Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yqzyia

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
yqzyia 2013.12.14 20:15:20
@Görgei Lilla:

"És igen, akkor most jöhet az, hogy hülye aki hitelt vesz fel."

Ha autóra, akkor jogosan mondják. Főleg, ha a hitelre bőszen ikszelgeti az extrákat...
yqzyia 2013.12.15 13:31:13
@Liquid_Night:

Komolyan, ugyanazt a cikket olvassuk? Nem a régi autójával van a baj...hanem hogy b@szik a biztos üzemre, klímára meg új műszerfalra költ. Mindezt fokozza azzal, hogy milyen vagány, mert egy ismeretlen, öreg autóból első úton kitapossa a 180-at. Apuci tényleg lenyomhatott volna egy kokit,tovább megyek, átültethette volna az anyós ülésre, hogy majd vezetheted, ha megjött az eszed.

Egy ilyen autóval kövér gázzal kenni kanyarban, szintén hatalmas felelőtlenség. Velem jött szembe ilyen vagány gyerek...nem kívánom senkinek azt az érzést.

Utólag lehet magyarázni a cikket, meg jöhetnek 100-an is védeni, hogy nem rossz ám, meg tényleg jó...de nem ezt írta, és pont. Abból baromira nem ez jön le. Vagánykodni akart, nem jött be. Ha lemegy a sarkon cigiző-szotyolázó melegítőnacis spanokhoz, ott tuti sikere van. De könyörgöm, TC-on???

Senki ne próbálja belemagyarázni, hogy ez a normális hozzáállás, mert NEM! A többi barom nem ad felmentést a saját felelőssége alól.

A hölgyet védőket pedig nem tudom megérteni. Vagy közeli ismerős, és a mundér becsülete, vagy épp a napi kangörcs...
yqzyia 2013.12.15 14:57:06
@Liquid_Night:

"Érdemben fogok válaszolni, mert a téma megéri, Valóban pozitívan diszkriminálom az írót, szimplán azért, mert szívesen olvasnék még cikkeket a tollából, aagy kíváncsi vagyok, mi van még benne."

Én pedig nagyon remélem, hogy többet nem ír. Elég kimenni a Meki vagy Tesco parkolóba, és szóba elegyedni a szopjleres-autós menő arcokkal. Ott röpködnek a hasonló színvonalas sztorik.

"libanoni modell"

Komolyan? Ez érv?

"Egy 20 éves roncs sem fog előjel nélkül tűzgolyóvá válni 180nál, meg az útról se fog lepiruettezni."

Elég naiv feltételezés, hogy nem.

"Aztán ha meg belemegy a szakadékba, vagy nem adja ki...akkor így járt. Ez benne van a pakliban, mást nem tudok hozzáfűzni, mindenki szabad döntése, hogy miképp töri magát össze:)"

Nem éppen. Ha pályanapon vagánykodik az autójával, senkit nem zavar. De közútra ilyen suhancokat ne engedjünk ki. Ott már nem csak a saját életével játszik. Az nem mentség, hogy úgyis vannak elegen, csak egy újabb hülye kifogás.

Egy 41 és egy 42 éves autót vezetek felváltva. Ha imitt-amott rohad is a karosszéria, nem dől össze a világ. De futómű, kormánymű rendben van. Nem azzal kezdek, hogy pimpelem. Ha meg úgy is tennék, nem írnék cikket a TC-ra. Ha mégis ekkora marha lennék, akkor sem kéne kirakni...főleg nem főcímnek szombaton.

Egyébként javaslom, hogy olvasd el újra a hozzászólásaimat, ennél többet nem magyarázok. Lehet terelni a témát, mentegetőzni, kifogásokat keresni, de felesleges. Leírt valamit, kirakták, vállalja érte a felelősséget.
Harminc darab húszezres melegíti jobb combunkat a farmer zsebén át. Hűha, mindjárt autónk lesz! Tekintetet hordozunk körbe a horizonton, tippek záporoznak, döntsünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..