Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0914

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
0914 2013.01.01 18:03:17
@559: rövidebben: KAKI! :)
0914 2013.01.01 18:07:54
@sántaturul: Nincs annál nevetségesebb, mint amikor egy méretes kretén (te) megpróbálja eljátszani a "szakértőt", a szekértáborából ezerszer agyonmantrázgatott hazugságok (v. féligazságok) visszaböfögésével!
Mert gyűlöletük szinte vágható, gyúrható, mérhető, darabos. Elég csak egy-egy óvatlan szót szólni, és érzed, ahogy csoportosan letámadnak, szétszednek, marcangolnak, porig aláznak. Ha hagyod. Egy idő után már szólni se kell, egyedül azért fognak támadni, mert az vagy,…..
Kedves magatokról megfeledkezett felebarátaim, Kovács Zoltán veszprém megyei kormánymegbízott és Gránásiné Bácsi Tünde igazgatónő! Gondolom elkerülte figyelmeteket, hogy Annyitisér országban fülkeforradalom történt 2010-ben, aminek egyenes következményeként új…..
Egészen elképesztő reakciókat vált ki a hatalomból az, hogy a fiatalság nem hagyja átverni magát: Egymás után hívták be a balatonalmádi Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnázium végzős diákjait, és tanáraikat az igazgatói irodába és faggatták ki arról, hogy beszélnek-e…..
Mesterházy Attila azt álmodta, hogy ő lesz a bajnaigordon.  Hogy ezt tudatmódosító varázsgomba, vagy az MSZP felemeléséréért kifejtett kétéves erőlködés hatására fellépő agyi károsodás következtében álmodta, azt a Kökény Mihály vezette tudóscsoport most próbálja…..
A köztársasági elnök eddigi legsúlyosabb dilemmájával néz szembe, ugyanis az országgyűlés elfogadta a választási eljárásról szóló törvényt. Azt a törvényt, amelynek apropóján Áder János azt jelezte, hogy ha egy törvénnyel kapcsolatban az alkotmányellenesség…..
0914 2012.11.28 15:11:43
@Link Elek: "Vicces nezni, hogy azt hiszitek Ádert jobban erdekli a Mo alkotmanyos mukodese, mint az, hogy a fidesz nyeri-e a kovetkezo valasztast.
Ha valasztania, ugyis a fideszzt fogja valasztani Mo elleneben.
Ne legyenek ketsegeitek."

Na...neked meg főleg nem kellene megszólalni ebben a kérdésben. Neked, aki a REGISZTRÁCIÓSAN VÁLASZTÓ USA-ból küldöd az (amúgy nagyon hasznos - köszönet érte :) cikkeidet. Nem gondolod?
0914 2012.11.28 15:12:34
@dr. Balta$ár: Én érvelek, te ordibálsz. Szevasz! :)
Az elmúlt napokban, hetekben több olyan kormányzati döntés is született, amely egyre világosabban mutatja, milyen sorsot szán a kormánypárt a hazai fizetőeszköznek.  27-én jelentette be Orbán Viktor, hogy az állam megsegíti a reménytelenül eladósodott (zömében…..
0914 2012.11.09 19:35:21
@kerekes pereces:

1. A nicknevem kritikájával kezdeném: tudod, jobb nem jutott eszembe, olyan gagyi szójátékot meg nem akartam, mint amilyen a tied. Ez minden...
2. 2014-ben meg majd eldől, hogy ki folytathatja a kormányzást. Szerintem marad a legkisebb rossz, vagyis Orbán. Egy biztos (ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni), 2002-ben a GDP-arányos adósságunk 52% volt, 2010-ben meg 80% lett. Gyurcsány király tehát meztelen, Bajnai király, aki még egy céget sem bírt tisztességesen rendbe hozni - na ő aztán a legnagyobb blöff odaát! Egyesek mégis egy országot bíznának rá! Na ez az, ami igazán félelmetes!
3. Végül: mivel szeretné a hatalmát bebiztosítani Orbán? Ez is csak egy (jól hangzó) hazugság...vagy netán neked is leküzdhetetlen nehézséget jelent a regisztráció? Figyelj haver! Nem deriválni kell - csak regisztrálni! :)
0914 2012.11.09 19:44:06
@garmr: "Az államnak a minimumra kell szorítania a jelenlétét a gazdaság és az élet minden területén..."

