Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozzantkéjenc

14 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eurocenter a Bécsi úton, egy sok bevásárlóközpont közül.Voltak egészen jó megnyilvánulásai is. Ezek közül az egyik,a MASSZÁZSKUCKÓ, sajnos már a múlté, ráadásul úgy tűnt el a süllyesztőben, hogy magával vitt egy fontos titkot is. Olyat, aminek a megfejtéséért sokan sok pénzt adnának. Volt a…..
Sziasztok, Csibéim, látom még mindig zajlik itt az élet és jól megvagytok nélkülem, a blog alapítója nélkül is. Nem is azért kerülök elő, hogy jelezzem: élek és virulok, hanem történt valami olyan, amit mindenképp meg kell osszak veletek. Az az egy baj van csupán, hogy az új…..
rozzantkéjenc 2012.08.17 09:47:23
@Lángharcos: a női hölgy kifejezés először a Svejk című világirodalmi opusban szerepelt, azóta számtalan más helyen.
Ha ennyire sekélyesek az irodalmi és nyelvi ismereteid, akkor lehet hogy nem a masszázsblogot kellene olvasgatnod?
SzexmasszázsBevallom, ezzel a sokszor használt kifejezéssel soha nem tudtam mit kezdeni.Mi az hogy szexmasszázs?A jónimasszázs azt jelenti: masszírozzák a jónit, vagyis a női nemi szervet, kevésbé elegáns nevén a pinát.A lingam masszázs azt jelenti: masszírozzák a lingamot, vagyis a péniszt, a…..
Még nős voltam, amikor a jószerencse összehozott egy nálam 10 évvel fiatalabb özvegyasszonnyal.Özvegyasszony.Először fekete kendős néni jut eszembe erről a szóról, ám az én imádott hölgyem a harmincas évei közepén járt és először nem is nagyon értettem, mit eszik rajtam.…..
rozzantkéjenc 2012.04.01 23:40:18
@Shopping: a népet nem nézem hülyének, de téged feltétlenül. Három éve annak hogy kifejtetted, mennyire szánalmasnak tartasz. És még mindig olvasod, sőt, kommenteled ezt a blogot?
Ki/mi a szánalmas?
masszazs.blog.hu/2009/03/18/csak_idiota_olvas_szar_blogot

@Rafkóblog: ha neki kamu, akkor kamu. Tényleg sok olyasmit írtam le a posztban, ami egy ilyen kommenthuszártól olyan távol áll, mint trolltól a páros orgazmus.
Masszőrhölgyek is olvassák a masszázsblogot, elsősorban az ő szíves okulásukra írom a következő sorokat. A masszőz a visszajáró vendégeiből él és ha ilyenek nincsenek, akkor hirdethet bárhol és bármennyit, akár fejtetőre is állhat, akkor sem fog jól menni a biznisz. Egy…..
rozzantkéjenc 2011.11.23 10:15:26
@hanyag anyag: az nem merült fel benned, hogy a posztot biztos nő írta, mert egy pasi olyat le nem írna soha, hogy érzékeny pont?

Elárulok neked egy titkot.
Anno azért kezdtem el ezt a blogot, mert tudtam hogy balfasz vagyok és kellett egy olyan fórum, ahol ezt a világ tudomására hozom. Hátha lesznek akik elolvassák, netán dühödten hozzá is szólnak.
Akkor az én balfaszságom már nem is fáj annyira.
Nagyon köszönöm nektek, szoghalmas kis trollok!
rozzantkéjenc 2011.11.23 11:44:46
@Advanced Flight: hogy a pasi kurvához jár, a szolgáltató meg kurva, az csak néhány szerencsétlen troll számára szolgáltat állandó rugózási lehetőséget, de ennyi öröm nektek is kell!
Ti ezért jártok ide évek óta, de a masszázsblog azért hálistennek nem csak erre az egy kijelentésre korlátozódik.
Te például három éve szorgalmasan kommenteled a blogunkat, de végignézve a magvas beszólásaidat nem látszik semmi fejlődés.
rozzantkéjenc 2011.11.23 13:15:59
@Advanced Flight: "Amíg buta kurvák és buta kuncsaftjaik nevetséges sirámait posztolgatjátok, addig mégis mit vártok? "

Azt, ami neked is köszönhetően évek óta remekül folyik: gyertek, olvassátok, kommenteljétek, minősítsétek!

