Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TavaszTündér

139 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tündérvilág 2008.08.21 18:15:31
RÓLAM, NEKTEK, ÉDESEIMLelkis, megmondós, lelkendezős, mesélős, piszkálós, szomorkás, vicces, elmélkedős, beszólós, emlékezős, rájövős, okos, vidám, nyílt leveles, buta, szép, kellemetlen. ..
Tündérvilág Elköltöztünk 2008.08.21 17:57:37
Én is, meg a blog is.Én Krétára, a blog pedig egy olyan helyre, ahova csak az én meghívómmal léphetsz be. Ha szeretnél ilyet, akkor írj nekem a medvelany[kukac]index[pont]hu-ra, és megbeszéljük. ..
Hola! =)Ahogy azt mind tudjátok, imádom kicsiny baljós jelenű országunkat, mégis tudom, ha most nem mozdulok, az új, a más, az izgalmas felé, egyre több lesz a kötöttség; örök vágyálom és kétely marad a "mi lett volna ha..." Így hát a családot, barátokat, melót ás…..
Tündérvilág Utolsó napi mókák 2008.07.14 16:02:00
Mint legutóbb, most is hullaként sikerült leesnem Héraklionba.Az úgy volt, hogy az utóbbi 2 hétben csak rohangáltam fel-alá, hogy találkozzak veletek (volt, akivel így sem sikerült sajnos), szóval eleve nem voltam túl kipihent, amikor végülis péntek kora délután elindultunk…..
Tündérvilág Megabúcsúbulit 2008.07.08 13:57:00
szándékosan nem akartam, mert tudtam, hogy úgysem lehet mindenkit összeszedni egyetlen napra, összeegyeztethetetlen, és pont nem is tudnék senkivel sem rendesen beszélni. Hanem azért ez a tegnapi összeruccanás Róka Robival és Efivel, a lakótárscsajával náluk, nameg a…..
Tündérvilág Nadrág 2008.07.13 15:04:14
áim, megérkeztem. És egy kiadós alvás után is hulla vagyok, úgyhogy hosszú beszámolót, meg gondolatokat most nem kaptok, de ígérem, jóval gyakrabban fogok most blogolni, mint legutóbb, persze azért, mert a múltkori csak halidéj volt, most meg élet. Hehehe:)Hiányoztok ám,…..
Boldog évfordulót nekünk! (számon tartjuk, igen)...és nem fűzök hozzá semmit...
Hát igen, nincs sok kedvem írni, meg időm se nagyon. Ugyanis sokatokkal kell találkoznom fél napra, fél órára, meg az a sok telefon, szervezés, aztán agyalás, hogy kiről feledkeztem meg...Nagyapóval minél többet találkozni, és a nagybátyám kutyáját etetni a város másik…..
Mesélek nektek egyet.Volt egyszer Rezső, aki baráti kapcsolatot ápolt Johannával. Rezsőnek volt továbbá egy csaja, aki szintén a Johanna névre hallgatott. Jó sokáig voltak együtt, annyira sokáig, hogy haverJohanna agyába teljesen beleégett, hogy Rezső csaja is Johanna. Aztán Rezső…..
Tündérvilág itthon 2008.06.22 23:48:00
Jajajaj fenyegettek itt engem... fogok írni, ne féljetek!..
Tündérvilág Kyra 2008.06.22 12:07:15
A kutya minden nap este 8 körül kapja a vacsoráját...
Még mindig élek:)..
Tündérvilág Pince 2008.06.09 02:11:00
az nincs. Pedig már annyira jó sokat viccelődtünk ezzel, és nem az, hogy nincs berendezett titkos pince, hanem egyáltalán nincs. Van viszont tető, lapos, kilátással mindenre. Például a sok hegyre, meg a tengerre. A tenger annyiban különbözik a Balcsitól, hogy nagyon bénának kell…..
Kaputól hibiszkuszsövény a házig, kertben hatalmas narancsok és citromok a hozzájuk tartozó fákon, nagyon kúl kőpadló, hiperaktív, félbolond fotópotenciális kutya, szomszédban kecske. Görögsaláta, tengerillat, szélturbinák.Majd még jelentkezem. Az ideutam mindenesetre…..
