Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TSM29

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapesten közterület lesz elnevezve Elvis Presley-ről. Vajon melyik ? Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatót tart a fenti témában.  Mindössze ennyi állt abban a 830 Kb-os sajtóközleményben (meg persze helyszín, időpont és egy bazi nagy címeres fejléc), amit az…..
(A szerző újságíró, a Világgazdaság munkatársa) Energiabiztonságról rendeztek uniós csúcsot Brüsszelben február elején. Szép dolog is ez, a találkozó előtt hallottunk a kérdés kivételes fontosságáról éppen eleget. Kár, hogy magyar újságolvasóként nagyjából…..
TSM29 2011.02.15 13:36:13
VENDÉGPOSZT Vorák Anita, az eMaSa munkatársának írása. Szerdán délről északra szép sorban lefagyott az egész ország, kamionok és autók csúsztak egymásba és az árokba országszerte, ami ugyan nagyon szomorú, de képileg mégiscsak hálásabb téma, mint a több hete tartó hideg,…..
TSM29 2009.01.14 16:54:34
Cuki ügy, mondanánk, ha nem csokiról lenne szó és nem utálnánk szóviccelni. A valaha volt legborzasztóbb fotók Tibi csokiról címmel posztoltuk be Anita megrázó fotósorozatát egy zacskó kukacos csokibonbonról. A bejegyzés természetesen érzékenyen érintette a terméket gyártó…..