Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ninamyers

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A díjemelésszpotting a nyári őrület a fővárosban. Két órája még biztos befutó helyen volt András, aki a XII. kerületben észlelt 152%-os drágulást: A "magyarokkal bármit meglehet tenni" kampány keretében, ezúttal a jobboldali vezetésű XII. kerület gondolta azt, hogy…..
Sly egy három résztvevős koccanás egyik szereplőjeként szembesült azzal, hogy a biztosítók nem szeretnek fizetni. Az Allianz nem hisz a saját ügyfelének, aki elismerte a felelősségét, de a szemtanúknak és a helyszinelő rendőrnek sem, inkább az elnyelés szabályaira hivatkozva…..
ninamyers 2009.03.11 14:08:53
Allianz velem is szorakozik, szerencsere kisbb osszegrol van szo.
Utasbiztositas, platina, kesett a poggyaszom 2 es fel napot, 2008.dec.. 12 oran tuli kesesnel 150 euroert vasarolhatok amire nagyon szuksegem van (meg is tettem). AirFrance 100 dolcsit fizet ugyanigy, az Allianz pedig az AirFrance altal teritett oszeget levonja a 150 eurobol es annyit kapok. ehhez a legitarsasagtol kapott igazolas a keses idotartamarol + az altaluk teritett osszegrol es a szamlak szuksegesek. PONT.

hazajottem, AirFrance-ba be, odaadtam nekik ami kell, 2 perc az egesz, surun elnezest kertek a poggyaszkesesert, 1 het mulva a szamlamon a penz.

Aiilanzba be a szukseges papriokkal, ugy 3 het mulva utalatak, 1500 ft-ot (kb 20ezret kellett volna). kotvenyen csak seglyhivoszam, felhivom, 5 percig varakoztatnak aztan megunom (meg jon hogy kint nem kerultem bajba, skoat ertem volna veluk).
ugyfelszolgalat szama megkeres, felhiv, ugyintezo persze semmit se tud, de javasolja, hogy irjak meg egy levelet, amiben kiszamolom az MNB aznapi arfolyama alapjan h pont mennyi jar nekem.
kiszamolom, leirom nekik az osszegeklet meg minden reszletet nagyon szajbaragosan nehogy ne ertsek. + kuldok masolatot minden papirrrol amit nekik leadtam + meg az AirFrance-nak leadott szamlak masolatat is, hagy oruljenek.
valaszlevel 1 honap mulva, hogy ilyen meg olyan feltetelekkel fizetnek kart (megfelelek nekik), es kuldjem el a repuleteren felvett jegyzokonyvet meg az utanamkuldott csomag atvetelekor kapott papirt (ezekrol eddig szo se volt h kellenek). ez igy nem mind volt nekem, mert pl egyszer csak ott vart a csomagom a hotelben, portas nem kapott papirt csak a csomagom.
sebaj, berontotta a kozponti ugyfelszolgalatra, hogy intezzuk el egyszer es mindenkorra.
ott persze ugyanugy nem erintkezhetsz olyannal aki zeket a donteseket hozza, esetleg jart mar nala az ugyem. helyette nagyon kedves de a reszleteekben nem tajekozott holgy fpgadott.
lefenymasoltam nekik minden matricat ami a poggyaszomon szerepelt, abbol ossze lehet rakni a tortenetet + az eddigi levelezest, majd tovabbitja.

ez islassan egy honapja volt, azota semmi, se valaszlevel, penz a szamlamon meg foleg nem.

abba meg nem kotottek bele, hogy minek vettem konkaktlencsefolyadekot vagy polot, gondolom ez lesz a kovetkezo.

ezutan fogalmam sincs h hol kossek biztositast ha legkozelebb utazom, valakinek volt mar barmelyikkel pozitv tapasztalata?