Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gzst

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hittem volna, hogy egyszer olyan kiállításról fogok posztot írni, amin ott sem voltam. Mert az idei békéscsabai szuper modellvasutas produkciót nem volt "szerencsém" megtekinteni, pedig megfordult a fejemben. Helyettem azért volt valaki más, akinek idén sem tetszett, és ezt az…..
gzst 2012.10.02 18:49:55
Tisztelt Vasutaskritikus Úr!

Az már tudom, hogy nem tetszett Önnek a tavalyi kiállítás, ezért köszönöm hogy idén el se jött! Mivel a rendezvény idén is nagy sikerű volt, ezért jövőre is biztosan meg lesz rendezve. Szerintem Ön is észrevette tavaly is, hogy ez nem egy szakmai, hanem egy általános vasúti tematikájú kiállítás ami a békéscsabai és megyei embereknek igenis tetszett.
A kritikáját személy szerint elfogadom, de a javaslatát nem fogják megfogadni. Mivel egy-két névtelen kritika önmagában sem ér semmit, mivel így hiteltelen. Ha felvállalnák a személyiségüket (az indexes személlyel együtt), akkor valamit adnának is a véleményükre, de így inkább a több száz pozitív visszajelzés alapján rendezik meg a további években is ezt a rendezvényt.
A kolbászos csabai általánosítást pedig szerintem nagyon szellemesnek szánta de inkább szánalmas lett. Ahogy néztem a tavalyi kommenteket, a hozzászólók szívesen adnának Önnek egy jó csabai "kolbászt"...
De inkább nem szeretnék lemenni jobban az Ön szintjére (ha bármi bántó lenne én inkább most elnézést kérek).
Egy ilyen alacsony költségvetésű ingyenes rendezvényt azért szerveznek, mert itt láthatóan igény van erre a programra - a visszajelzések alapján. Akinek nem tetszett, természetesen joga van véleményt nyilvánítani, de azzal ha kritikaként csak a negatívumot értelmezi, akkor érdemes utánajárni ennek a műfajnak a pontos használatára.
Végül ez a rendezvény eddig több száz barátot, jóakarót tud felmutatni és kettő "ellenséget", addig az Ön oldala és személyisége szerintem inkább ennek a fordítottját... (ehhez szívből gratulálok!)

Tisztelettel nevemet és véleményemet felvállalva:
Kovács Zsolt