Meg írjatok ti is!
Jobbat, mint amiket eddig kiraktunk.
Ma úgy láttam, valaki meg is ígérte, hogy ír jobbat, erotikamenteset.
Azóta tízpercenként nézzük a levelesládánkat (masszazsblog@indamail.hu), hátha megjött az a hőn áhított írás.
Az egész szerkesztőség nevében ígérhetem:
soron kívül nyomjuk adásba!
A négykezes masszázs azt jelenti, hogy egyszerre két nő négy keze kalandozik a habtestemen, ilyesmiről már írtam ide vagy tíz éve, meg ahogy elnézem a blogot, másokat is megihlettem, bár a régi írásom már nincs adásban. Ezt a mostani posztot a kalandvágy és néhány olyan törzslátogató ihlette,…..
rozzantkéjenc 2011.01.04 15:13:52
@notC: @cso zsi: @yeti-ufo hibrid: köszönöm! :-)

@Joske: @Caprica99: értetek vagyunk

@poseidon: olvass sok kommentet, mi azt használjuk anyag helyett. Olcsóbb és legális! :-)
masszázsblog Háromféle lehúzás 2010.11.03 11:52:00
Nem tűntem el teljesen, csak fogyott a lelkesedésem, ami a kalandjaim megéneklését illeti.Amikor valami kellemes dolog ér, csendben örülök, amikor meg valami rossz, akkor gyorsan elfelejtem, nehogy valami nyomorult lúzernek érezzem magam és a végén még nekiálljak blogokat kommentelni. Zsinórban…..
rozzantkéjenc 2010.11.04 08:09:03
@Gyáli úr: Ezt az úriemberek disputájához méltó kérdést nem hagyhatom megválaszolatlanul:

a terapeuta szót pikírt formájában, ironikusan bátorkodtam a szövegbe csempészni, természetesen nem gondolva a tangabugyis cicamicát valódi terapeutának.
Kábé olyan ez, mintha téged úgy említenélek, hogy tudjátok, az a jófej humorcsávó, aki olvassa és érti a masszázsblogot!
rozzantkéjenc 2010.11.04 08:13:50
@gergo: abban igazad van, hogy ezért a pénzért kurvához is lehet menni, sőt, ezért a pénzért lehet venni éves autópályamatricát, vagy bőrkabátot, de mit csináljak, ha nekem nem kell a kurva, a matrica és a bőrkabát, nekem a masszázs kell.
Abban viszont tévedsz, hogy ennyiért szeretőt lehet tartani, abban pedig méginkább tévedsz, hogy farokverésért fizetek ennyit.
Én erotikus masszázst szoktam emlegetni, ez pedig csak az olyan csírák számára egyenlő a farokveréssel, akiknek farokverésből áll a szexuális élete.
rozzantkéjenc 2010.11.04 08:35:37
@gergo: további tévedések:
1. nem én vagyok a bloggazda
2. nem moderálok, minden faszt beszólás bennmarad, kivéve az, ami személyes adatokat vagy nyílt reklámot tartalmaz - még a te partioldalad is ittmaradhat
3. évek óta boldog párkapcsolatban élek és az erotikus masszázsnak semmi köze a szexuális életemhez. A masszázs csak a kis nyomoroncok lelkivilágában helyettesíti a szexet.

figyelmedbe ajánlom ezt:
masszazs.blog.hu/2008/09/30/a_legszebb_szuletesnapi_ajandek
Van a dilisségnek egy olyan változata, ami elsőosztályúvá teheti a szolgáltatót.Vagy három éve már írtam egy bolond nőről, mely beszámolóm áldozatául esett a blog fejlődésének és amit a poszt páratlan kommentjei miatt sajnálok a leginkább, de oké, személyiségi jogok, meg masszázsinfó szerkesztőség,…..
rozzantkéjenc 2010.07.28 11:58:59
@fakarikú: de, működhet!

@Mr Kand: létezik.

