Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trimon

0 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippmix olyan mint a póker! Rossz dobás nincs,csak rossz megadás! " (infógyüjtögető)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés!" (andros)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " kevesebb meccs,kevesebb esély a hibázásra !!! " (feri0915)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY ")..
Trimon 2013.10.05 12:01:49
@HAKALA: hát nem tudom feljebb ment akkor az oddsa vagy nem tudom
Trimon 2013.10.05 13:03:17
@Forza Juve: man utd,chelsea,real

sztem de bocsi ha nem tőlem vártad a tippet
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! "…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Trimon 2013.04.06 18:57:30
@Gunner.: egy olyan 4-es ,5-ös odds kéne kérlek segíts te mit raknál?
Trimon 2013.04.06 18:58:09
@kadet93: kb hanyas az oddsz ?
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést:-) " (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni, rakunk valamit, vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)..
Trimon 2013.03.20 19:12:05
@{petyo}: Holnap majd rakok fel képet ha minden jól megy :)
Trimon 2013.03.20 19:42:57
@{petyo}: @kroksz: Nagyon szívesen :)

Holnap 50 ezerrel rakok

Majd írom ,hogy miket rakok :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden nap hoz valami újat :) " (Sziszka77)..
Trimon 2013.03.17 08:59:41
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros) ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Trimon 2013.03.05 14:27:29
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Sosem másban kell keresni a hibát, hanem saját magunkban!" (Buldozer99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie,…..
Trimon 2013.03.03 14:17:48
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket" (Afterforever)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A telhetetlenség a legrosszabb tanácsadó, inkább a kicsi biztosabb, mint a nagy semmi! " (Derbi)..