Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cybulski

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hirtelen nem tudok szomorúbb dolgot elképzelni, mint Csukás Istvánt a Helyi Téma címlapján. Gyerekkorom hőse a fideszes szennypropagandalap vezércikkében pödri a bajuszát, pedig a lap minden ízében ellenkezik azzal, amit Süsü és a Madárvédő Golyókapkodó képviselt. Az…..
Lehet, hogy szőröstökű veteránok csinálják az internet legjavát kinyomtató Poszt magazint, de már a negyedik számban olyan gyermeteg címlap-hibát vétettek, amire a mi, elírások iránt igazán fogékony szerkesztőségünk is csak a fejét tudta csóválni. Megvan? ..
Az a nagy büdös igazság, hogy a True Blood idei évada elég szarul sikerült. Rengeteg szereplő van, akivel egyszerűen nem tudnak mit kezdeni az írók (Lafayette, Arlene, Terry, Sam, stb.) az epizódok szétesnek, érdektelenek, ráadásul a legérdekesebb szereplőket egy földalatti…..
Az RTL Benkővel és Alekosszal már kijátszotta a trashreality kártyát, de úgy látszik, van a szürreális giccsnek olyan bugyra, ahová még akkor is szívesen merülnek alá, ha közben tudják, hogy most tényleg nyakig szarosak lesznek tőle. Az RTL II vasárnap esti zászlóshajójának…..
cybulski 2012.10.03 13:51:42
@mr. Mick: Ha Ön netán úgy tudja, hogy a "Nika se perimeno"-t Gjoni komponálta, rosszul tudja. A szám attól olyan fülbemászó és megnyerő, mert NEM Gjoni opusa, hanem egy görög népdal magyarított verziója. A "sztár" évtizedeken át hagyta abban a tévhitben a "rajongókat", hogy ő volt az elkövető, pedig nem. Jómagam egyetlen saját(?), viszont könnyen felejthető művére emlékszem, ez "A farmerom a haverom" című. Nem görög eredetű, de olyan is... (Mellesleg Gjoni oeuvre-je nagyjából annyira érdekel, mint a lepkekabócák nemi élete...)