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: én is így lennék a te blogodon, de annak már a címe is olyan, hogy oda se megyek!
Viszont köszi az ihletet, most megint nem akartam posztolni vagy három hónapig, de remek ötletet adtál, hamarosan megírom az évtized masszázsbeszámolóját!
masszázsblog Kuplerájfíling 2010.04.27 10:18:00
Miért nem megy a bolt egy csinos, ifjú és a masszázshoz kiváló érzékkel megáldott leányzónak? Lehet ennek sok oka, sokkal több mint amennyit a legutóbb meglátogatott női hölgynél tapasztaltam, de ez a kettő épp elég ahhoz, hogy soha az életben ne menjek vissza hozzá. Az egyik…..
rozzantkéjenc 2010.04.27 12:40:55
@Lord Marcang Brutal: Sajnálkozni nem kell, de lehet, sőt, az ilyeneknek mint ti egyenesen ajánlatos, méghozzá terápiás céllal!
:-)
rozzantkéjenc 2010.04.27 12:42:36
@Bukowszky: te nagyonnagymagyar!

Piros pont, mert a röhejt sikeresen leírtad.

Fekete, mert a nyavalygás szó nem jött össze.
Netán gárdista gyűlésen voltál, amikor ezt a szót tanították az iskolában?
:-)
rozzantkéjenc 2010.04.27 13:53:53
@Bukowszky: ha már a blog színvonalát említed, valami oka csak van annak, hogy te itt nálunk törzskommentelő vagy, azaz rendszeresen beszólsz, míg én a rozzantkéjenc - most vettem észre - ki vagyok tiltva a blogodból, holott soha az életben meg nem szólaltam benne és a mai napig eszembe sem jutott.
Tudom, nem leszek túl népszerű ezzel a poszttal, de egye fene!Befizettem egy csúszkásmasszázsra, 12ezer magyar forintokat.Sejtettem hogy milyen lesz, azt is hogy nekem nem az élvezetek csúcsa, de nagyon igazságtalan lennék ha úgy alkotnék véleményt erről az egyre népszerűbb…..
rozzantkéjenc 2010.02.26 19:27:43
@pistola: hogy milyen duma?
Hát kíméletlenül és nyersen ŐSZINTE!
Még mindig az érett_nőket szeretem és hiszem és vallom hogy masszázsban sokkal, de sokkal jobbak, tapasztaltabbak, odaadóbbak, mint a megélhetési cicababák, akik annyira oda vannak a saját szépségükért, hogy mindjárt belehalnak. Ezért néztem ki magamnak egy nagyonérett hölgyet,…..
rozzantkéjenc 2010.02.18 15:14:26
@tom sailor: azért mert megemlítettem a Rékucot?
rozzantkéjenc 2010.02.18 15:40:59
@tom sailor: lehet hogy ő neked néni, nekem nem! Nem sokkal idősb nálam ugyanis.
Amellett ha fexel a pamlagon behunyt szemmel, akkor nem mindegy hogy hány éves az aki masszíroz?
Csak ne legyen férfi, meg ne legyen büdös, meg ne lopjon a pénztárcámból, meg ne csacsogjon egyfolytában.
rozzantkéjenc 2010.02.18 15:42:47
@Sün! balázs: nem te voltál az egyetlen, és mielőbb indítsd el a blogot, érdekelne, sőt, lennének javaslataim, hogy lehetne izgalmasabbá tenni.
Egy nagyonlökött libuskánál jártam masszázson. Nagy kedvem lenne leírni a nevét és kirakni a fotóját, de amellett hogy nem tehetem, értelme sem volna, hiszen amit művel, az nem fáj, csak egy kicsit fárasztó. A sztorit pedig muszáj közzétennem, mert az elmúlt napokban érkezett…..
rozzantkéjenc 2010.02.17 20:29:43
@AutosVilli: látod, ez a vége annak, ha valaki férfimasszőrhöz jár és még dicsekszik is vele!
rozzantkéjenc 2010.02.17 20:34:08
@ZON: korrekt volt ez is, sőt még szórakoztató is! Jószívű ember vagyok, ezért lehetővé tettem, hogy sokan szórakozzanak rajta, sőt, kérdezzenek őfőméltóságomtól :-)

Annak pedig külön örülök, hogy van olyan agytröszt, aki szerint ezt a posztot is másik nemű írta.

