Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vilostenonis

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött az ideje, hogy a Terminátor-széria is befejeződjék a Filmrajongó hasábjain. Nézzük, mi a Megváltás a gépemberek és/vagy az ellenük harcoló túlélők számára:  Az első negyed órában megismerjük a gyilkosságért halálra ítélt Marcus-t (Sam "Avatar" Worthington), aki némi unszolás hatására…..
Anno még a Half Pécs Squadnál olvastam erről a filmről és mivel nagy rajongója vagyok John Hughes Repülők, vonatok, automobilokjának, így párszor már láttam a címét és a poszterét az említett úr rezüméjén. Tegnap éjjel adták a tévében, most volt időm megnézni és egyáltalán nem bántam meg, hogy fél…..
  Nemrég jártam a fehérvári Auchanban, ahol találtam egy hatalmas polcnyi dvdt, amik papírtokban mindössze 300 Ft-ba kerültek. Nézegettem őket és köztük ráleltem Luc Besson mesterművére, amit már évek óta nem láttam. 13-án este megnéztük a dvdt, tökéletes minőségű, működik és még extrák is vannak…..
Rendszeres látogatóim tudhatják, hogy elég sok bejegyzés születik a "szuperhős" kategóriában ezen az oldalon, ám a múlt héten érdekes vitába kerültem egy külföldi weboldalon. Ott ugyanis egy névtelen hozzászóló felvilágosított, hogy "nincs olyan, hogy szuperhősös film, ezek nagy része akció" -…..
Ricsi nevű olvasóm segítségemet kérte a szakdolgozatához és bár a Filmrajongó nem foglalkozik sorozatokkal, ezúttal mégis kivételt teszek. Ha erre jártok és van öt percetek, segítsetek neki a válaszolással! A nyolcvanas évektől napjainkig terjedő időszakban neked melyik amerikai televíziós sorozat…..
Filmrajongó Ördög (Devil, 2010) 2013.03.05 18:57:33
Egy vagy két éve találkoztam ezzel a filmmel dvdn az akkor még létező nagy fehérvári videotékában, vagy az Intersparban, és rögtön felkeltette a figyelmemet. Annyira viszont nem érdekelt, hogy letöltsem, így megfeledkeztem róla, egészen a múlt hétig, amikor megláttam, hogy adja az HBO. Szóval most…..
Most van öt éve, hogy elindítottam ezt az oldalt, és jó szokásom szerint a szülinap alkalmából értékelem az eltelt egy évet (mint valami pártvezér:D)  A szülinapi bejegyzés ezen a linken találjátok. A tavalyi év jelentős változásokat hozott a blog életében. Először is, ismét van munkám, emiatt…..
Ha azt mondom, kultuszfilm, akkor mostanában talán A Sötét Lovag ugrana be jó pár embernek. Ha azt mondom, Brandon Lee, akkor viszont mindenkinek A Holló. 21 évem alatt most először néztem meg ezt a kultmozit, de persze mindig is tudtam, kicsoda Eric Draven és miért legendás ez az alkotás. Az Ördög…..
vilostenonis 2012.12.08 22:28:12
Október 31-én éjjel úgy döntöttem, nézek valami jó kis horrort, de olyat, amiről már írtam - így esett a választásom a Dark Shadows-ra. Pár hónapja még úgy gondoltam, megveszem blu-rayen, végülis 4300 Ft nem nagy ár érte, ám átgondolva a dolgot rájöttem, hogy annyira mégsem kell, ezért megelégedtem…..