Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chilem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid bejegyzés a mai, viszont a szokásosnál jóval több képpel, ami nem is csoda, hiszen szerzője, János szavak helyett inkább képekkel dokumentálja svédországi életét és a nagyvilágban tett útjait. Így aki svédországi konkrétumokat vár, az csalódni fog, akit azonban…..
chilem 2013.02.15 08:36:45
@A csótány is ember: napi 10-12 órát dolgoztam, ha a munka megkívánta, 30 évig nem is volt gond...most azonban már az kellett a munkahelyemre, aki személyes szívességeket tett, információkat osztott meg a főnökével. Na, nem is volt bent a munkahelyén napi 8 óránál többet, már fél órával a munkaidő lejárta előtt az órát figyelte, nehogy 1 perccel se legyen bent többet...jól csinálta, ő maradt ott...kizsigerelve, megbántva nehéz optimistán nézni előre!!
Ma délelőtt éppen akkor jártam a Kossuth téren, amikor javában folyt a készülődés: rendőrök és más egyenruhások forró tea helyett gusztustalan meglepetésekkel várták az Éhségmenetet. Több képet is készítettem, ezeken látszik, hogy az egyenruhás rendőr laptoppal a kezében…..
chilem 2013.02.12 19:35:31
@orgoványi erdőjáró: húsos fazék...."ember", napi 100 miatyánk és üdvözlégy a minimum, amit neked el kellene rebegni, mert ezek szerint neked van hús a fazekadban...egyébként pedig, egy igazi konzervatív ( te nem vagy az, max. provokáló) soha nem nyilatkozna így, mivel egy igazi katolikus (amilyennek egy konzervatívnak lennie kell) inkább odatartja a másik orcáját is, de nem gúnyolódik, bírál ( szálka és gerenda)! Szégyen, hogy ennyien vagytok, akik megosztjátok az országot, pláne úgy, hogy közben vizet prédikáltok!!!!!!!!!!!!
Határátkelő Haza csak egy van? 2013.01.07 11:24:00
Málta, Ausztria, Svájc, Ausztrália, Magyarország mai posztunk színterei, ám a történet máshol ér véget (legalábbis ideiglenesen). Alíz (ezt a nevet kérte, hogy ide írjam) tapasztalata: mindenhol vannak pozitívumok és nehézségek, hol a fizetés, hol a környezet, hol az emberek –…..
chilem 2013.01.07 13:38:02
@hagyma: igen