Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chiellini

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Antonio Conte úgy véli, hogy az olasz bajnokság, mely egykor a világ legfényesebb sorozata volt, mára csak a negyedik helyet foglalja el Európában. "Úgy gondolom, hogy a legjobb labdarúgást jelenleg Angliában játsszák." - nyilatkozta Conte a FIFA 1904…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
chiellini 2016.01.31 19:37:21
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/bayern-guardiola-csak-ezert-nem-jelenti-be-hogy-a-cityhez-megy-2462739 Január 23 a cikk közlésének ideje, de nem értem mert a Juvéról semmit nem ír kb a NS a Bayernt meg egyfolytában fikázza, hogy ez sérült le meg az sérült le meg ez meg az idegeskedik meg nem tetszik neki a helyzet, kritizlják az edzőt (a játékosai) és fordítva de kvázi személyeskedve.
A Juventus soron következő bajnoki ellenfelének vezetőedzője, Luigi Delneri első alkalommal néz szembe korábbi csapatával mióta menesztették az Öreg Hölgytöl, ám elmondasa szerint nem bukott meg Torinóban. Ez lesz az első találkozó edző és volt csapata között, a gyalázatos…..
Daniele Rugani a Juventusra koncentrál, célja pedig nem más, mint bizonyítania Massimiliano Allegrinek, hogy számíthat rá a kezdőcsapatban is. A fiatal védőjátékos az Empolitól érkezett a nyáron, azonban csak a minap kapta meg második lehetőségét a Torino elleni kupameccsen,…..
Marcelo Lippi szerint az olasz bajnokság kiegyensúlyozottabb mint az utóbbi években, ugyanakkor óva inti azokat, akik lebecsülik a Juventust. A Bianconeri elvesztette a bajnokság első 2 meccsét, ilyen még nem fordult elő a klub történetében. "Az első benyomásom szerint, a…..
Az olasz sajtóértesülések szerint Giuseppe Marotta és Fabio Paratici hosszabbít a Juventusszal, s a hivatalos bejelentés jövő hétre várható. A hírek arról szólnak, hogy a Juventus a klub több kulcsfiguráját is szeretné hosszabb távon magához kötni, s a…..
chiellini 2015.04.11 17:27:30
Nekem nem szimpatikus kinézetre de a munkája jó Marottának. tjuniorral egyet értek majd ha a Portonak szurkolunk akkor sírhatunk hogy nem keresünk minden játékoson 40 milliót.Diego(elfelejtett játszani), Melo(idegbeteg de mindig kölcsön adta hogy a fizetését megspóroljuk), Sissoko(nemért 7.5milliót és kiöregedőben volt), Grygera(ha a pályán volt olyan mint ha 10 emberrel -1ről indult volna nekünk a meccs), Amauri(már egy éve nem rúgott gólt mire idekerültek így nem annyira kapós egy csatár), Iaquinta(szarházi el akarta adni legalább kölcsönbe), Molinaro(na ő a nem JUVE szint ha bajnokságot akarunk nyerni)Giot meg vissza kellett hozni mert hazai nevelés a fele a miénk volt és nagyon jó volt a Parmaban! Martinez, Motta, Elia,(nem ő tehet róla hogy conte teljesen más taktikát alkalmazott mint amihez volt egy kész kerete) Isla(sérülten vette van aki nem tud beilleszkedni kicsi torres szindrómás lutri vagy bejön vagy nem), és Ogbonna( na ő drága volt de a JUVE védelembe elégnehéz bekerülni ha valaki kiöregedve is 8 hónap sérülés után hoz 5 meccset 0ra) Cr. Paulsen(kifelyezetten a vén ranyieri kérése volt xavi alonso helyett...), M.Krasic(edző rakta ki pl conte), M.Motta(conte meg nem juve szint), Candreva(kölcsön ő kellett volna h maradjon már akkor is bírtam), F.Pelluso(conte kérés de minek??), F.Qaliarella(conte kirakta a csapatból nem nevezte még az elben sem mit gondoltok ez után mennyit adnak érte???)csak hogy teljes legyen a sor vannak hibái minden játékoson lehetett volna még faragni 1milliót vételnél meg emelni 1millióval eladáskor. Sokaknak nem tetszett Moggi stílusa de neki azért volt akkora tisztelete amiért meg mert egy minden évben bajnok és bl győztes top csapat félistene volt, ezzel szemben meg ő a bundás 7 (le)épülő juve(saját szurkolói által is) barmottázott nyomija, ő csak ebben volt hibás hogy olyan szinten állt mikor idejött mint maga a csapat de együtt fejlődtek fel. A többi az secco és az előző edzők hibája volt, de mindent sem lehet az ő javára írni hogy pogba, vidal, pirlo, bonu, barzagli... nem mindenkit ő vett észre, de ő alkudta le ennyire.
Marcello Lippi véleménye szerint a Juventus jelentősebb klub, mint szerdai ellenfele, a Borussia Dortmund, azonban úgy véli, hogy a Bajnokok Ligájában a továbbjutáshoz elengedhetetlen a szerencse. Az egykori Juventus tréner négyszer is Bajnokok Ligája döntőbe vezette az Öreg…..
Paul Pogba nem kíván megelégedni az új szerződésével, mivel a következő néhány évben fejlődni kíván, hogy elérhesse kitűzött céljait. A francia középpályás szerződéshosszabbítást írt alá klubjával nemrégiben, aminek az értelmében 2019 júniusáig Torinóban marad,…..
Az elmúlt hetek eseményei bebizonyították, hogy jelenleg a csapatépítés közepén járunk.  Szinte azonnal felmerültek olyan visszatérő kérdések, hogy miért nem igazolunk a hiányposztokra, mennyi pénzt fognak majd költeni  a tulajdonosok a nyáron a csapat…..
Ma 12 órakor került sor a BL negyeddöntőinek sorsolására. Itt már azonos nemzet csapatai is összekerülhetnek egymással, nem úgy, mint a korábbiakban. Ágakat még nem sorsoltak, a következő körbe kerülő négy csapatot ismét a véletlen fogja egymáshoz rendelni. Steve McManaman a…..
A Juventus kijelölte 23 fős keretét a Lazio elleni hazai Olasz Kupa elődöntőre. Giorgio Chiellini, Nicklas Bendtner és Andrea Pirlo sérülés, míg Fabio Quagliarella eltiltás miatt hagyja ki a találkozót. Az Udinese elleni meccsre készülő keretbe hétvégén meghívott öt Primavera…..
chiellini 2013.01.22 20:50:49
A Juventus első számú hálóőre véleménye szerint nagyszerű évet tudhat maga mögött játékosként, azonban nyilatkozatában nem tudta megnevezni, ki lehet a Juventus legfőbb ellenfele a bajnoki cím elhódításában. 2012-ben a Bianconeri megnyerte a scudettót és az Olasz…..
A Juventus csapata tegnap délután befejezte a felkészülését a ma esti, Sahtar Donyeck elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre. Miután az edzés lezajlott, Antonio Conte megnevezte 24 fős keretét az ukrán bajnoki címvédő elleni mérkőzésre. A Bianconeri ugyanazzal a kerettel vág neki…..