Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raczur59

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan formát ölt a 2013-as adórendszer. A kormány rengeteg meglévő adót és adózási szabályt ír át, mindemellett a legfontosabb adókat is komoly változások érik, vagy éppen nem érik. A második Matolcsy-csomag ugyanis felpuhulóban van. Kérdés, hogy a jövő évi deficitcél nem…..
raczur59 2012.11.06 11:32:04
@wicha: nagyon igaz! szerintem is könnyíteni kéne az emberek adóterhein... sokkal kevesebb lenne a csalás is, ha kevesebb százalékát kéne befizetni az egyébként sem túl magas jövedelmünknek.
A német nyugdíjas legendás figura a magyarok számára. A világ minden nyaralóhelyén találkozunk velük: jobban néznek ki és többet költenek, mint amennyit mi aktív korunkban valaha fogunk. Irigykedve hallgatjuk, hogy trópusi szigeteken vészelik át a hideg téli hónapokat, de azért…..
Eladja a San Francisco-i Ritz Carltonban lévő penthouse-át a videómegosztó oldal társalapítója, Steve Chen. Ő eladja, mi pedig megmutatjuk. A tajvani születésű Steve Chen 8 millió dollárt kér a Ritz Carlton tetején lévő, teljes panorámás lakásért. A több mint 300…..
raczur59 2012.10.25 16:00:01
no emisszió A Peugeot alkonya 2012.10.10 06:59:57
Sajnálatos és tanulságos, ahogy a szemünk előtt megy - vagy inkább teszik - tönkre az európai ipartörténet egyik nagyszerű, ráadásul több mint három évszázados múltra visszatekintő családi vállalatát, a Peugeot-t. Sajnálatos, mert a Peugeot mindig az innováció és az…..