Ha nő ír ide, azt általában leférfizik. Visszafelé most fordult elő először.
Éljen!
Hurrá, éljen, hallelúja! Megérkezett a 2010-es esztendő első olyan posztja, amit minden bizonnyal masszázsra járó férfiember írt - bár ha szerencsénk van, akkor lesz címlaprágcsáló, aki ezt is kétségbe vonja. Kívülállók számára elmondom, hogy masszázs szolgáltatást…..
rozzantkéjenc 2010.02.10 14:15:58
@Panka84: én rendszeres vendég vagyok az "ilyen helyeken" és a kétezer forintokon én sem szarakodom, de ha a masszőzöm munka közben az agresszív madám miatt pánikol, akkor én sem érzem jól magam.

A rendes helyeken nem egy órát fizetsz, hanem egy masszázst és az addig tart, amíg nem értek a végére.
Rendes helyeken a vendég jelenlétében nem nézik az órát, rendes helyeken nem óránként fogadnak vendéget, hanem kétóránként, épp a szolgáltatás minősége érdekében, épp a vendég megtartása érdekében.

A hullámvasút kurvára nem jó példa, épp most fog becsődölni a Vidámpark. www.nepszava.hu/articles/article.php?id=253766 pedig a masszázs és a hullámvasút erősen különböző szolgáltatás!

Lehet hogy ha egyszer elmész egy masszázsra, rájössz, milyen butaságot írtál.
rozzantkéjenc 2010.02.10 21:51:05
@Panka84: vajon kinek a hibája, ha egyszer te akarsz ironizálni, de ezt rajtad kívül senki nem veszi észre?

Nagyon kérlek, te ne javasolj nekem semmit, mert nincs hozzá semmilyen alapod.
Semmit nem tudsz rólam és semmit nem tudsz azokról a masszőzökről, akikhez járok.
Persze gyere máskoris szakérteni, a komment rovatban hemzsegnek a szobatudósok. :-)

