:21
@Gyps Fulvus: ez üt... És jogos.
Kár, hogy az egyikről kiderült később, hogy a csajom húga - összegezhetnénk a történetet, ami így lesz igazán kerek és remek. Kedves Szakítósblog! Kezdeném én is azzal, hogy elég régóta satöbbi satöbbi, szerintem ezt mindenki leszarja, jöjjön a szaftos rész egyből. Négy…..
thargoid 2009.03.05 08:26:39
thargoid 2009.03.05 08:32:57
@mashbp *kurvamásnapos*: Nem vagyok gyerek, tisztában vagyok ezzel. Csak nem mindegy, hogy mi a motiváció. Ha prostituáltnak fizet valaki, azzal egy undorító ágazatot "támogat", és táptalajt ad a lány- és gyerekkereskedelemnek.
Vonzáskörzetben sem szabad ismerkedni, itt az alábbi történet indoklásnak.   A kép innen Sziasztok!  Az én történetem nem a ’szakítósmondat’ miatt különös, sokkal inkább a körülmények teszik érdekessé, viccessé és talán szánalmassá.  Annyit…..
Az kurva élet, hogy mindegyik más. Történetem kezdetén épp, hogy csak a 15. életévemet tölthettem be. Tudom fiatal voltam akkoriban, mégis úgy gondolom, hogy a szerelem nem korhoz kötött. Akkoriban nagyon sokat lógtam a neten, akkor vált népszerűvé (ez a számomra már…..
Akik magánéletüket gtalkon vagy msnen élik, hogy ezt felejtsék el, mert a szakítósblog brit tudósok segítségével hazai és külföldi környezetben tesztelt kutatásai során kiderült, hogy igenis a virtuális én képes teljesen összezavarni a valódi ént. Végre egy lány, aki…..
De miért fontos, hogy ki akart szakítani előbb a másikkal? Mert csak az eredmény számít, a végtelen magány, amikor a takarítónő se viszi már ki utánad a szennyest. Ennek a hétnek olyan szomorú alaphangot adok, hogy senkinek nem lesz kedve elindulni dolgozni, délután leállnak az…..
"Szexről is szó lesz, de semmi "kutyával csináltam", csak a "szokásos", de gondoltam, időben szólok, ha ki akarjátok rakni a 18-as karikát xD" A kép innenKedves Szakítós Blog!Miután örömmel forgattam a könyveteket, felötlött bennem néhány régi…..
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
Úgy látszik, a társasjátékozás mindig szakításba torkollik.   A kép innen Kedves Szakíts ha bírsz! Egy időben rendszeresen olvastam a blogot, ez segített át egy nagy csalódáson! Ezt köszönöm is! Cserébe megírom az én történetemet, ebből is lehet tanulni! 2002-ben…..
thargoid 2009.02.10 08:52:49
@Nard: Megdöbbentő mennyire nem garancia a gimnázium arra, h valaki megtanuljon legalább minimális szinten helyesen írni :S
Félelmetes csávó, félelmetes kép.A képet a kedvenc spotterről loptukSziasztok!A történet nem mai, kb 17 éves lehettem, pasizás terén elég kezdő :) Egy buli/bál alkalmával szemeltem ki magamnak a félhomályban B-t (24), aki a sziluettje alapján igencsak jó pasinak tűnt..:) Kis…..
thargoid 2009.01.21 08:25:02
@psmith: Lehet h a kiváncsiságát az táplálta h neki is van farok-listája mint a pár nappal ezelőtti "hölgynek" :D
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
thargoid 2009.01.19 10:56:14
@Caddy: Ne várj a Spílerrel, nagyon rég óta a legjobb film szerintem amit vetítettek. Megéri a mozijegyet is...
Fake? Nem-fake? Tényleg van ilyen lista?A kép innenSziasztok!Kérem az email címem ne kerüljön sehová az oldara. KösziA történetem:Sziasztok!Nagyon sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a történetet.Ennek oka, hogy eléggé letörte a férfiasságomat, viszont kíváncsilennék…..
thargoid 2009.01.16 14:05:44
Mai mondat: A házukban ugyanis közös cserépkályha fűtötte az ő és az anyjáék szobáját, a kályha körül pedig 15-20 centis távolságban nem volt fal, úgyhogy egy légtérben volt az egész család (a húga a barátjánál lakott, de eredetileg közös volt a szobájuk).  A kép…..
Anna Nymus Chi és Mary-Jane 2009.01.14 08:03:00
Chi és Mary-Jane lehetne egy teljesen hétköznapi pár is, ám valószínűleg nem írnék róluk, ha így lenne. Chi GG, azaz genetikailag nő. A párja pedig férfi, ami továbbra sem lenne megdöbbentő, de a férfi Mary-Jane-ként aposztrofálja magát.Igen, ők egy olyan hetero pár,…..
thargoid 2009.01.14 10:54:45
@zZz: ...és tényleg :D
A tegnapi kérdés folytatódik: miért van az, hogy a pasiknak mindig akkor kell a csaj, mikor már nincs..... A kép innenSziasztok,lassan három éves már a történet, melyben én vagyok a lány:) 2005 nyarán jöttünk össze a delikvenssel, én akkor 21, ő 23. Akkor kezdtem el dolgozni…..
thargoid 2009.01.14 07:59:54