Tündérvilág Ezek után 2008.05.31 22:07:00
Elmeséltem Cirminek az előző két poszt dolgait, és ezek után megjegyezte, hogy hát igen, ő is öregszik, például a nyakán is van két ránc, mondom, te hülye vagy, dehogy van, aztán megnéztem, tényleg, de ami a mégrosszabb, hogy utána közölte amiről én még nem tudtam, hogy…..
Tündérvilág Macska 2008.06.02 21:17:00
Valaki rábízta nyaralása alatti időre 60 ezer forintos vadiúj kismacskáját Valakikre. (Igen, eleve érthetetlen, miért költ az ember ennyi pénzt olyasmire, amiből annyi van az utcán és a menhelyeken ingyér/jelképes összegért, mint a szemét.) De Valakik sajnos nem jól vigyáztak a…..
Tündérvilág A rizseshús 2008.06.02 13:24:56
az milyen gusztustalan találmány már? Mérnem lehet külön kis kupac hús mellé külön kis kupac rizst tenni, minek összedisznózni egyiket a másikkal és viszont? ..
Tündérvilág Döbbenet 2008.05.30 01:02:00
Ma az esti zuhany előtt mit látok a tükörben? Egy új ráncot... nem a szemem alatt, ott voltak eddig is... ez most a halántékomon van. Reggel nem volt, most van. A halántékomon. Az már nem a szemkörnyék, az már az arcom. Mentségére szóljon, hogy mosolygóránc, ami hát esetleg szép…..
TavaszTündér 2008.06.01 14:23:56
Tündérvilág Majdnem motoroztunk 2008.05.31 12:00:00
Atival, de mégsem, mert elcsúszott mindkettőnk napja, ígyhát csak beültünk a Vagonba egy lére. Elrendezgettük kicsit a közös emlékeinket, évszámoltuk az eseményeket (nem mintha valaha is számon tartottam volna, hogy milyen évet írunk). Szoktunk ilyet, nagyjából évente, mert…..
Tündérvilág Fája 2008.05.22 18:57:00
Ma annyit beszélgettem meg röhigcséltem Cirmivel, hogy mostmár fája torkom. Megismertem Dóriját is egy intenzív félórában, szórakoztató személyiség ezerrel. Aztán meg egyszercsak megláttam kint ülve Viktort & Melát, őket is üdvözöltem. Ó, újpesti Meki, te kedves,…..
annak, aki nekem ajándékozza a Miért éppen Alaszka? (Northern Exposure) összes évadának összes részét. Angolul kell. Az oké, hogy hozzászoktam már a magyar szinkronhoz, ehh, nem jó, de ez van. Chris is levágatta a haját, azóta nem utálom annyira (bár ahogy látom, megint…..
(Lilivel, PeCsa, kint, 2008. május 26.)Ez most nagy valószínűséggel olyan poszt lesz, ami csak engem és Lilit érdekel, vagy legalábbis csak mi fogunk itt egyetérteni. Szóval most kérném a kedvenc beszólós olvasómat, hogy kivételesen hadd ne kapjam meg, hogy ez vagy az gyenge, és van…..
Igyekszem röviden. Először is az volt, hogy ugye nem volt előzenekarunk, mert kidöglött az énekes vagy hogy, pedig iszonyúan kíváncsi lettem volna rájuk, egyrészt azért, mert Simi szerint jók, másrészt azért, mert Simi be is szállt hozzájuk basszusgitározni, harmadrészt meg…..
Bot, a hátrányos helyzetűGondolkoztam, hogy megosszam-e a cukiságolvasókkal az elmúlt napok történéseit, de azt hiszem, akit eddig is érdekeltek a szerkesztőségi botsáskák és értékelték őket, azoknak tudniuk kell, hogy mi is van velük. Na és terápiának sem utolsó, ha kiírom…..
(Bëlga)MSN-es butáskodás átszerkesztve. Rögtön klikkelj a linkekre, mer úgya vicces.Laczkó: szerencsére neked nincs lófejed:D róka barátommal akkor vagyunk ki mikor wiw-en olyan csajt találunk akinek lófeje van és beáll egy ló mellé fényképezkedni legalább ne súlyosbítsa a…..