Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amcsi fiú

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők legnagyobb magyar sikerét könyvelhetik el a hazai blues rajongók. Little G. Weevil, azaz a 36 éves Szűcs Gábor nyerte a Memphisben véget ért 29. Nemzetközi Blues Fesztivál szóló/duó kategóriáját. Szűcs magyar idő szerint február 3-án hajnali 3 óra körül vehette…..
Tavaly májusban írtunk arról, hogy az ír gyökerű My Bloody Valentine 2012-ben végre talán kiadja azt a lemezt, amit majd' húsz éve ígérgetett. Nos, ez majdnem összejött, ugyanis, ha egy hónap késéssel is, de szombat éjféltől három formátumban (digitálisan, CD-n és vinylen) is…..
A Fugazi nem oszlott fel. A Ian MacKaye, volt Minor Threat-énekes, élő legenda vezette washingtoni hardcore-zenekar ugyan pont tíz éve adta utolsó koncertjét a londoni Forumban, de hivatalosan sosem mondták ki, hogy vége. 15 évig fanatikusan nyomták együtt a DIY-t, jobbnál…..
Semiambidextrous számára már külön kategóriát kellene kitalálni, annyi remek beküldése (és hozzászólása) volt. Ez a mostani sem hétköznapi találat: Az izmok visszalőnek, vagyis Norbi egy érdekes felvezetésű terméke. Legalábbis az angol megközelítés, mely begörcsölt…..