Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indiannnajones

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen némileg „kísérleti" poszt a mai, hiszen szerzője, Indiana Jones nem hagyta el az országot – bár ő azt mondja, hogy a keleti országrészből Mosonmagyaróvárra költözni felért egy határátkeléssel. Szerinte azt a színvonalat, amit egy külföldi takarítás jelent,…..
indiannnajones 2012.09.30 11:44:40
@ffüttyfürütty: középiskolában még ment, négyesre érettségiztem, aztán az egyetemen egyből arconcsaptak a deriválás, integrálás szépségei :D
indiannnajones 2012.09.30 13:28:58
@váj mí: látod ez az, hogy millió dolog érdekelne :D
Minden esetre köszönöm a tanácsot.
A posztról annyit, hogy ez volt az első ilyenem, remélhetőleg pár év múlva egy összeszedettebbet tudok majd közzétenni :)
indiannnajones 2012.09.30 19:15:40
@a_tom: akkor hogy ezt is tisztába tegyem
a szállás ingyen van, ezért nekem nem kell fizetni, a munkába jutást szintén a cég fizeti. Egy jó hónapban (több az éjszak mondjuk) jön össze 130 körül.
Az árnyoldala az az, hogy ezt sokáig nem lehet húzni, 3 műszakos munkarend, heti 6 nap. Ez tényleg csak addig tart nálam remélhetőleg mig egy kis alaptőkét összeszedek. Max fél évre tervezek még itt, azután lépnem kell, mert igy esélyem sincs mondjuk normális párkapcsolatra, maximum a hozzám hasonló biorobotok között lehetne kifogni valakit, akivel egyező műszakban vagyok.
szóval ez tényleg annyiból áll jelenleg mint ahogy fent irta valaki, hgoy eszek, alszok, dolgozok és kész.