Regisztráció Blogot indítok
Adatok
la_mikee

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már törölték azt a fórumbejegyzést, ahol a GOG.com szivárogtatott egyet, de a régi játékokat pár euróért szolgáltató oldalon fut egy visszaszámláló, szóval a hír igaz: újabb klasszikus kiadó játékai kerülnek az oldal kínálatába, és ez a kiadó a Lucasarts. Aki követi a…..
la_mikee 2014.10.28 13:55:55
@B-Bird: már az x-wing-et sem volt érdemes joy nélkül játszani...
Így lehet tönkretenni egy tökéletesnek indult szülinapi bulit: a Wizz Air rendszere estére teljesen összeomlott. Egész nap akadozott a megnövekedett terhelés miatt, de most már órák óta vagy be se jön, vagy csigalassúsággal lehet csak eljutni az árakig. A cég Facebook oldalán…..
la_mikee 2014.05.20 13:57:54
la_mikee 2014.05.20 14:23:50
@Fillér B. Gusztáv:

annyiból árnyalnám a képet, hogy egy 80 fős terembe (ahova általában vagy 50-en járnak) be kellett (volna) engedni 150 főt..

@flea: szerintem gondoltak rá, aztán szegények nézték mint parton állók a cunamit.. reagálási lehetőség már nem volt..
la_mikee 2014.05.20 13:38:12
@Fillér B. Gusztáv:

maradjunk annyiban, hogy nem vagy tisztában a mögötte álló IT kiépítésének és fenntartásának költségeivel.. vagy legalább a nagyságrendjével.
A Forma-1-re az utóbbi időben sokan sokféle jelzőt aggatnak. Kétségkívül kevésbé látványos már, mint volt, sokszor fordul unalmas körözésbe egy-egy futam, és a tévéképernyőn keresztül lassan nem is tudatosul bennünk, hogy valójában mekkora tempónál zajlik mindez. Ezt…..
A Red Wings saját csarnokában kapott ki a Calgarytól, a két csapat helyet cserélt nyugaton, immár a Flames a nyolcadik. Háromgólos hátrányból fordított a Vancouver a Colorado csarnokában, Mikael Samuelsson mesterhármast lőtt. 15 meccse nem tudja legyőzni a NY Islanders a…..
la_mikee 2010.03.10 20:48:05
@Von Siebenbuergen:
Hajrá-hajrá Kopitar! :)

amúgy meg go kings go
Craig Anderson 44 lövést fogott a Colorado kapujában, az Avalanche büntetőkkel nyert Calgaryban. Csak a Minnesota győzött otthon. A San Jose nyerte a kaliforniai rangadót. A négy hétfői meccsből csak a Minnesota nyert saját csarnokában, a Wild ráadásul a bajnokot győzte le. A…..
Mivel az alábbi módszer jogi megítélése egyértelmű, inkább a trükk tűnik jogi szemmel újszerűnek.Szia Zugügyvéd, Tegnap feltettem a gépemre a Sun VirtualBox virtualizációs szoftvert, ami annyit tud, hogy több, különböző oprendszerű virtuális gépet hozhatok benne létre,…..
la_mikee 2009.07.03 22:55:56
@Lord_Cica:
- a virtuális gép külön számítógépnek tekintendő, ezért a licenszelés minden esetben külön kell, hogy megtörténjen rá (kivéve a virtualizációs közeg licenszelését mert ugye az a fizikai géphez illetve processzormaghoz vagy foglalathoz kötődik)
- azt azért hogy melyik gépen fut egy program nem olyan nehéz eldönteni. ha rdp-n vagy terminal servicesen bejelentkezel egy gépre és elindítassz egy programot akkor az azon a gépen fog futni, nem azon, amelyikről hozzáférsz.

@MaCS_70: azt azért ugye Te is tudod, hogy a szoftverek legalitásánál csak az üzleti célú alkalmazást vizsgálják. hogy Te otthon mit csinálsz a saját kis vasadon, nem érdekli a gyártót. az hogy a cégnél ahol teszem azt 150 pc van, nos az már más kategória..

ezt a telefonos dolgot nem egészen értem. virtuális gépet tudtomal telefonról nem tudsz futtatni. azért ahhoz gyenge a vas benne.


@bitpásztor:
hivatalosan ahány másolatod van belőle annyiszor kellene megvenned a licenszet, kivéve egyes licenszelési kedvezmények esetén. Valaki írta a win2008std-t de az csak 1 fizikai + 1 virtuális használatot enged, az enterprisehoz jár 4 virtuális licensz. de az otthoni használat (ha csak nem fizetős warezsiteot működtetsz senkit nem érdekel)
Toto minden bizonnyal rendelkezik némi önkritikával is, hisz a címet egy az egyben a nekünk küldött leveléből emeltem át. Azt tudjuk, hogy csúnya vége is lehet annak, amikor két nő kerül egymással szembe, mert olyankor a tündibündi hölgyek pillanatok alatt sárkánnyá tudnak…..
Doug Armstrong, a kanadai válogatott igazgatója egy nappal az NHL-alapszakasz vége után máris megnevezett 20+2 játékost, akik részt vehetnek a svájci világbajnokságon. Köztudomású, Kanada és Magyarország egy csoportban van, 26-án csapunk össze a tengerentúliakkal. Olyanokkal, mint…..
 Szokásomtól eltérően nem fogok valami bevezetőfélét írni, hiába tanította meg jó néhány évtizede Juhász tanító néni, hogy bevezetés-tárgyalás-befejezés: ez minden fogalmazásnak az alapja; nem akarom én húzni az időt, nem akarok visszaélni senki türelmével, hogy…..
la_mikee 2009.03.26 16:53:15
Jégkorong Megvan a svéd keret is 2008.04.25 12:54:00
Bengt-Ake Gustaffson kihirdette keretét. A névsort böngészve kiderül: a svédek sem adják alább, kemény nemzeti csapattal igyekeznek maradandót alkotni Kanadában. Kilenc olyan játékos lesz a csapatban, aki ebben a szezonban az NHL-ben szerepelt, meg egy olyan, aki jövőre ott fog…..