Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elekjekk

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlinket itt talál...
Elekjekk 2013.09.27 11:48:37
Bár ez most egy jó minőségű adás, egy mobil eszközökre optimalizált remastered verzió innen letölthető:

www.ex-noise.hu/vip/meillmusic/

- halkabb Audi :)
- hangosabb, jobban érthető beszéd
- kisebb különbség a halkabb és hangosabb beszéd között
- kevesebb döngés, levegősebb magasok

E.
Több blog is értetlenkedik, hogy miért lett ennyire sürgős a pénznyerő automaták betiltása; vajon a konzertatív-keresztény értékrend és a jó erkölcsök diktálják, hogy a kormány lemondjon 30 milliárd forintról és néhány száz (ezer) munkahelyről, esetleg magasabb szintű…..
Elekjekk 2012.10.02 16:53:15
@Tamás András György:
Persze, alap. Olyan rendszeres havi kiadás, amit nehéz könyvelni, nem tanítják a közgázon, de lett légyen helyed a piacon, fodrászüzleted, autósiskolád, vagy kocsmád (nyerőgéppel vagy anélkül), a költség - khm - előbb-utóbb jelentkezik

@lima31:
Mit jelent az összefogás? Milyen összefogás segít azon a komplex problémán, hogy a folyamatosan visszaeső forgalom egyre növekvő kiadással, rezsiköltséggel, stb. társul?
Elekjekk 2012.10.02 17:22:31
@Tamás András György:
Értem én, hogy ebből a szituból nem jöhetek ki jól, mert én vagyok az adócsaló mercis maffiózó vállalkozó mindenki szemében. Valójában a lakásra félretett pénzét családi üzletbe fektető fiatal informatikus vagyok, tehát én meg fogok élni, éppen csak a család többi része kerül utcára. Nem gond, dögöljenek meg ők is, minek jövök a Nivó fórumára seggbekúrásért, nem igaz?
Az igazi problémám továbbra is a döntéshozatal, és a lenyomjuk az emberek torkán, akkor is, ha beledöglenek tempó.
Tehát mondok egy hülye példát, amit talán miden paraszt ért: van egy garázsod, kis félretett pénzed, dolgoztál már autószerelőnél, és ott a lehetőség a saját lábadra állni, nyitsz egy gumiszervizt! Berendezed a garázst, veszel szerszámokat, padot egy vagyonért, veszel fel embereket, elkezded hirdetni. Az elején páran átvernek, lelépnek a napi bevétellel, nem igazodsz ki a bürokrácia útvesztőjében, folyamatosan feljelentenek az irigy szomszédok. Néhány év kemény munka után végül is beáll az üzletmenet normálisra, több melóval kevesebbet keresel, mint egy multinál, de a magad ura vagy, ez nagyszerű érzés. Egyik reggel azt hallod a rádióban, hogy az autógumi veszélyes dolog, rákkeltő, meg büdös, meg koszos, ezért betiltják a kereskedelmét. Illetve, mivel közlekedni kell, ezentúl csak a CBA árulhat autógumit. Mi tehát a helyzet, egy nyilvánvalóan kamu indok miatt a kormányzat átjátszott a sok ezer vállalkozónak kenyeret adó piacot egy nagyvállalkozó kezére. Rövid számolás után kiderül, hogy csak abból, hogy tavasszal meg ősszel cserélgeted a kuncsaftok gumiját, nem élsz meg. Ha nem adhatsz el új, vagy használt gumit, nem kereskedhetsz velük, vége. Nem te basztad el, mert túl nagy kockázatot vállaltál, vagy CHF hitelt vettél fel, vagy mert nem értettél az üzlethez. Ez vis maior, ez a jogi és üzleti környezet követhetetlen és önkényes változtatgatása. És mit mond erre a többi ember? Jobb is így, utálom a gumisokat, mind parasztok, múltkor is hogy lehúzott a használt Kormoránnal!