Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Some1

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csepeliek október 6-án délelőtt az önkormányzat kegyeleti rendezvényén koszorúkkal, virágokkal emlékeztek a 163 évvel ezelőtt kivégzett tizenhárom aradi vértanúra. A Szentmiklósi út és az Aradi vértanúk útjának sarkán elhelyezett emléktáblánál felidézték a…..
Some1 2012.10.06 19:05:09
@szenti: Szerintem megemlékezésen vett részt, nem pedig ünnepségen. Az ünnepség pozitív dologhoz, eseményhez, történéshez kötődik, 13 ember kivégzése pedig semmi esetre sem pozitív számomra még 163 év után sem. Én ezt így gondolom.
Nem akarjuk bántani a nyilvánosházakat, mert – hiányosságunk, de – nem ismerjük ezeket a műintézményeket. A magyar köznyelv azonban rájuk hivatkozva érzékelteti, ha valahol fejetlenség van. A XXI. kerületi és a fővárosi fideszes vezetésnél kétségtelenül a zűr, a…..
Some1 2012.10.02 02:55:06
Jaj de jó lett vóna ha a csepelújság a cseppTV-vel egyetemben (direkt kis betűkkel) annak is utána járt volna, hogy a galvániszapos hordók az őrizet mellett is miért gyarapodnak szüntelen (amit állami pénzből takarították el innét), és hogy a 3. öblöt miért titokban és mivel kezdték el (milyen érdekes, hogy 2006-ban adták bérbe a területet és 2007-ben már kezdődött is a "buli") feltölteni annak idején (amit állami pénzen kotortak ki anno). Ehhez képest, hogy mikor lesz lomtalanítás most vagy később, ennek a hírértéke kb... bolhafing? De ha már ez hír akar lenni: tényleg logikus, hogy elhalasztották a lomtalanítást, mindegy kinek volt az ötlete. Aki kihordta a cuccot már most az nem szabályosan jár el és büntetést von maga után, ez a van. És lehet, hogy közösen döntöttek, év elején, de akkor még nem tudhatták pontosan milyen fázisban lesz a csatornázás. Adtak valamilyen prognózis alapján egy választ. Közösen, amit jónak láttak. De más helyzet alakult ki. Az élet már csak ilyen. És hogy ezért a csepeli polgármester vállalja a felelősséget, ami tulajdonképp fővárosi beruházású projekt (csatornázás) és FKF által kivitelezett dolog (lomtalanítás) az kissé cifra dolog, nem? Viszont most belátta ez így nem működne és az FKF-t is jobb belátásra bírta. Ez aztán a "szuperleleplező" cikkek netovábbja, csak így tovább csú!
Nem tökéletes most se minden, közel sem. És elárulom nem is lesz tökéletes minden soha. Viszont sokkal JOBB, mint volt. Nem a balsors jár Csepelnek, hihi. =D "Balsors akit régen tép, hozz rá víg esztendőt..."
Some1 2012.10.06 05:22:09
@Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör:
Te jó ég hova kerültem! xD Ha leírom az őszinte véleményem, akkor már alpolgármesternek néznek, ezt nem hiszem el. xD Úgy látom valakinek elgurult a gyógyszere... A csepelinfo se piskóta, de ott legalább van humor a beszólások között. Itt még sötétebb hozzászólások vannak úgy látom. Nem igaz, hogy sehol nem lehet normálisan társalogni helyi dolgokról, mindenki egymás torkát vágná el aki nem ugyanazt gondolja, amit ő. Szerintem az alpolgármesternek jobb dolga is van, minthogy itt kommenteljen több név alatt is. xD Én soha nem leszek alpolgármester. Én kb. annyira vagyok alpolgármester, mint amennyire sok a villanykörtében a vitamin.xD Nem érdekel mit címezne az alpolgármesternek, mert nem tartozik rám. Keresse föl és beszélje meg vele, engem ilyennel hagyjon békén. Többször nem fogom leírni. Már értem miért nem ír ide szinte senki, mert ilyen eszelős hozzászólókkal nincs is miről beszélni. :/ Szerintem inkább relaxáljon, ne pedig ezt olvasgassa, mert még idő előtt szívrohamot kap, ha így folytatja. Én semmi rosszat nem akarok önnek. A saját egészsége érdekében ideje lenne megtanulni tolerálni mások véleményét is és nem esküdt ellenségnek látni azt, aki le is írja. Nagyon szánalmas a hozzáállása, ahogy reagált a véleményemre. Azt szokták mondani: mindenki magából indul ki... Milyen jó, hogy jobban tudja ki vagyok, mint én magamról. Vagy szépen válaszoljon a véleményemre, vagy ne is olvassa el amit írok és ne foglalkozzon vele, ezt nyugodtan megteheti. Normális emberi hangnemben bárkivel szívesen értekezek, még ha mást is gondol ugyanarról a témáról. Semmi okunk nincs, hogy utálkozzunk egymás közt, ezért várom a bocsánatkérését, amiért teljesen indokolatlanul így kikelt magából, mert közöltem egy véleményt. Mintha nekem tudnom kellene miről mit gondolnak az alpolgármesterek, pff... Nem is olvastam az itteni hozzászólásait se, én a saját véleményemről írtam. De nem fogok mást gondolni és leírni se az ön, se más kedvéért. Én minden jót kívánok önnek, és remélem még fogunk emberi hangnemben társalogni itt a továbbiakban is.
A Csepel újság értesülése szerint a képviselő-testület tegnapi, szeptember 27-i ülésén Németh Szilárd fideszes polgármester közölte, hogy a már kiküldött értesítések, közlemények ellenére nem lesz lomtalanítás Csepelen 2012. október 8. és 18. között. Informátoraink…..