Ne haragudj, de csak eddig olvastam el, amit leírtál... Hihetetlen, hogy egyesek még mindig megeszik ezt a maszlagot. Mindig elképedek, amikor ilyet olvasok...komolyan mondom: el sem hiszem!
Csak egy példa: az USA bedőlt bankjait ki konszolidálta? (Pontosabban szólva: tömte ki számolatlan dollármilliárdokkal?)

A válasz: a marslakók
B válasz: az állam

(A helyesen válaszolók közül a kisorsolt szerencsés 12 hónapon keresztül havi egymillió USA dollárt kap Lehman Brothers bankszámlára...)
Szülők és tanárok nem nyughatnak, a Hoffmann-féle tárca folyamatosan bombázza újabb és újabb ötletekkel őket. Igaz, még azt sem tudni, hogy fog lezajlani az államosítás (nem inkább erre kellene az összes erőt koncentrálni?), a NAT történelem (azaz a múlt uralása) és…..
Van baj a Fidesz háza táján. Bajnai meg a Haza és Haladás feltűnése a színen a tikkeléshatáron is túlkergette a kormánypártot, akik az esztelen kapkodás és vészterv kidolgozás közben ahogy az lenni szokott nekifutásból rúgták herén magukat.  Csodálatos pillanat lehetett…..
Legutóbb  Hoffmann Rózsa még azzal küldte haza a pedagógusokat az egyeztetésükről (részletesen itt), hogy a november  november 9-ei találkozóra  a szakszervezetek legyenek szívesek jussanak egymás között egyezségre a legfontosabb kérdésekről. Mi volt…..
0914 2012.10.25 23:10:44
@Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP: Sokan vagyunk - és még mindig elegen. :)
0914 2012.10.25 23:13:50
@Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP: ...akkor nem lennénk elegen. Nem nagy a rokonság, a koleszban meg négyen laktunk egy szobában. Ebből az egyiknek az apja a Gagarin hőerőműben volt párttitkár, a másiknak az apja Miskolcon volt BM-es, a harmadikat születésétől fogva az anyja nevelte. Ennyi.
0914 2012.10.25 23:17:11
Ma sem lennék Habonyárpi. Vagy ötös számú Bayer Zsolt nem lennék inkább? Nehéz eldönteni ezt ekkora öngól, egy mondattal hazavágható kormánykommunikáció és ideológia után. Talán egyenesen a Nagy Bencsik Andráshoz kéne fordulnotok valami tanácsért, mert egyrészt a…..
0914 2012.10.24 15:52:59
@leonito77: A "fizetett békemenetelők" ócska hazugság, az ún. "suttogó propaganda" közismert módszerével terjesztik - mindegy... Tőlem te azt hiszel el, amit csak akarsz, engem egyáltalán nem érdekel.
Nyilván téged is sokkolt az, hogy míg az egyikre 400 ezren voltak kíváncsiak, addig a másikra csak 20 ezren. Megértem... :)
0914 2012.10.24 15:58:04
@sárkányfő: "Ja és mindezt a lenyúlt 3 billióval"

