Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keri27

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki az elmúlt években volt síelni a Mátraszentistváni Síparkban, csak jót mondhatott erről a kis „osztrák” síterepről. Megálmodója és megalkotója, Kőrösi Imre 2002 óta gondozta, bővítette, fejlesztette ezt a hegyoldalt, és az ember egyre inkább úgy érezhette itt…..
keri27 2012.10.03 10:49:09
Elolvastam a cikket, nagyon sajnálom, hogy ilyen hamar elment Kőrösi Imre. Részvétem a családnak, erőt és kitartást kívánok!:-( Nagyon szép pályát készített, köszönjük Imre!

Én nagyon szeretek síelni, sőt egyenesen imádom! 2006 telén ismerhettem meg először, ezt a gyönyörű sportot az Ausztriai hegyekben, csodálatos helyen síelhettem. Ezt az iskolának köszönhetem ahol a Rekreáció sport edzőit tanultam OKJ-s tanfolyamon. Utána, ahogy tehettem minden évben elmentem síelni, de ezt is az iskolának köszönhetem. 2007-ben jelentkeztem főiskolára, szintén Rekreáció szervező és egészségfejlesztő szakra. Aztán volt egy olyan lehetőség a sí táborban, hogy kaptam egy tanítványt és át kellett adnom a sí tudásomat. Nagyon fura volt és nehéznek gondoltam, de aztán nagyon jól sikerült átadnom a síelés fortélyait. Azóta rádöbbentem, hogy mindenképp gyerek síoktatással szeretnék foglalkozni, hogy átadhassam nekik ezt a gyönyörű sportot. 2012. Februárjában juthattam el erre a fantasztikus Mátraszentistváni Síparkba. Tényleg úgy éreztem mintha Ausztriában lennék, de végre elmondhattam azt, hogy végre Magyarországon is lehet síelni, nem kell ahhoz több száz kilométerre kimenni külföldre. Köszönöm Kőrösi Imrének, hogy ezt az álmát megvalósította és létrehozta Mátraszentistvánon!!! Nagyon tetszettek a pályák, teljesen ki tudtam kapcsolódni, nagyon családias hangulatban telt az a nap! Még egy versenyen is indulhattam, ugyanis én nagyothalló vagyok, azaz hallássérült. Nagyothallóknak és Siketeknek rendeztek versenyt Mátraszentistvánon a Síparkban, én IV. helyezést értem el. Jövőre is mindenképp elmegyek Mátraszentistvánba újra síelni a Síparkba!!! De már nem egymagam megyek, hanem a páromat is viszem, és az lesz a dolgom, hogy őt is meg kell tanítanom, síelni! :-) Sajnos ő még nem tud, tavaly láthatott síelni először. Nagyon tetszett neki is, és feltétlenül elhatározta, hogy ő is szeretne meg tanulni síelni. Már nagyon várom, hogy mikor esik le az első hó és bepattanunk az autóba és irány Mátraszentistván Sípark!!!!!