Akikhez én két évtizede MASSZÁZSRA járok, azok nem akarnak kitörni sehonnan, sőt, élvezettel és szeretettel végzik a munkájukat. Nem áldozatok, nem dugja meg őket pénzért senki, nem kényszeríti őket senki, nem szedi el a pénzüket senki.
Amire neked van rálátásod, az egészen más.
Azért Fekete Pákót megdobták már néhány sötét poénnal, de az Áll az alkuban minden eddiginél messzebb mentek a magyarul csak alapszinten beszélő, a közép-európai valóságban viccesen csetlő-botló feketék megalázásában. Persze rasszista viccek nélkül egy egészséges…..
rozzantkéjenc 2009.11.14 13:36:09
A Lányokhoz jár a férjem? c. poszt és a folytatása úgy tűnik, felébresztette a gyanút néhány feleségben. Vajon merre kódorog az uruk, amikor váratlan értekezlet, munkavacsora külföldi ügyfelekkel vagy csak szimpla túlmunka szerepel az otthonról való távolmaradás…..
rozzantkéjenc 2009.07.20 18:02:06
@Zombika: jaj, nehogy mellre szívd! Ezekkel a kisköcsögökkel nem érdemes leállni, ezek naphosszat ülnek a monitor előtt és mindenre ráugranak, ami egy kicsit eltér tőlük, hátha egyszer észreveszi őket anyucin kívül más is.
Szívügyünk a főváros közterületeinek tisztasága (pl.), ezért nagyon fájt az, amit silver küldött nekünk. A sziklakertté avanzsálódott dunai lépcsőkön 5 évvel ezelőtt ültünk utoljára, úgyhogy megdöbbentett ez a változás. Mindenkit óvunk attól, hogy oda járjon…..
rozzantkéjenc 2009.06.12 09:50:30
@Nelson Mandula: ezért a kommentért érdemes volt benézni! :o))))))))
Tisztelt Páva Zsolt! Tudom, hogy elfoglalt ember, ezért gyorsan a levél lényegére térünk: Tiszelettel azt kérjük, hogy Ruzsa Csabát, a Pécs2010 Menedzsment Központ ügyvezető igazgatóját legyen kedves gyorsan leállítani. Konkrétan Ruzsa úr következő nyilatkozatával van…..
Többen kifogásolták, hogy a Harmatos kezdő a masszázsszalonban c. bejegyzésünk nem azt írta le, amit ők vártak, ti. hogy hogyan kell elmenni masszázsra. Nos elárulom a legféltettebb titkaimat, benne évtizedek tapasztalatával, pontokba szedve és a tömörségre nem törekedve.   a 10 pont egységes…..
Toto minden bizonnyal rendelkezik némi önkritikával is, hisz a címet egy az egyben a nekünk küldött leveléből emeltem át. Azt tudjuk, hogy csúnya vége is lehet annak, amikor két nő kerül egymással szembe, mert olyankor a tündibündi hölgyek pillanatok alatt sárkánnyá tudnak…..
Következzen kgl története, aki 18 hónapon keresztül próbált állást találni magának sikertelenül, a végén már kenyérre sem volt pénze. Számítógép programozó/rendszergazda voltam több mint 25 évig, 6 nyelven profin programoztam, további 4 nyelven is eléggé jól, de abban…..
rozzantkéjenc 2009.04.16 10:38:29
@Citiman: Nekem ez volt az első ami szemet szúrt és mielőtt megszólaltam, végigfutottam a kommenteken, hogy észrevette-e valaki.
Igen, egyedül Te.
A levélíró helyesírása alapján a kőműves melletti segédmunkára lehet kiválóan alkalmas, bár ahhoz meg jó fizikum kell és ahány programozót én ismerek...
Számtalan helyen olvastam már, hogy megpróbálják belőni mikor lehet már egy kicsit tisztább a kép (ami most jelentse azt, hogy legalább ad valami életjelet magáról a világgazdaság), azonban a sok hadakozásban elvesznek az igazán fontos dolgok, úgy mint miért is kell ilyen…..
rozzantkéjenc 2009.03.31 16:51:36
@fátum: okolni és hibáztatni nem egészen ugyanaz. Nem hallottam még hogy hibáztatják a hitelfelvevőket, bár nincs kizárva, hogy attól még volt aki hibáztatta őket.
Az igazi felelősök bankok meg ugye szent tehenek, de tudjuk, hogy a bankvezetők gátlástalanul jutalmat vesznek fel az adófizetők pénzéből kapott állami mentőövekből is.
Földhöz ragadva Cora 2009.03.20 09:45:00
Megint multimarketben voltam, azám, Budakalászon, jóhogy. Két unokaöcsémnek majdnem egyszerre van nevenapja, szerettem volna valami játszható játékot nézni nekik, különben soha be nem mennék.Nem kedvelem amúgy a hipermarket szentélyeket, visszaélnek azzal, hogy az emberek lusták…..
rozzantkéjenc 2009.03.20 14:45:54
@klay30: Hozzám is bejárnak ilyen unatkozó seggfejek kommentelni. Látom, jut más blogokra is bőven. Blogolni lusta, de kötözködni, ellentmondásokat felfedezni azt igen!

Figyelj ide, kisköcsög!
A CORA parkolójába befér nagyjából 1200 autó.
Ha a három bejárat körül tömörül 50-50 járgány, akkor a bő 10%-os kihasználtsággal a parkoló üresnek néz ki.

A 150 autóval érkezik kábé 300 ember, odabenn meg jó esetben üzemel 3-4 pénztár, mert Tasi József úr Budakalászon ugyan szarul irányítja az a reábízott intézményt, de legalább jól benyalta magát a franciáknál, így mindig a pénztáros mindig kevesebb mint a vevő és ha öten mennek vásárolni, akkor is sorbanállnak jó sokáig.

Pénztárosnak meg csak az marad a Corában, aki nagyonhülye, vagy nagyon szarban van, mert éhbérért kell ott robizniuk úgy, hogy pisilni és inni sem mehetnek ki 5-6 órán keresztül.

Megnyugodott a kis lelked, vagy inkább ismerje be be a poszt szerzője, hogy hazudott és a kurvaannyát meg az enyémet is?
Nincs abban semmi különös, ha valaki a XXI. század elején létrehozza személyes honlapját. Nem kell ezt magyaráznom akkor sem, ha nem vagyok igazi blogger. Ezt nem Képviselő F. mondja, hanem Gulyás József, az SZDSZ parlamenti képviselője.Az utóbbi napokban sajnos a Képviselő Funky…..