Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anubys88

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Na kérem szépen. Akkor jó napjaitok lesznek, ma új Nerd, holnap új videó tőlem. Azért remélem ez a rockosított intró nem marad mostantól, régebbi jobban illett szerintem. De a videó nagyon állat, old-school Nerd action. Főleg a pisztolyos rész a nyerő :D ..
Rossz PC Juniorok HMC:Kicks online 2008.01.17 22:10:00
by VulpesTÖRÖLT VIDEÓ..
Nos, technika ördöge mindenképp meg akarta akadályozni, hogy megjelenjen, (9:08 perces videóm elmentve, konvertálva 101 MB volt, ami kemény 1 MB-al nagyobb mint megengedett.Kivágtam, belőle egy 10 mp-es részt, elmentem, konvertálom 103 MB. O.o Na jó, akkor mentsük el rosszabb…..
Kérem szépen, nem tudom, hogy ez mindig is trend volt, vagy csak azoknál a játékoknál, amelyekkel én ölöm magam játszom, de miért van az, hogy egy-egy játéknak más és más neve van? Nehezebb lehessen infókat találni róla? Legyen az Xtreme Boarders, Heat of war vagy pár másik…..
badsector nevű kommentelő nem semmi dolgot küldött nekem e-mailen! Egy régi 576 Kbyte (2002 10.szám) cikket kaptam beszkennelve!Nagy köszönet érte! A cikkben látható internetcímet ne keressétek meg, nincs értelme ;)Még a cikk írója is követeli a folytatást! Azért látványra…..
Készítette: Bence alias ppumba..
anubys88 2007.12.19 11:47:57
Utóbbi hetek/hónapok legnagyobb "Ezt látnod kell" videója. Tényleg eszméletlenül vicces és profi műsör, valaki csinált magyar feliratot is, szóval aki nem tud angolul, az is röhöghet egy jót! ..
anubys88 2007.12.14 22:51:41
Nem is értem, ezt eddig miért nem linkeltem be...? Valahogy elfelejtődött.Szkúzi Mindenesetre Alex Burton kapott egy kiadós seggberúgást, és a patch-hez végre le is ült a gép elé, hogy produkáljon egy ultraklasszis tolatáshangot! Sok szórakozást Gaspingduck még ezt is…..
Shirin küldött is egy videót, ahol megnyerte az utolsó Streets Racer pályát! Azonban elég fura, mert szemmel láthatóan jobban tapad a kocsija, az ellenfelek más autókkal versenyeznek! Valamint több dologban is különbözöt még az ő játéka (pl intró sem volt). Köszönöm…..
ROFL-net Tuti bunyó 3 2007.12.02 21:29:08
Köszönöm Anraelnek... Eléggé véres, de olyan brutál, hogy ezt nem lehet komolyan venni.....
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
anubys88 2007.11.22 14:01:01
Nem ide tartozik, de készítenél egy rövid leírást a Mortyr 2-től.

Pozitívumok (igen, van ilyen is benneXD):

1) Nyílt terepen játszódik, nincs sötétség
2) Sok fegyver
3) Rengetek töltényt kapok az ellenfelektől
4) Zoom-ot normálisan megoldották
5) Szinte már okosak az ellenfelek, fedezékbe vonulnak, csoportosan támadnak stb ...

Negatívumok:

1) Tragikus az irányítás, folyton beakadok a hóbuckákba
2) A fegyver töltények közt most is mágikus kapcsolat van, vagyis hiába vagy 6 fegyver csak 2 féle lőszer van hozzá. A Mortyr-ban nem volt elég semmire a lőszer, most 3 ellenfelet megölsz, és felszeded a töltényeket, már maxon vagy:)
3) Írja a borítón, hogy "nem mindegy hol találod el ellenfeledet", végülis ez igaz, csakhogy ha mellbelövöm sniperrel egyböl meghal, de fejre vagy nyakra kettőt kell lőni ... reális
4) Az ellenfelek okosan a fa mögé húzódnak, csakhát én át tudok lőni a fákon, gondolom ezt nem direkt csinálták, a Call of Duty 4 volt az első játék, amiben a fa tárgyakon keresztül lehetett lőni. Lehet, hogy innen az ötlet? :D
5) Borzalmas hangok, miután meghalt az ellenfél még másodpercekig hörög, illetve "sájszé"-zik.
6) Borzalmas oda nem illő zenék
7) Ha az ellenfél felé rohanok ugrálva nem vesz észre, de ha odalopakodok, és véletlenül egy faághoz hozzáérek az olyan hangos, hogy 20 méterről is kiszúrják
.
.
.
215) Kedvencem az iránytű. A tű mindig arra áll, amerre én állok, véletlenül sem észak felé:). Az egyik küldetés így hangzik: "Menny kelet felé, találd meg az errabolt tudóst", ez mind szép és jó, csak nem lehet megmondani merre van kelet. A mapokban elég nagy nyílt terepek vannak, de mivel az iránytű használhatatlan, többnyire össze-vissza bolyongok

Összegzés: Sok dolgot kijavítottak az 1-hez képest, és a borítón látható igéreteket is betartották, de azért még így is csak egy gyenge FPS, majd a 3-mat is végigjátszom, kiváncsi vagyok az milyen.
Ja és még valami, hova lett Seb Mortyr? :D Ebben a részben egy angol katonával vagyok. Nincs jövőböl visszautazás, és nem Mortyr a nevem. Kérdés: Miért Mortyr 2 a játék neve???

FreddyD: egy tesztet megér ezis, szerintem próbáld ki!
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..