Regisztráció Blogot indítok
Adatok
el kobra

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Schumacher rajongóinak nagyobbik része meg van győződve arról, hogy kedvencükkel kicseszett a Mercedes. A higgadtabbak szerint Schumacher eredményei a fizetéséhez képest nem voltak elég jók a Mercedesnek. Félő azonban, hogy szembe kell nézni azzal a verzióval, miszerint…..
el kobra 2012.10.03 16:23:19
szerintem is maradjon, kívánom, hogy legalább mégegyszer tudjon nyerni.
Miért? mert kíváló képességei vannak és ö tényleg szenvedélyböl és gyözni akarásból versenyez (még ha szar autója van akkor is...a fiatalok közül Alonso hasonlítható hozzá...Vettel még nem).
ha visszaemlékezünk arra a bizonyos Ferrari-Benetton pilotacserére. Alesi (5 év / 1 gyözelem - az is mák volt) + Berger (3 év / 1 gyözelem) egy ritkarossz Ferrarival. 1996-ban szerepcsere és megérkezik az "állatorvos" 2 világbajnoki címmel tarsolyában a piros istállóba és feltámasztja azt a fetrengö lovat...elsö évében nyer 3 futamot, de esélye sem volt az akkori Williamsekkel szemben a vb címre. 1997-ben csak az utolsó futamon bukja a vb címet (söt a 2.helyét is). aztán 1998 McLaren és Mika Hakkinen éve. ha nincs a lábtörése, akkor már lehet, hogy 99-ben 3-szoros világbajnok (hiszen Eddie Irvine is majdnem világbajnok lett).
A 7 világbajnoki cím NEM véletlen!!
Az egy vb cím Buttonnak, na az véletlen...ld részletek a korábbi hozzászólásokból.
Raikkönnen kérdezi, hogy miért Schumi a legnagyobb?...azért mert ö nem csak akkor (volt) gyors amikor jó autója van, mint a hóember. ö is csak a Hamilton-Alonso-McLaren triumvirátusnak köszönheti egyetlen (véletlen?) vb címét. ide megemlíthetném a 2006-os utolsó futamot Interlagosból. Raikkönen védekezett az éppen búcsúfutamán az egész mezönyt körbeautozó Schumi ellen...nem mondom jó ötlete volt, de csak 2 körig, mert a harmadikban elment mellette (de hogyan?!). aki nem emlékszik rá a videómegosztón megtalálja.