Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Félázsia Baltaföld

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matolcsy bejelentette ma reggel, hogy tervezik betömni a 400 milliárdos hiányt a 2013-as költségvetésben.Persze betöm 3 lyukat, de 5 új lyuk keletkezik, amire majd újabb csomagot kell készíteni, ami betöm pár lyukat, de néhány újabbat is okoz és így tovább, és így tovább…..
Félázsia Baltaföld 2012.10.05 11:56:03
@Vidéki:

Jajj, ez annyira szép! Most csináld azt, hogy a kis mesédben az Orbán kormányt és ad-hoc intézkedéseit behelyettesíted a Gyurcsány kormánnyal és az ő ad-hoc intézkedéseivel! Ó, na nézd csak, így már nem is cseng olyan jól, pedig mennyit gondolkozhattál ezeken a hasonlatokon. :)

Amit itt leírtál Orbán védelmében, azt szóról szóra el lehetett volna mondani Gyurcsány védelmében is, a különbség az, hogy ő akármit csinált vagy csinált volna utáltad volna érte, ellenben Orbán akármit csinálhat, akkoris isteníteni fogod.

A maszlagodnak tehát kb annyi az értelme, hogy te hittél, hiszel és hinni fogsz, mindent meg fogsz magyarázni magadnak és igyekszel ezt beadni a környezetednek is, a tények pedig nem zavarnak. Ilyen a szerelem... Előbb-utóbb viszont úgyis szembesülni fogsz azzal a ténnyel, hogy imádottad félrekúr a hátad mögött és közben lopja a pénzed. Szar lesz az ébredés ;)