Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steve_Jones

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyárra repülőjegy jócskán 10 ezer forint alatt? Nem csalás, nem ámítás, épp mostanság érdemes rájuk vadászni. Az ultra fapadosok egy-két hónappal előre, amikor már látják, melyik járatokat nem tudják drágán tölteni, általában leviszik az árat, most sincs ez másképp.…..
Steve_Jones 2014.08.12 15:40:08
@emzéperiksz: Milánó egyáltalán nem baromság! Oda igazán nem kell autót bérelni. Ha jól tudom, MXP-ról 10EUR mind a busz, mind a vonatjegy és nem lehet több a napijegy sem a metróra. Ja és még valami: az 5-ös metrójuk (rózsaszín) teljesen automata (ugyanolyan mint Koppenhágában). Onnan pedig Genovába 12 EUR a vonatjegy, és ott már pálmafa, tengerpart, olcsó hostel, miegymás. Érdemes megfontolni.
Steve_Jones 2014.08.12 15:49:53
@Guadalupei Szűz: Pedig pont hogy ez a jó a fapadosban! Régen az NDK-ba vagy Bulgáriába mentünk Volánnal, most meg fapadosozunk. Pont az a jó benne, hogy fillérekből bejárjuk egész Európát (sőt belekóstolunk Afrikába és a Közel Keletbe is). Én is ilyen vagyok. A Spar-ba megveszem a félliteres kólát, meg a péksütit, a szekuig kikszom, majd az üres palackkal felszállok, a szeku után beletöltöm a klotyóvizet, a pezsgőtablettát kettétöröm és már van is enni-innivalóm. Ez a fapadosozás számomra egy életstílus (a magamfajta szegények szórakozása).
Steve_Jones 2014.08.13 14:48:39
@Guadalupei Szűz: Én is Téged! Örülök, ha szimpatikusat tudtam írni!
Van, aki a reptéren alszik és klotyós vízen él. Van, aki a külvárosban száll meg, de sztéket zabál. Van, aki fertőtleníti a ruháját, ha fapadosra kell letennie a seggét. Van a fikamatyi, aki direkt tojik a szabályokra, aztán teli szájjal gyalázza a rendszert. És van, aki a gépen…..
Steve_Jones 2014.08.12 14:30:57
@Void Bunkoid: Megértem, bár sajnálom azokat akik félnek a repüléstől. Nekem minden út egy kaland, direkt leghátrra ülök, és élvezem, ha a gép turbulenciába kerül, vagy viharban repül, és dobálja a seggét, és liftezik a gyomrom. Csak nem tudom, hogy ez nekem egyedi perverzió, vagy tényleg repülésbuzi lettem.
Steve_Jones 2014.08.12 14:55:37
@ZX71: Pont ettől szép a dolog. Amikor megveszem nyárra a jegyet, akkor már március-április környékén már bújom a Tripadvisort, mega hostelworld-t, stb. és már az utazás szervezeése már egy igazi élmény, hiszen már el is képzelem, hogy milyen jó lesz nekem ott.
Eddig tartott a nagy lendület, azaz még 10 hónapig sem. A mindenható ma bejelentette Pesten, hogy a gonosz repülőtér mocskosan magas árai miatt eltakarítják a flotta nagy részét és rendesen szétbarmolják a menetrendet. Azt, hogy ez mennyire rossz lesz a BA-nak pár számadattal…..
Steve_Jones 2012.11.26 11:36:13
@Laci A Lakli: Jogos. Viszont énbelőlem akkor se fognak egy vacak garast sem kicsikarni, mert a reptéri mosdóvízből jól teleiszom magam, azt a 3-4 órát pedig kibírom már csak azért is. Poharat meg még egyelőre felvihetek a kézipoggyászommal.
Steve_Jones 2012.11.26 11:45:54
@ZF2: A moneybookers kártya pont erre való. Azzal tényleg megvan a 99 Ft. De igen ám! Csak hogy nem mindenhová! Angliába, Spanyolba, Németbe a 6 EUR sarcot ugyanúgy ráterhelik a kártyára! Charleroi-t meg Eindhovent meg már nagyon unom!
Steve_Jones 2012.11.27 10:31:57
@lokoszt: Bocsi, igazad van.
Töredelmesen bevallom, mindeddig még nem volt szerencsém eljutni Marokkóba, de régi álmom, és mint ilyen, törekszem rá, hogy mihamarabb valóra váltsam. Lenyűgöz a mór építészet, az aprólékos dekorációival, az élénk, harsogó színeivel, fülledt, érzéki…..
Steve_Jones 2012.10.20 23:59:33
@ZboroKrisz: Marrakech szerintem jobb. Casablanca számomra csalóás volt, Fez szép volt a piac is jó, viszont hideg van (januárban) Marrakech-ben januárban 22-24 fok is lehet és éjjel se megy le 14 fok alá.
Új MÁV blog Légkondi-generáció 2012.10.03 08:49:18
Olvasónk a klímáról ír, szerinte ez teljesen felesleges, meg kell tanulnunk melegben és hidegben is élni. A beküldés jól illeszkedik a tegnap megjelent panaszhoz, a nyár folyamán is számos levelet kaptunk, melyben azt vetették fel olvasóink, hogy régen sem volt légkondi, mégsem…..
Kapanyél Mogyorós pele 2012.10.16 09:00:00
Pelékkel viszonylag ritkán találkozhatunk, hiszen igen kis termetűek, ráadásul éjszakai életet élő rágcsálók. Hazánkban három (egyes források szerint négy) fajuk fordul elő: a nagy pele (Myoxus glis), az erdei pele (Dryomys nitedula), valamint a mogyorós pele (Muscardinus…..
gonzoworld Tibor, ez nem sajt. 2012.10.10 20:07:05
   Tudom, hogy nem tehetsz róla Tibor, hogy éppen te állsz itt ebben a rohadt sajtpultban, és én is csak részlegesen tehetek arról, hogy ebbe a rohadt Feszkó hipermarketbe járkálok ahelyett, hogy normális boltban vásárolnék sajtot, és ezért pont neked fogom elmondani azt,…..
Most, hogy a csomagunkat tökéletesen összeállítva elindítottuk az átvilágításhoz, lássuk a következő lépést. Az embernek kényelmetlenebb az esetleges kézi átvizsgálás, nyilván nem esik jól ha a vizsgálatot végző belép a személyes zónánkba, összekócolja az auránkat :)…..
Minden valószínűség szerint repülős utazásunk egyik kellemetlen, de nem kikerülhető procedúrája a biztonsági ellenőrzés. A mostani fiatalokban nem is, de a harminc feletti korosztályban talán még ma is furcsa, megmagyarázhatatlan bizsergés fut végig egy ilyen…..
Steve_Jones 2012.10.04 15:34:41
@parabellum: Köszi, ez hasznos infó. Én sem szeretem a méregdrága ücsit meg az ásványvizet megvenni.