Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garibandi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze csak kínomban, mert egyébként sírnivaló, ami ott folyik.  Évek óta nem nézek semmilyen hírműsort a tévében, csak a neten olvasok róla, ha valamelyikben olyan történik, hogy érdemes legyen belenézni, de tegnap este kapcsolgatás közben elkaptam az M3-on a Híradó egy…..
Az amerikai nagykövet kritizálta a magyar demokrácia helyzetét. Bencsik András részben erre a "támadásra" hivatkozva hirdette meg az újabb "Békemenetet". A diktálni akaró hanyatló Nyugattal szemben Bencsik kihasználná a keleti energiát. Azon a fordulaton ne lepődjünk meg, hogy az…..
  Hat külföldi és két Egyesült Arab Emírségek-beli állampolgárt ítéltek 8-12 hónapos börtönbüntetésre, amiért egy viccesnek szánt videót forgattak le Dubaj fiataljainak kultúrájáról – olvasható a BBC honlapján. A fiatalokat azért találták bűnösnek, mert a…..
garibandi 2013.12.25 12:53:54
@fehérfarkas: Abban igazad van, hogy senki sem örül annak, ha negatív képet festenek róla, főleg ha még csak nem is igaz. Ugyanakkor ezért elítélni őket ostobaság és alkalomadtán még visszafele is elsülhet. (Én érzek némi áthallást a túlzott reakció kapcsán a magyar kormány külföldi kommunikációjával. Vajon megérte gyerekműsorokat vegzálni csak mert nem tetszett amit mondtak? Szerintem nem.)
Az alkotókról meg mindenkinek meg lehet a véleménye, ha a kritikájuk minden alapot nélkülöz. Ha a németeket lenácizzák, vagy minket lenyilasoznak, nem érdemes felvenni a kesztyűt. Bizonyos szint alá nem süllyed az ember. Egyébként is ez a nácizókat meg nyilasozókat minősíti elsősorban.
Arról meg nem is beszélve, hogy nem ártana, ha a büntetés némileg arányban lenne a bűnnel. Ha az, hogy bárki kigúnyol bármit az egyáltalán bűn, aminek jogi szankció kell, hogy legyen a következménye. Én ezt is erősen kétlem.
A jövő évi választásokra koncentráló Fidesznek minden bizonnyal komoly fejtörést okoz a devizahitelesek problémáinak megoldása. Bár a kormány széles körű frontot nyitott a devizaadósság ellen – árfolyamgát, végtörlesztés, Nemzeti Eszközkezelő -, az igazán bajban lévő…..
Rogán Antal bejelentette, hogy még a választások előtt alkotmányos védelmet kaphat a rezsicsökkentés, így pedig a jövőben szinte lehetetlenné válna, hogy „a rezsiszolgáltató cégek komoly profitot számítsanak fel”. A Fidesz frakcióvezetője a lépést, tehát az esetleges…..
A köztévé hírműsoraival szemben semmi, de tényleg semmi elvárása nincs már az embernek. Annyi mindent lenyomtak már a torkunkon, hogy immunisak lettünk, valódi érzelmektől fűtve felháborodni már nem tudunk, csak nézünk, és húzzuk a strigulákat. A Ma Reggel csütörtöki…..
Először is kezdjük azzal: reméljük mindenkinek Heti Válasz előfizetést hozott a Jézuska. Ez biztosítja ugyanis, hogy a következő évben is első kézből értesülhessünk kedvenc gazdasági miniszterünk gondolatairól.  Blogot írni Matolcsy Györgyről mindig hálás feladat,…..