Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuege

18 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt nem tudjuk, hogy milyen indíttatás vezérelte az MTVA csinovnyikjait, amikor a nagy dérrel-dúrral, milliós költségvetéssel megtervezett új arculati elemek közül párat kihajítottak egy óbudai utcára, csak úgy, mintha pár zacskó kutyaszar lenne, de az biztos, hogy augusztus…..
 Mint az ismeretes, tegnap az Országgyűlés kétharmados droidhadserege elfogadta az Alaptörvény negyedik módosítását. Ez lényegében azt jelenti, hogy mindent, amit az Alkotmánybíróság (Ab) eddig kigyomlált belőle, mert necces; mindent, amit a kormány vett ki belőle, mert az…..
 Laura Schlessinger egy amerikai rádiós műsorvezető, aki egy lelki tanácsadó műsort vezet. Nemrég, mint buzgó keresztény azt mondta, hogy a homoszexualitás megbocsáthatatlan bűn, mert Leviticus (azaz Mózes harmadik könyve) 18,22 szerint utálatos az. Ezen felbuzdulva…..
Radikális Füge Képzelődjünk! 2013.01.27 18:14:12
 Képzeljünk el egy országot! Az Isten szerelmére, ne Magyarországot! Nem. Mondjuk Bolíviát, vagy a Közép-Afrikai Köztársaságot. Megvan? Helyes.Akkor most azt is képzeljük el, hogy fent nevezett országok valamelyikében némi nézeteltérésünk támad a hatóságokkal. Nem, még…..
Radikális Füge Szolidaritást? 2013.01.08 10:23:32
 Van a Facebookon egy csoport, vagy oldal, lusta vagyok megnézni, aminek célja, leírása átfedést mutat a Tiszta Kezek által az MTVA előtt folytatott demonstrációjával. (Aki ez utóbbival nincs tisztában, pironkodjon rendesen , és addig ne kerüljön a szemem elé, amíg utána nem…..
Fuege 2013.01.15 16:47:24
@rabelais: Nem játszunk Nagy Navarro Balázst és rendesen nem Hoffmann Rózsánál tüntetünk.
Különben stimmel.
Fuege 2013.01.13 20:15:04
@rabelais: Nem hiszem, hogy ezt a hajót szabad lenne elengedni.
Radikális Füge Lex MTVA 2013.01.13 21:01:34
Ma este pedig az önkormányzati rendeletalkotás zord, veszélyes vizeire evezünk. Tekintsük át Óbuda- Békásmegyer Önkormányzata Képviselő-testületének 53/2012 (XI. 30.) önkormányzati rendeletét, az önkormányzat tulajdonában és kezelésében lévő közutak nem közlekedési…..
A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtótájékoztatón mutatta be a 2013-as év új projektjét. Dr. Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója - aki a sajtótájékoztatón egyébként a Rivotril nevű idegcsillapítót forgalmazó gyógyszeripari cég, a Roche…..
Radikális Füge Változik a KRESZ 2012.12.21 16:11:33
  "Sátorral és lakókocsival mindkét irányból behajtani tilos" A tiltó tábla alkalmazásának lehetséges helyei: Budapest III. kerület, Kunigunda útjának Bojtár utca és Szőlőkert utca közé eső szakasza. (kép: Tiszta Kezek) ..
Radikális Füge Endgame? 2012.12.19 15:02:56
Egy dolog bizonyos: akik azt veszik a fejükbe, hogy a Kunigunda útján demonstrálni szeretnének, azok élete fölöttébb izgalmas lesz. Persze elképzelhető, hogy ez a tiltakozás tárgyától is függ: valószínűleg nem indulna be a fél államapparátus, hogy kikészítse őket ha mondjuk…..
Radikális Füge Marcipánia 2012.12.03 17:10:58
"2568. §1. pontMarcipániában mindenkit megillet a békés demonstráláshoz, politikai véleménynyilvánításhoz való jog.2. pontEgy darabig."(Részlet a Nagy Marcipán Alaptörvény "Ami a könyökünkön jön ki" fejezetéből)  Minap Magyarországra látogatott egy régi barátom.…..
Bréking Nyúz! (2012. november 26. 06.30) Ma reggel a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda úti gyártóbázisának B épületének bejáratát tűzvédelmi okok miatt az MTVA lezáratta. Gyalogosforgalom a Bojtár utcai teherportán.(MTI) "A lezárt B…..
Tavaly december végén LMP képviselők odaláncolták magukat a Parlament mittoménhányas kapuja elé, hogy most már aztán elég, és fel vagyunk, háborodva, és ez így nem mehet tovább, meg szigorúbb ítéleteket a felelőtlen kozmetikusok büntetőpereiben, meg stb. Pár nappal később,…..
 K. József (42) perenyevackori közmunkásra és hat családjára múlt csütörtök hajnalban rászakadt házuk plafonja. Nem arról van szó, hogy a Földön jelenleg legnagyobb közgazdasági zseni K. József (42) portáján jelentette be, hogy a magyar gazdaság stabil, meg növekedés…..
Radikális Füge Demonstráljunk! 2012.10.24 15:12:13
Sajnos nem tudok több helyen lenni egyszerre, így tegnap - legnagyobb fájdalmamra - ki kellett hagynom Gyurcsány Ferencet, az abszólúte nem náci párt rendezvényét, egy Gonda László nevű gyakorló elmebeteget is az MVSZ szervezésében, de a legnagyobb horribile, hogy a Békemeneten sem…..
"A magyarok génjeikben hordozzák a föld szeretetét - mondta Orbán Viktor a Bonafarm-csoport tehenészetének avatóján."(168ora.hu) Bevallom, sokáig nem értettem, szeretett miniszterelnökünk mi a fenére gondolhat. Aztán - mintegy pörölycsapásként, bár ez képzavarnak tűnik -…..
Radikális Füge Apa, kezdődik... 2012.10.08 12:01:42
Mostanában olyasmi történt, ami alapján az istenfélő ember kénytelen arra következtetni, hogy az Úr elfordította orcáját választott népétől, a magyartól. Mi több, nem is egy, két ilyen esetről tudunk. Ezt már nehéz úgy magyarázni templomok fenséges félhomályában, hogy…..
 "Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel médiakampány megindítása vált szükségessé"  Ércsük? Sajnálatos módon Magyarország lakossága oly mértékben hülye, hogy nem képes egy napilapot kinyitni,…..
 Gyertek, gyerekek, üljetek le szépen, a bácsi ma egy szomorú, ámde nem minden tanulság nélküli történetet fog elmesélni nektek. A mesének van valós alapja, egy része azonban a bácsi buggyant elméjének szüleménye és a bácsinak esze ágában sincs elárulni, hogy melyik.…..
Egy új blog indulásakor talán illene valami ars poeticát megfogalmazni, körüljárni, hogy mi a rossebér' jött létre, de minek? Tessék szorgalmasan olvasni, akkor minden kiderül. Na jó, nem minden, de majdnem. Természetesen annak, hogy radikális füge az égegyadta világon semmi…..