Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vörösgandzsa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vöröshajú lányok Ars Poetica 2012.09.30 09:46:27
Már régóta tervezem, hogy megírom ezt a post-ot, de nagyon nehéz indulatok nélkül megtenni, azért megpróbálom. Sok látogató felhánytorgatta már, hogy az oldalra nem csak igazi vöröshajú lányok kerülnek fel, vannak festettek, vörösesszőkék is. Ez igaz, a személyes döntésem…..
vörösgandzsa 2012.09.30 14:50:28
@TheElf: Egyetértek Veled, jó lett volna az eljén tisztázni hogy a "Vöröshajú" mit is jelent.
Nem követem a blogot a kezdetektől. Így nem tudom régebben voltak-e festett vöröshajú lányok. De kb 1,5 éve rendszeresen megnézem a postokat és az újraindulás előtt is voltak néha szilikonos-festett-vörös-munkások a blogon. De régen hetenten volt 4-5 post, és most ez már napi szinten megy (ami sztem nagyon jó).

Visszanézve KILLERLOOP postjait (megtalálható az Aktivitásánál) nem nagyon találok olyan nőt, akire azt mondanám hogy csúnya. Ok, ez szubjektív dolog, de még a szilikonos profikat sem húznám le. Egyszerűen ízlésesnek tartom a postjait. Ezért sajnálom, hogy abbahagyja.

Persze én is örülnék, ha csak igazi vörösök lennének fent, enyhén szeplős arccal, kék szemmel, trimmelt fanszőrzettel.
De valószinüleg a világon létező ilyen hölgyek közül sokan nem a vetkőzésből élnek.

Mivel új vagyok a blog.hu-n, azt nem tudom, hogy egy blog létezésének alap feltétel-e az index-re való kikerülés. De gondolom az indexnél is egy szerkesztő ízlése alapján dől el, hogy kikerül-e a link egy adott postra vagy sem.
Valószinüleg volt már olyan, hogy festett vöröshajú lány linkje került ki az indexre, mert esetleg szépnek találta a szerkesztő.