Elérkezett az a pont, amikor innen sürgősen el kell húzni.... BILLIÓ, mi? Akkor már inkább legyen trillió! Vagy billiárd! (Amiben te vagy a sötét golyó... :)))
Na, szevasztok!
A morgás joga Ki kivel harcol? 2012.10.23 20:44:50
Orbán vs. Bajnai – a mai nap óta ország-világ tudja, az elkövetkező cirka másfél év róluk fog szólni. Eddig a kormány eredményei és Orbán Viktor folyt a csapból is – kérdés, vajon az ellenfele hol kap majd helyet a médiában? Kap egyáltalán? Agyonhallgatja a királyi tévé,…..
Hagyjuk a felesleges tiszteletköröket, Róna Péter általában okosakat mond, leginkább akkor, amikor a jelenlegi rezsim gazdasági ámokfutását szedi szét cafatokra. Sajnos azonban ebből sokan azt a következtetést vonják le, ő is a megmentőjelöltek között van: ó, milyen okos…..
0914 2012.10.23 12:07:45
@collateral collector: Alapfokú oktatás a parlamentáris demokráciából neked, mind trollnak.
Szóval. Naná, hogy megvárják... Tudod ez egy olyan szisztéma, amelyben a választásokon 4 (azaz négy) évre kap megbízást a győztes. (Egyébként lesz az 8 is - ez most már egyre valószínűbb - majd meglátod... :))
Kormányunk kifogás-gyártásban utolérhetetlen - színvonal mint az oviban, mutogatás a szélrózsa minden irányában. Nem mi voltunk, nem mi akartunk, már megint más a hibás, nem kicsit, nagyon. Meg nem értők, unortodxia-ellenesek körben 360 fokban, a világ is összeesküdött, de nem…..
Viszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével. Jól is játszottak a srácok, a törökök meg csak kapkodták a fejüket, ahogyan az élő adást nézve én is. Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó…..
0914 2012.10.17 18:29:51
@Hertelendi: Putrizzál csak, tahó...
0914 2012.10.17 18:33:52
@Hertelendi: Úgy látszik, hogy Orbánt cigányozni (aki amúgy nem cigány) büntetlenül lehet itt, az indexen, de ha ugyanitt egy zsidót zsidózol, akkor repülsz innen - de mindörökre!
Kicsit sem kettős a mérce...á, dehogy!
:(
A múlt héten a Miniszterelnökség "Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel” hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást írt ki, mivel "kiemelt fontossággal bír az állampolgárok időbeni…..
Az államfő úgy tudta, hogy térdműtétre fekszik be, de végül plasztikai műtétet hajtottak végre rajta. Áder ezentúl minden képen mosolyogni fog. Az államfő eredetileg térdműtétre feküdt be a kórházba, legalábbis ő így tudta, mert amikor a múlt héten Obama elnöknél volt…..
Nem vicc. Az online marketing blog szerint egy negyven fős asztalfoglalást mondtak le a szegedi Kiskőrössy halászcsárdában, mert a reklámvideójuk mellett a Youtube-on egy Orbán Viktort napoleonozó, viktátorozó, sőt hitl**ező videó volt látható. Miután nem akartunk hinni a…..
0914 2012.10.02 10:40:27
A sikerek, az (ex)feleségek, a gyerekek (és unokák), a balhék és a rocktörténelem meghatározó lemezei – egyszóval még minden előtt készültek ezek a képek a Rolling Stonesról, kölyökként, gondtalanul... A képeket egy dél-kaliforniai ház eladásakor egy jelöletlen dobozban…..
0914 2012.10.01 14:52:29
@Gyingizik: 16 éve (1996) éppen nem adtak ki egyetlen lemezt sem. Az 1994-es Voodoo Lounge lemezre gondolhattál talán, amelynek a turnéjával (végre) eljutottak Magyarországra is! Szerintem azonban az 1997-es Bridges to Babylon c. lemezük is jó lemez volt, ahogy az eddigi legutolsó stúdióalbumuk, a 2005-ös Bigger Bang is!
A képek pedig nagyon jók! Köszönet értük! :)
(Az 1986-os Dirty Work lemezüket az 1985-ben elhunyt Ian Stewart emlékének ajánlották. Az egészben az a fura, hogy 1983 és 1989 között tkp. nem is létezett a zenekar. Ennek a lemeznek a színvonalán ez eléggé érződik is...a Bigger Bang pl. kategóriákkal jobb lemez a Dirty Work-nél! - szerintem :)
0914 2012.10.01 22:39:50
@Régi Péter: Többet is tudnék, de akkor legyen mondjuk az "Oh No, Not You Again" című. Ez a dal pl. BÁRMELYIK Stones lemezen a húzó nóták között lenne, nem is értem, hogy miért "rejtették el" a lemez közepén. Oda általában a gyengébbeket szokták rakni, lásd a legelső lemez egyetlen Jagger-Richard szerzeményét, a "Tell Me"-t, ami szerintem bűnrossz nóta! :D (Abból a zseniális válogatásból pláne nagyon "kilóg" - szerintem. :)