Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ICEMAN89

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros) ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Amelyik kimetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii) ..
ICEMAN89 2013.02.14 22:59:00
@sebig: Gratula az utolsó szelvényedhez! Utolsó másodperben jött a 2 gól az Athletico meccsen! :)
Így teli találat. :)
ICEMAN89 2013.02.14 23:13:11
@sebig: sajnos semmi véleményem nincs az utóbbi időben. Tegnap volt egyedül ezen a héten. Vasárnap raktam szelvényt Nigéria továbbjutásra. Tegnap mentem a lottozóba néztem a zöld újságot. És Real meccsen mindkét csapat lő gólt és Shahtar gól tetszett nagyon az jött is de kis téttel raktam.
Mára nézegettem a tippeket mondom Zenit és Anzsi győzelem tetszik, de mondom nem rakom meg, mert tuti bukta lesz. Túl egyszerűnek tűnt.
Remélem hamarosan megfog valami még tetszeni. :)
Neked meg további sok sikert!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával hanem mindig a…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni,rakunk valamit,vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden nap hoz valami újat :) " (Sziszka77)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
ICEMAN89 2013.02.02 21:39:39
@mENNYI: :D :D Ez jó :D
Amúgy jól jár, hogy elment kölcsönbe. Onnan tovább fog lépni. Tetszik nála, hogy jó kis hajtós focista.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
ICEMAN89 2013.01.18 16:18:49
@baluka24: Szia!
Nekem ez a kettő maradt mára. Megyek is megteszem. NEmsoká kezdődik is a Khimi meccs. Sok sikert nekünk hozzá! :)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
ICEMAN89 2013.01.17 12:35:01
@Vorgak: Szia!
Inkább csak gondolom. :) Magyarok már egyértelmű továbbjutók. Spanyolok alapból erősebb válogatottnak gondolom, akik hazai pályán még nagyobb motivációt kapnak.
Ha Magyaroknak ezen múlna a továbbjutás biztos nem tenném meg a meccset, de így igen.
Persze ez a saját véleményem. Szurkolok én bármilyen magyarnak, félre ne érts. De ezt a meccset lehozzák a Spanyolok szerintem. :)
ICEMAN89 2013.01.17 12:35:55
@Álmos: Nekem az fog menni ennyivel és mellé a Betis gól :)
ICEMAN89 2013.01.17 12:50:41
@Álmos: 1,67
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie,…..
ICEMAN89 2012.12.19 17:36:13
@Bokinho: Nem kötekedésből, de a Lazio meccsen várható volt, h nem nyer simán a Lazio.
És erről délben olvastam itt az oldalon sok okosságot.
1. Olasz foci...
2. Kupa meccs

Talán ez is hatott rám, h sima első félidő X-et tegyek és ezen kívül a 2-3 gólt.
Nagyon sokan nem is fogadtak itt erre a meccsre végeredményt.
Csak úgy, mint tegnap ügyesen tippelgették, h a Schalke veszélyben lehet a Mainzal szemben.
ICEMAN89 2012.12.19 17:45:15
@Bokinho: Megértelek. Ha fogadtál rá biztos szar érzés. De remélem meg van élőszelvényed és szurkolhatsz másoknak.
Sok szerencsét a fogadásokhoz!